• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çaresizlik

[QUgarip kadınlar böyle biseyi kendini ovmek gibi algılıyor. Oysa ne kadar aşağılayıcı bir durum. ="kucukkurbaga04, post: 37281813, member: 575445"]Kendinizi överken kırmızıladığım yeri katmanız biraz garip olmuş, bu pek memnun olunacak bir durum değildir ondan garipsedim sanırım... Sorunuza ya da sorununuza gelirsem, muhtemelen çevreye o enerjiyi vermiyorsunuzdur. Dikkat çekmeniz, iyi bir işe sahip olmanız insanların size duygusal yakşalmasına neden de değil, engelde değil, sizin o enerjiyi ve güveni vermeniz lazım etrafınıza, hatta dile getirmelisiniz bundan çekinmemelisiniz. Arkadaşlarınızda bu yalnızılığın ve hayatınızda biri olsun isteğinizin farkında olmalılar.[/QUOTE]
Ne gar

Yazdiklarina gore kendini cok begeniyosun. Yolda rahatsiz ediyolar felan. Hersey bunlar degil canim

Valla bir dal ka yerinizde durmain maddi durum yerinde anlasilan gezin tozun
Haftasonu yüzmeye haftaici birgün dans kursuna olmadi spor salonuna vs.... Gidin bir yerlere herhangi bir kursa yada dusunce dernekleri kendinize uygun biryerlere biraz girisken olun
Kismet gelsin diye beklemeyin siz kismete gidin.

Giyim tarzım değil de yüz olarak biraz suh göründüğümu soyluyolar. Bu gerçekten çok kötü. Kız arkadaşlarım bundan kaynaklandığını soyluyolar, saçlarım boya olmadığı halde çok siyah gözlerim biraz büyük ve çekik. Yani tip olarak biliyorum hiç hanım bi halim yok. Giyim olarak da isimin gerektirdiği ölçüde. Etek giyerim ama fizimin çok az üzerinde olur en fazla. Bilemiyorum.. Çok asosyal yaşadım biraz da ondan. Çok karamsar bi başlık biliyorum ama şu an gerçekten çok karamsarim. Çok dua da ettim. Ama yok olmuyo. Artık olmayacağını düşünüyorum ama tek istediğim anne olmaktı. Bundan sonra nasıl yadayacagima karar veremiyorum
agrımaz basını agrıya sokma die rabbm nasip etmiodur :))) şaka şaka vala bi evlenmeyen pişman bide evlenen bin pişman

Sosyal bir faaliyet olamıyo aslında yani annem evde yalnız kalıyo. Keşke babam bu kadar erken olmeseydi. Belki Allah bunun için karşıma kimseyi cikarmiyodur. Yani annem yalnız kalmasın diye. Tabii ben nasıl ölürüm o da ayrı konu. Ama her işte bi Hayır vardır elbet. Hayat herkese adil davranmiyo. Geçen gün bi kina gecesine gittim orada kollarindaki bilezikli evli kadınları bile kiskandigimi farkettim. Yolda birilerinin bakması kimin umurunda? Hatta hhiç hoş olmuyo. Urfali bi arkadaşım sahibin yoksa sayginligin da olmaz demişti. Çok alaturka gelmişti ama dogruymus. Ben bundan hoslandigimi ifade edecek ne dedim bilmiyorum. Hayatta herseyi Allahın yardımıyla kendim yaptım ama sevilmeyi sayilmayi beceremedim.

Hiç kısmetin olmadı derken, hayatında görüştüğün hiç erkek mi olmadı. yani sevgilin falan olmadı mı? yoksa evlenmek isteyen mi olmadı mı? bu kısmı anlamadım
eğer sevgilin oldu, evlenmek isteyen olmadıysa evet bu biraz kısmet meselesidir.
ancak hiç sevgilin olmadıysa o zaman biraz sosyal olsan iyi olur. ya da biraz daha sıcak davranabilirsin etrafında beğendiğin biri varsa ona karşı mesela. bir de çok karamsar olduğunu düşündüm yazımlarından, kullanıcı adın bile kaderyok... kader var ve başımıza gelen tüm üzüldüğüm ve kötü olaylar bizim elimizle işlediklerimiz yüzünden.. Allah asla hiçbir kuluna üzüleceği durumu kişinin kendisi hak etmeden vermez. bu hepimiz için geçerli..umarım herşey daha iyi olur senin için.

Hiç kısmetin olmadı derken, hayatında görüştüğün hiç erkek mi olmadı. yani sevgilin falan olmadı mı? yoksa evlenmek isteyen mi olmadı mı? bu kısmı anlamadım
eğer sevgilin oldu, evlenmek isteyen olmadıysa evet bu biraz kısmet meselesidir.
ancak hiç sevgilin olmadıysa o zaman biraz sosyal olsan iyi olur. ya da biraz daha sıcak davranabilirsin etrafında beğendiğin biri varsa ona karşı mesela. bir de çok karamsar olduğunu düşündüm yazımlarından, kullanıcı adın bile kaderyok... kader var ve başımıza gelen tüm üzüldüğüm ve kötü olaylar bizim elimizle işlediklerimiz yüzünden.. Allah asla hiçbir kuluna üzüleceği durumu kişinin kendisi hak etmeden vermez. bu hepimiz için geçerli..umarım herşey daha iyi olur senin için.
T

Teşekkür ederim. Bi tane oldu o da oldu bile denemez. Çok karışık bi durum oldu zaten Allah istemedi. Asosyal olduğum çok doğru. Zaten öncelikle kendim için hoşuma giden şeyler yapmalıyım ama işte hayat ne yazık ki herkes için farklı engeller koyuyor. .UOTE="humeyyra, post: 37282503, member: 587202"]Hiç kısmetin olmadı derken, hayatında görüştüğün hiç erkek mi olmadı. yani sevgilin falan olmadı mı? yoksa evlenmek isteyen mi olmadı mı? bu kısmı anlamadım
ancak hiç sevgilin olmadıysa o zaman biraz sosyal olsan iyi olur. ya da biraz daha sıcak davranabilirsin etrafında beğendiğin biri varsa ona karşı mesela. bir de çok karamsar olduğunu düşündüm yazımlarından, kullanıcı adın bile kaderyok... kader var ve başımıza gelen tüm üzüldüğüm ve kötü olaylar bizim elimizle işlediklerimiz yüzünden.. Allah asla hiçbir kuluna üzüleceği durumu kişinin kendisi hak etmeden vermez. bu hepimiz için geçerli..umarım herşey daha iyi olur senin için.[/QUOTE]
Te

Bence once nickini degistir sekerim, biraz daha pozitif ol. Cok kotu evlilik geciren , 2-3 cocukla, hamile haliyle bosananlar var burda, hepsi hayata umutla bakiyor, tekrar sevmek, sevilmek istiyor.

Once bir annene soyle. Etrafina , is arkadaslarina soyle. Bir de bu kadar karamsar olma derim, 32 evlenmeye gayet uygun bir yas.

Evet

Biraz resmiyim galiba. Ama gozgoze gelmek filan valla hic beceremiyorum. Yani nasil oluyo bilmiyorum ki zaten artik cevrede bekar erkek yok. Bi hobim olsa en azindan hayattan zevk almaya baslasam..
Ozaman hemen bi spor salonuna yazıl yada halk eğitim.. kickbox öneririm. Kurdela yada ahşap oyama.. çıkar çıkarr

Aslinda cok aydin ve acik fikirli biriyimdir ama su internet sitelerinde tanismayi birturlu dogru bulamadim gitti. Ya yalan soyluyorlasa. Ya sapkin kisilikliyseler. Tanidigim birkac kisi interneten buldugu kisilerle evlendiler. Simdide bosaniyorlar. Illahi evlenecegim diye tutturacaginiza. Hakkinizda hayirli olacak kismetler dileyin derim. Bu ne celiskiki evliler bosanmak. Bekarlar evlenmek istiyorlar.

Ys bunca yıl iyi kötü hicbirsey cikmadiysa bundan sonra da çıkmaz. Artık sadece düşünmeden ömrümün kalanını tamamlamak istiyorum. Bi hobim olsun ama bu saatten sonra nasıl bir hobi olabilir o bile yok
Bu aralar çok takilmisin bence sizi duyanda 50 sinde falan zanneder daha çok gencsin herseyin vakti zamanı vardır daha erken evlenip mutsuzda olabilirdin demekki senin için böylesi daha hayirliymis allah kimseyi tek yaratmamistir elbet seninde bi hayat arkadaşın var sadece karşına çıkmak için doğru zamanı bekliyo

Sizin yasinizDaki erkeklerin cogu evli mutlu cocuklu dikkat cekici yolda laf atilan rahatsiz edilen bayeenn ondan olabilir

Küçük yer değil. İstanbul'da yaşıyorum. Büyükler ne yazık ki hiçbir şey yapmiyolar. Fazlasıyla görmezden geliniyorum. Neyse işte herşeyin hayırlısı tabi. Ama anne olmayı çok isterdim. .

Küçük yer değil. İstanbul'da yaşıyorum. Büyükler ne yazık ki hiçbir şey yapmiyolar. Fazlasıyla görmezden geliniyorum. Neyse işte herşeyin hayırlısı tabi. Ama anne olmayı çok isterdim. .
Anne olmak tabiki çok güzel bişey sizde olursun inşallah

Ben konyada çok şahit oldum evlenmek için kız bulamiyolar yani onun için dedim küçük bi sehirmi diye ama degilmis

Kaderyok kardeş; seninle aynı dertten muzdaripim..31 yaşındayım..çok şükür elim yüzüm düzgün..işim var çalışıyorum..ama yok..olmayınca olmuyor..nasıl yapılır nerden bulunur neden gelmez kısmet anlamıyorum..kursa gittim ..evlilik sitesine üye oldum..olmadı..3 kişilik bir iş ortamım var zaten :KK43:.. nerden neyi bulacağız nasıl olacak hiç bir fikrim yok..dua edip sabretmekten başka bir çare görünmüyorgibi..

Back
X