- 5 Ekim 2013
- 3.214
- 1.267
- 178
açıkcası şimdilik kimseye güvenebilceğimi anlatcağımı sanmıyorum kimseyi kandıramamda hayırlısı artıkOlan olmuş canım
açıkçası ben bekaret konusunda çok tutucuyum..
ama bir anlık gafletle olmuş sanırım..
bundan sonrası için aman dikkat et..
kolay kolay bir adama bekaretin olmadığını söyleme yani güven dikten sonra anlat
Allah yardımcın olsun..
kaderimde ne varsa onu yaşamak zorundayım şuan en kötü şeyleri düşünüyorum Allah hakkımda hayırlısını versinHer şey unutuluyor merak etme canım kendini de suçlama biz de senin yaşındayken en yakın arkadaşım yaşadı seninle aynı durumu ve su an çok düzgün biriyle evli ilişkinin en başında belirtti ben gençlik hatası yaptım nefsime yenik düştüm sonra pişman oldum kabul edersen böyle et etmezsen sen bilirsin ama beni kullanabilecegini düşünme dedi şu an çok huzurlu bir evliliği var ve hamile. Her kadın anne olmayı hakeder sende anne olacaksın dua et isyan etme ve değersiz düşünme kendini
Aslında ben eski bi üyeyim adımı açık yazdığım için yeni hesap açmak istedim şimdi buraya sadece içimden geçenleri yazmak istiyorum bi insanı kandırmak bu kadar kolaymı hergün evlilik hayalleri kurdurup seni anneme hep anlatıyorum deyip kandırmak bu kadar kolaymı sevmiyormuş bunca zaman sonramı aklına geldi bu bu kadar şey yaşandıktan sonra ben ona çok güvendim herkesten çok inandım o kadar gerçekçiydiki söylediği şarkılar hala kulağımda sevmiyorken niyeyaptı bütün bunları bi genç kızın hayatı bu kadar basitmi her şeyi bir sevmiyoruma sığdırdı sevmediysen neden yaptın bütün bunları neden hergün çocuklarımız diye hayaller kurdurdun isimlerini bile söyledin senin yüzüden sana inandığım için bir daha anne olamıycam neden yaptın bunu neden[/sen biriyle birlikte oldun ve o birliktelikten çocuk mu aldırdın anlamadım.. eğer öyleyse hayatta herşeyin bir bedeli olduğunu öğrendin işte..hemde en acısından.. ama öyle değil de sadece çok sevip ayrıldığının için bunları söylüyorsan kendine edersin söylüyeyim..
çocuk aldırmadımsen biriyle birlikte oldun ve o birliktelikten çocuk mu aldırdın anlamadım.. eğer öyleyse hayatta herşeyin bir bedeli var bunu öğrenmiş oldun..değil de sadece çok sevip ayrıldığın için bunları söylüyorsan kendine ediyorsun..
hepsinin farkındayım artık tek tutunacak dalım okulum kendi ayaklarım üzerinde durabilsem yeter bana bu hayattan başka hiç bişey istemiyorum artıkama birlikte oldun..ah be ablam şu erkeklere neden bu kadar güvenirsiniz hiç anlayamadım.erkekler kolay elde ettiklerini istemiyorlar..hevesini alana kadar..bunu anlayın artık..ne oldu şimdi olan sana ve aile oldu.seni üzmek için söylemiyorum bunları ama gerçek bu..senin yaşındaki bir kızın tek derdi eğitimini tamamlamak olmalıydı..aşk meşk hikaye hepsi..en büyükleri bile zamana yenik düşüyor.çünkü hayatın getireceklerini bilemiyorsun..ne diyeyim başka sana ..
Sen takma hic birseyi ve unutma yasagidin hic birseyden pisman olma!. Evet birdaha yasama ama pisman olma bak bu olayda bidaha guvenmemeyi ogrendinhepsinin farkındayım artık tek tutunacak dalım okulum kendi ayaklarım üzerinde durabilsem yeter bana bu hayattan başka hiç bişey istemiyorum artık
siz kendinizi aşağılık görüyorsanız,başkasının görmemesi için bir neden yok..nasıl evlenebilir kimseyi kandıramam söyleyemem çünkü kullanırlar biliyorum biri kabul etse bile yinede içi içini yer kimsye böyle bişeyi yaşatma hakkım yokki benim tek üzüldüğüm nokta anne olamamak kim böyle birini çocuğunun annesi yapmak isterki
kandırılmak çok zoruma gidiyo tamam suçsuz değilim ama bu kadaranı haketmedm kendi yaptığı şeyi başkasının üzerine yıkmaya çalıştı nasıl rahat uyuyo onu anlamıyorum onu sadece Allah a havale ettim
o cesareti ben verdim ama çok seviyodum gerçekten herşeyden vzgeçmiştim onun için bütün arkadaşlarımdan sosyal hayatımdan üniversitedeym okuldan eve evden okula bi hayatım vardı onun için
çünkü kimse bekarti olmayan birini anne olarak görmez görse bile ben o adam her baktığmda kendimden utanırım niye çünkü birine güvendim niya çünkü ben bi salağım
Aslında ben eski bi üyeyim adımı açık yazdığım için yeni hesap açmak istedim şimdi buraya sadece içimden geçenleri yazmak istiyorum bi insanı kandırmak bu kadar kolaymı hergün evlilik hayalleri kurdurup seni anneme hep anlatıyorum deyip kandırmak bu kadar kolaymı sevmiyormuş bunca zaman sonramı aklına geldi bu bu kadar şey yaşandıktan sonra ben ona çok güvendim herkesten çok inandım o kadar gerçekçiydiki söylediği şarkılar hala kulağımda sevmiyorken niyeyaptı bütün bunları bi genç kızın hayatı bu kadar basitmi her şeyi bir sevmiyoruma sığdırdı sevmediysen neden yaptın bütün bunları neden hergün çocuklarımız diye hayaller kurdurdun isimlerini bile söyledin senin yüzüden sana inandığım için bir daha anne olamıycam neden yaptın bunu neden
ayneenKolay...Hem de cok...Bir insanın hayalleri ile gelecegi ile oynamak baska bir insan için cok kolay...Gözünün önünden de kaldırıverir, vicdanı da sızlamasın diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?