çaresizlik....

Pesinden kosmasi , Sana asikmis gibi davranmasi , Seni elde edebilmek icinmis..
Karaktersiz insan ya.. erkek bile.denmez boylelerine...

Anlamadım çaresizlik bunun neresinde?
Aç mısın açıkta mısın?
Elin kolun bir yerin mi tutmuyor?
Aklın yerinde.
İstemiş bir şeyleri yaşamışsın.
Bundan sonrası işine gücüne devam etmek.

Neyin çaresizliği bu

ne demek giden gitti artık herkesle yapabilirim ne demek öyle bir insan değilim çok şükür.Evlenecektık ev bıle bakıyorduk.Ha dıyeceksınız gelın ata bınmıs ya nasip demıs cok doğru o kadar doğru ki... neden bunu yaşadım her gun allaha soruyorum.cabuk guvenebılen bır ınsan değilim.bu zamana kadar hayatımda sadece 1 kısı oldu.Ama bu ınsan yenı tanıdığım bırı değil.gene de guvenmıcektım hatalıyım sucluyum bılıyorum arkadaslar

Hiçte hatalı değilsin ,sevmişsin olmuş bitmiş.

Yaslariniz kac canim?

toplum da yalnızca dilinde var bakirelik yoksa lise öğrencilerinde bile sayılı bakire kalmıştır. kafanı kurcalayan şey bu olmasın herkesin bir eşi vardır demek ki senin ki bu değilmiş olmamış geçmişi unut geçmiş zaten geçmiştir değiştiremezsin yarınına bak ama kendini yalnızlığa hapsetme emin ol karşına evleneceğin biri çıkacaktır

Hala sevmiş diyorsun ya sana hissettiği gerçek sevgi olsaydı bunları yaşatır mıydı?

ev bile bakmışsınız demek ki adam seni evlenmek vaadiyle kandırıp güvenini kazanmış
guvenımı sonuna kadar kazandı.benım nasıl bir ınsan olduğumu bılıyo benı cok ıyı tanıyo. onu tanıdığını dusunen ıse salak ben..

İki bireyin ortak kararı ve isteyen gider kimse kimseye mecbur değil bu sevdin yaşadın ne var bumda ?

Çaresizlik nedir ki sağlığın yerinde olsun yeter sen kölemisin et parçasımsın silkelen kendine gel sen böyle kendini ezdikçe ezeninde çok olur dik dur hayat senin başkalarını boşver

guvenımı sonuna kadar kazandı.benım nasıl bir ınsan olduğumu bılıyo benı cok ıyı tanıyo. onu tanıdığını dusunen ıse salak ben..

güvenini tam anlamıyla kazandığı belli zaten hala yıllarca sevdi beni dediğine göre,
kendini daha fazla suçlama yoluna bak.

cnm olan olmuss. sen ıleriye bak asla gerıye bakma.. gecmıs gecmıste kalmıstır ders al ama asla kendını soyutlama

O adam seni hiç sevmemiş tek amacı varmış istediğini almış ve ayrılmış o ş....siz için daha fazla üzülme değmez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…