- 4 Aralık 2012
- 14.265
- 10.132
- 198
Ne kadarlik bi iliski bilmiyorum ama bi kiz icin senin yaslarin kandirilmaya, inanmaya cok musait yaslar. Beni de daha 15imdeyken kandirmisti pisligin biri. Ben ileri gitmesem de buyuk pismanlik yasamistim, o yuzden seni anliyorum. Benle sevgiliydi, bi baktim dugun davetiyesi gondermis, evlendi sonra.o cesareti ben verdim ama çok seviyodum gerçekten herşeyden vzgeçmiştim onun için bütün arkadaşlarımdan sosyal hayatımdan üniversitedeym okuldan eve evden okula bi hayatım vardı onun için
Aslında ben eski bi üyeyim adımı açık yazdığım için yeni hesap açmak istedim şimdi buraya sadece içimden geçenleri yazmak istiyorum bi insanı kandırmak bu kadar kolaymı hergün evlilik hayalleri kurdurup seni anneme hep anlatıyorum deyip kandırmak bu kadar kolaymı sevmiyormuş bunca zaman sonramı aklına geldi bu bu kadar şey yaşandıktan sonra ben ona çok güvendim herkesten çok inandım o kadar gerçekçiydiki söylediği şarkılar hala kulağımda sevmiyorken niyeyaptı bütün bunları bi genç kızın hayatı bu kadar basitmi her şeyi bir sevmiyoruma sığdırdı sevmediysen neden yaptın bütün bunları neden hergün çocuklarımız diye hayaller kurdurdun isimlerini bile söyledin senin yüzüden sana inandığım için bir daha anne olamıycam neden yaptın bunu neden
hayır yok sevmiyomuş artık anne olmak istiyorum dediğimde istersen seni kimsenin bilmediği bi yerde saklar anne yaparım yani evlenecek bnde metrsi olcam işte böyle birine kanmışım
Hep drama .. Çaresizlik . .. Öldük , bittik .. Kendi başınıza mutlu olamıyormusunuz ? Mutluluğunuzu niye başkalarının üzerine kurguluyorsunuz ? İki insan birbirini sever , ilişkisini yasallaştırır aile olur . İlişki yasallaşmadan olucak olucak diye , neden ruhunuzu hayallerinizi teslim ediyorsunuz ? neden hayal dünyasında yaşıyorsunuz ? Ben kendim mutlu olabiliyorum bir hayatım dünyam var , dünyama gelene hoşgeldin , gidene gülegüle ... Yapmayın . Bu kadar drama yapmayın .Aslında ben eski bi üyeyim adımı açık yazdığım için yeni hesap açmak istedim şimdi buraya sadece içimden geçenleri yazmak istiyorum bi insanı kandırmak bu kadar kolaymı hergün evlilik hayalleri kurdurup seni anneme hep anlatıyorum deyip kandırmak bu kadar kolaymı sevmiyormuş bunca zaman sonramı aklına geldi bu bu kadar şey yaşandıktan sonra ben ona çok güvendim herkesten çok inandım o kadar gerçekçiydiki söylediği şarkılar hala kulağımda sevmiyorken niyeyaptı bütün bunları bi genç kızın hayatı bu kadar basitmi her şeyi bir sevmiyoruma sığdırdı sevmediysen neden yaptın bütün bunları neden hergün çocuklarımız diye hayaller kurdurdun isimlerini bile söyledin senin yüzüden sana inandığım için bir daha anne olamıycam neden yaptın bunu neden
Yani diyor ki: "Bekaretini bozdum dersem 'başıma kalırsın', o yüzden ben en iyisi 'bakire değildin' diyeyim""o anı adet gunune denk getirdin" ne demek ya?
bende öyle sandımdıhee salak kafam,çocuk aldırdın,artık anne olamıcam dıyosun sandı..
neyse fazla ucmuşum
Oyle büyük acılar varki ask acısı halt etmis. Rabbim başına vermesin. Bekareti bırak namus kafadadir bacak arasinda degil . Bende yaşım küçükken yaptım hi hata. Suan evliyim esim biliyor dogal olarak. En basta soyledim oda bende bakir değilim dedi gulustuk orda bitti. Yani sende bulursun bunu takmayacak birini
kandırılmak çok zoruma gidiyo tamam suçsuz değilim ama bu kadaranı haketmedm kendi yaptığı şeyi başkasının üzerine yıkmaya çalıştı nasıl rahat uyuyo onu anlamıyorum onu sadece Allah a havale ettimşu dünyada unutulmayacak hiç birşey yok...
insanlar evlatlarını kaybediyolar ve hayat yeniden devam ediyo.. acısı külleniyo.
aşk acısı mı geçmicek allasen. bir kişi sana vaatler vermiş ve yerine getirmemiş diye hayattan vazgeçmek ne demek ?
Aynen oyle bırak allahtan kurtulmussun yani..kandırılmak çok zoruma gidiyo tamam suçsuz değilim ama bu kadaranı haketmedm kendi yaptığı şeyi başkasının üzerine yıkmaya çalıştı nasıl rahat uyuyo onu anlamıyorum onu sadece Allah a havale ettim
kandırılmak çok zoruma gidiyo tamam suçsuz değilim ama bu kadaranı haketmedm kendi yaptığı şeyi başkasının üzerine yıkmaya çalıştı nasıl rahat uyuyo onu anlamıyorum onu sadece Allah a havale ettim
24Yasi kac bu pisligin?
amin çok teşekkür ederimpislik!!!
gerçekten içimde hissettim acını
daha çok yeni acın canım geçecek zamanla
sabırlı ol ve bolca dua ett
bide şunu çıkar kafandan
ne demek anne olamayacağım.. olursun inşallah
öyle düşünme
Allah hakkına hayırlısını nasip etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?