Hiçte hatalı değilsin ,sevmişsin olmuş bitmiş.ne demek giden gitti artık herkesle yapabilirim ne demek öyle bir insan değilim çok şükür.Evlenecektık ev bıle bakıyorduk.Ha dıyeceksınız gelın ata bınmıs ya nasip demıs cok doğru o kadar doğru ki... neden bunu yaşadım her gun allaha soruyorum.cabuk guvenebılen bır ınsan değilim.bu zamana kadar hayatımda sadece 1 kısı oldu.Ama bu ınsan yenı tanıdığım bırı değil.gene de guvenmıcektım hatalıyım sucluyum bılıyorum arkadaslar
NASIL ATLATILABİLİR...Takma kafana , Yoluna, önüne bak sen :)
Her ilişkide olabilen şeyler, tabi yaşamayan anlamaz , ama zamanla unutacaksın üzülme :)
Senelerce sevip karsılık gorememek.karsılık gordukten sonra gitmek....sanki hırs etmiş.
merhaba
birgun buraya üye olup basıma hıc gelmeyecek bır olayı yazıcaksın deseler asla inanmazdım. Aylardır üzüntüden Allahıma sığınıp dua etmekten baska hıc bırsey elımden gelmıyor. ve burdaki yazılanları okuyorum en sonunda üye olmaya karar verdım.Çocuklugumdan beri bana aşık peşimden koşan bir insana 6 ay once şans verdım o kadar güzeldi ki hersey senelerden beri tanıyıp bıldıgım ıcın gorusmem zor olmadı.Çünkü hayatına hemen bırısını kabul edıp guvenıp şans veren bı insan değilim.Evlılık dusuncesıyle geldı dırek ayaklarımı yerden kesti aşık oldum. Sonra ne mi oldu benden ayrıldı.Ben hala aşığım ve ona çok bağlandım.ikimizde aynı yaştayız.Anlaşamıyoruz işte deyıp helalllik alıp ayrıldı.Evlenmek kesinmi nasıl hemen güvenebildin diyeceksiniz nasıl birlikte oldun inanın bilmiyorum o kadar guvendım ki asla basıma gelmez yapmam dediğim şeyi yaşadım.Tövbe edip Allahıma dua edıyorum hakkımda hayırlıysa dönsün dıyorum.Öte yandan bu hatanın bedeli bir ömür yalnızlıksa yalnız kalırım ne yapabilirim....
merhaba
birgun buraya üye olup basıma hıc gelmeyecek bır olayı yazıcaksın deseler asla inanmazdım. Aylardır üzüntüden Allahıma sığınıp dua etmekten baska hıc bırsey elımden gelmıyor. ve burdaki yazılanları okuyorum en sonunda üye olmaya karar verdım.Çocuklugumdan beri bana aşık peşimden koşan bir insana 6 ay once şans verdım o kadar güzeldi ki hersey senelerden beri tanıyıp bıldıgım ıcın gorusmem zor olmadı.Çünkü hayatına hemen bırısını kabul edıp guvenıp şans veren bı insan değilim.Evlılık dusuncesıyle geldı dırek ayaklarımı yerden kesti aşık oldum. Sonra ne mi oldu benden ayrıldı.Ben hala aşığım ve ona çok bağlandım.ikimizde aynı yaştayız.Anlaşamıyoruz işte deyıp helalllik alıp ayrıldı.Evlenmek kesinmi nasıl hemen güvenebildin diyeceksiniz nasıl birlikte oldun inanın bilmiyorum o kadar guvendım ki asla basıma gelmez yapmam dediğim şeyi yaşadım.Tövbe edip Allahıma dua edıyorum hakkımda hayırlıysa dönsün dıyorum.Öte yandan bu hatanın bedeli bir ömür yalnızlıksa yalnız kalırım ne yapabilirim....
Senelerce sevip karsılık gorememek.karsılık gordukten sonra gitmek....
25. küçükte değiliz dimi... bu yasadıklarıma baknca inanamıyorum hala.. traji komikYaslariniz kac canim?
guvenımı sonuna kadar kazandı.benım nasıl bir ınsan olduğumu bılıyo benı cok ıyı tanıyo. onu tanıdığını dusunen ıse salak ben..Hala sevmiş diyorsun ya sana hissettiği gerçek sevgi olsaydı bunları yaşatır mıydı?
ev bile bakmışsınız demek ki adam seni evlenmek vaadiyle kandırıp güvenini kazanmış
guvenımı sonuna kadar kazandı.benım nasıl bir ınsan olduğumu bılıyo benı cok ıyı tanıyo. onu tanıdığını dusunen ıse salak ben..
O adam seni hiç sevmemiş tek amacı varmış istediğini almış ve ayrılmış o ş....siz için daha fazla üzülme değmez...benim için ölen adam nerede... beni kendine bağlayıp nasıl gidebildi. ben hala bağlıyım ona. gercekten bunun basıma ınanamıyorum.bılıyorum burda boyle bır cok konu var .cok okudum. Gercekten ınsan kınadığını yasamadan ölmezmiş.Etrafımdakileri cok kınardım nasıl bole seyler yaparlar dıye.Sımdı bır nevı Allahın bunu bana bir ceza olarak verdığını dusunuyorum
25. küçükte değiliz dimi... bu yasadıklarıma baknca inanamıyorum hala.. traji komik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?