çaresizlik..

Her şey unutuluyor merak etme canım kendini de suçlama biz de senin yaşındayken en yakın arkadaşım yaşadı seninle aynı durumu ve su an çok düzgün biriyle evli ilişkinin en başında belirtti ben gençlik hatası yaptım nefsime yenik düştüm sonra pişman oldum kabul edersen böyle et etmezsen sen bilirsin ama beni kullanabilecegini düşünme dedi şu an çok huzurlu bir evliliği var ve hamile. Her kadın anne olmayı hakeder sende anne olacaksın dua et isyan etme ve değersiz düşünme kendini

açıkcası şimdilik kimseye güvenebilceğimi anlatcağımı sanmıyorum kimseyi kandıramamda hayırlısı artık

kaderimde ne varsa onu yaşamak zorundayım şuan en kötü şeyleri düşünüyorum Allah hakkımda hayırlısını versin

sen biriyle birlikte oldun ve o birliktelikten çocuk mu aldırdın anlamadım.. eğer öyleyse hayatta herşeyin bir bedeli var bunu öğrenmiş oldun..değil de sadece çok sevip ayrıldığın için bunları söylüyorsan kendine ediyorsun..

çocuk aldırmadım

ama birlikte oldun..ah be ablam şu erkeklere neden bu kadar güvenirsiniz hiç anlayamadım.erkekler kolay elde ettiklerini istemiyorlar..hevesini alana kadar..bunu anlayın artık..ne oldu şimdi olan sana ve aile oldu.seni üzmek için söylemiyorum bunları ama gerçek bu..senin yaşındaki bir kızın tek derdi eğitimini tamamlamak olmalıydı..aşk meşk hikaye hepsi..en büyükleri bile zamana yenik düşüyor.çünkü hayatın getireceklerini bilemiyorsun..ne diyeyim başka sana ..

hepsinin farkındayım artık tek tutunacak dalım okulum kendi ayaklarım üzerinde durabilsem yeter bana bu hayattan başka hiç bişey istemiyorum artık

daha hayatta yeni başlıyorsun sen ..daha ne günler yaşayacak daha neler öğreneceksin..okulunu bitir ayaklarının üstünde dur tabi ama asla vazgeçme yaşamaktan..küçüksün daha bu hayat sana daha neler gösterecek ablam inan..

hepsinin farkındayım artık tek tutunacak dalım okulum kendi ayaklarım üzerinde durabilsem yeter bana bu hayattan başka hiç bişey istemiyorum artık
Sen takma hic birseyi ve unutma yasagidin hic birseyden pisman olma!. Evet birdaha yasama ama pisman olma bak bu olayda bidaha guvenmemeyi ogrendin . Daha kötüsü de olabilirdi

Ah canım ne güzel okuyormuşsunuz okuluna sıkı sıkı bağlan ,mesleğini eline al kendi ayaklarının üzerinde dur canım kendini suclamayı bırak yoksa böyle yapmaya devam edersen daha da batarsın. O pislik Allahın dan bulsun, yaşın daha çok genç hayatına doğru ,dürüst insanlar çıkar inşallah canım.Anne de olursun ,güzel yuvanda olur yeter ki iyi niyetli bir insanla karşılaş... Bu hayatta bir zara takılmayacak insanlar da var...

siz kendinizi aşağılık görüyorsanız,başkasının görmemesi için bir neden yok..
ayrıca adanlar mı seçiyor bizi,çocuğunu annesi yapmak istmeke neden ,değer bulmaz ne demek..bakalım sen öyle bir adamı asıl çocuğuna baba yapmak isteyecek misin? bu adamları bu kadar büyük görmeyin,beni beğenmemzler istemezler demeyin..
ayrıca yazdıklarınızla başkalarını da aşağılamış oluyorsunuz..gayet normal bir şekilde bilinçli olarak,evlenme vaadi veya düşüncesi olmadan,adama değil "kendine" güvenerek ;erkek arkdaşları ile sevişen insanlaar da var ...daha sonraa yine sevdiği adamlarla evlenip çocuk yapanlar da...
kendinizi biraz değerli görüp de ,kimseye yargılama hakkı vermezseniz sorun kalmaz..ama yaşadıüınız şey için,ilerde adamların karşısınde ezilecekseniz,yapmasaydınız..yaptıysanız da sorumluluk alın biraz..

Ya sen daha 19 yaşındasın, bir "şey" yaşamışsın, bunun bedelini bütün hayatına yansıtmaya çalışıyorsun.
Evet zor yaşadıkların, zor bir dönemdesin ama unutma hiç kimse senden daha önemli değil.
Senin duyguların, senin hislerin, senin kalbin incindi bir kere bunun tamir edilmesi gerekli. Kendini iyileştirmelisin.
Bırak gelecek adamı düşünmeyi. Kimseye haksızlık etmiş olmazsın bu durumda, sana haksızlığın en büyüğü yapılmışken..

Seni seven adam böyle sevsin. Diğer türlüsünü boşvereceksin.

o cesareti ben verdim ama çok seviyodum gerçekten herşeyden vzgeçmiştim onun için bütün arkadaşlarımdan sosyal hayatımdan üniversitedeym okuldan eve evden okula bi hayatım vardı onun için

Sen asıl hatayı burada yapmışsın. Eğer illa ki bir şeyden dolayı suçluluk hissedeceksen kendine ve çevrene yaptığın bu haksızlıktan dolayı kahret kendini. Kadınlarımızın kimse için kendinden vazgeçmemeyi öğrendiği zamanları göremeyeceğim Allah'ım

aslında o yalanlar söylemek sen bağlandıkça ,hislerinin gerçeğe dönüşeceğine inanıyorsun okadar.

çünkü kimse bekarti olmayan birini anne olarak görmez görse bile ben o adam her baktığmda kendimden utanırım niye çünkü birine güvendim niya çünkü ben bi salağım

Ah be yavrum.19 yaşında neyine güvendinde böylesine ciddi bir ilişki yaşadın.yazık ya.

çocukta yaparsın
kariyerde

BUNDAN SONRA KENDİNDEN BAŞKASINA BU KADAR ÇOK GÜVENME YETER

Kolay...Hem de cok...Bir insanın hayalleri ile gelecegi ile oynamak baska bir insan için cok kolay...Gözünün önünden de kaldırıverir, vicdanı da sızlamasın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…