çaresizlik..

o cesareti ben verdim ama çok seviyodum gerçekten herşeyden vzgeçmiştim onun için bütün arkadaşlarımdan sosyal hayatımdan üniversitedeym okuldan eve evden okula bi hayatım vardı onun için
Ne kadarlik bi iliski bilmiyorum ama bi kiz icin senin yaslarin kandirilmaya, inanmaya cok musait yaslar. Beni de daha 15imdeyken kandirmisti pisligin biri. Ben ileri gitmesem de buyuk pismanlik yasamistim, o yuzden seni anliyorum. Benle sevgiliydi, bi baktim dugun davetiyesi gondermis, evlendi sonra.
Esimle 18imde tanistim, tut ki esim kotu biri olsaydi ben de ona koru korune baglansaydim senin yasadiklarinin aynisini yasicaktim belki. O yuzden hayatta kimin basina ne gelecegi belli olmaz.

Bilsem nerede olduğunu, kim olduğunu dizime yatırıp bir güzel pataklardım seni
Defterine de 100 sayfa ben insanım ve çok değerliyim yazdırırdım
Aklını mı kaçırdın sen; niye evlenemeyesin, niye anne olamayasın
Bu dünyada bekarete takılmayan, kalbi güzel, gerçekten eş olabilecek adam yok mu sanıyorsun
Sen kendini değersizleştirirsen, karşındaki tepene biner
Anahtar senin kendini sevmen

bu erkek milletinin topunun ç.künü kesip eline tutuşturmak lazım....

ah canım daha küçüksün 19 yaş ne ki suan aldığın yaralar ilerde canını çok yakabilir kendi kendine aşıcaksın bu durumu aşman lazım allah herseyin hesabını sorar diye diye rahatlat kendini. sana şimdi kendinden başkası yardımcı olamaz okuğum kadarıyla sen zaten dışa kendini kapatmıssın kim ne derse desin yanliş anlama ama algılayamıyosun ağır bi durum yıpratma kendini. kendine eziyet etme herseyi bir gün mutlaka atlatıcaksın buna inan

hayır yok sevmiyomuş artık anne olmak istiyorum dediğimde istersen seni kimsenin bilmediği bi yerde saklar anne yaparım yani evlenecek bnde metrsi olcam işte böyle birine kanmışım

Küçüğüm.. Küçüğüm diyorum muhtemel annen yaşındayım. Sen bunu söyleyen yaratıktan öyle ya da böyle kurtulmuşsun. Şu an bunu anlaman çok zor ama gün gelecek hak vereceksin. Ne yaşamış olursan ol bu erkek müsveddesinden kurtulduğun için şükret. Seni adam gibi sevecek bir adam çıkacak karşına.

hepinize çok teşekkür ederim gerçkten biraz olsun kendime geldim suçsuz değilim biliyorum herkes yaptığının cezasını çekecek şuan çekiyorum umarım Rabbim beni bu czadan kurtaracak birini gönderir

Sevgili arkadaşım, bekaret konusunun annelikle bir ilgisi yok çünkü teknik olarak anne isen bakire değilsindir

Bak üniversite okuyormuşsun, ne güzel arkadaşlar edinecek, çok gezecek, çok sevecek yaştasın. Bir gün birine aşık olursun; seni metres yapmayı planlayan bu öküz yavrusu için "Nasıl da izin verdim hayatıma girmesine" diye güler geçersin. Rahat ol, neleeeer neler geçiyor.

Hep drama .. Çaresizlik . .. Öldük , bittik .. Kendi başınıza mutlu olamıyormusunuz ? Mutluluğunuzu niye başkalarının üzerine kurguluyorsunuz ? İki insan birbirini sever , ilişkisini yasallaştırır aile olur . İlişki yasallaşmadan olucak olucak diye , neden ruhunuzu hayallerinizi teslim ediyorsunuz ? neden hayal dünyasında yaşıyorsunuz ? Ben kendim mutlu olabiliyorum bir hayatım dünyam var , dünyama gelene hoşgeldin , gidene gülegüle ... Yapmayın . Bu kadar drama yapmayın .

şu dünyada unutulmayacak hiç birşey yok...
insanlar evlatlarını kaybediyolar ve hayat yeniden devam ediyo.. acısı külleniyo.
aşk acısı mı geçmicek allasen. bir kişi sana vaatler vermiş ve yerine getirmemiş diye hayattan vazgeçmek ne demek ?

Oyle büyük acılar varki ask acısı halt etmis. Rabbim başına vermesin. Bekareti bırak namus kafadadir bacak arasinda degil . Bende yaşım küçükken yaptım hi hata. Suan evliyim esim biliyor dogal olarak. En basta soyledim oda bende bakir değilim dedi gulustuk orda bitti. Yani sende bulursun bunu takmayacak birini

kandırılmak çok zoruma gidiyo tamam suçsuz değilim ama bu kadaranı haketmedm kendi yaptığı şeyi başkasının üzerine yıkmaya çalıştı nasıl rahat uyuyo onu anlamıyorum onu sadece Allah a havale ettim

Aynen oyle bırak allahtan kurtulmussun yani..

pislik!!!
gerçekten içimde hissettim acını
daha çok yeni acın canım geçecek zamanla
sabırlı ol ve bolca dua ett
bide şunu çıkar kafandan
ne demek anne olamayacağım.. olursun inşallah
öyle düşünme
Allah hakkına hayırlısını nasip etsin...

amin çok teşekkür ederim

Olan olmuş canım
açıkçası ben bekaret konusunda çok tutucuyum..
ama bir anlık gafletle olmuş sanırım..
bundan sonrası için aman dikkat et..
kolay kolay bir adama bekaretin olmadığını söyleme yani güven dikten sonra anlat
Allah yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…