- 9 Şubat 2014
- 6.345
- 5.659
- 198
hayır gene demıyordum oyle bır seyı. bekleyemedık dedım hep uzuntu duydum.Adam senle evlenseydi "cinsellik guzel sey askimizi kuvvetlendirdi vs." Diyecektin. Adam terk etti mi vahlar tuhler keske yapmasaydimlar. Bir sey yasadiysan arkasinda dur.
Ama istemediği bir ilişkiye sırf birlikte oldunuz diye katlanmasını bekleyemezsiniz. Bu iki taraf için de geçerli. Yani adam bu kız bana bekaretini verdi, bunu kaldıramayacak karakterde ayrılmayayım bari mi demeliydi?evlenecektik.ve ne kadar üzüldüğümü de biliyo.nasıl bır karakterde olduğumu bılıyo.bile bile bu acıyı nasıl yaşatabildi. cinsellik evlilik garantısı tabıkıde değil.ben ona guvendım ınandım anlatabılıyomuyum.şu anda ilerde karsıma ne cıkardan zıyade psikolojım nasıl duzelır dıyorum. Onun kadar soğuk kanlı olup anlasamadık ayrıldık dıyemıyorum
Evet işte ben de buna çok kızıyorum bekarete önem vermeyip birlikte olsalar hiç yadırgamam tercih meselesi ama evleneceğiz ayağına cinsellik yaşamak bana iki yüzlülük gibi geliyor bir seçim yapmışsın arkasında dur bari.
nasıl bakacağım?? o bakıyor gercigüvenini tam anlamıyla kazandığı belli zaten hala yıllarca sevdi beni dediğine göre,
kendini daha fazla suçlama yoluna bak.
sanmayın ki aklı bes karıs havada yasayan bır kızım.duzgun bir ailem var.ailemin guvenı tam bana.bir bilseler birine kapıldı bunları yaşadı dıye dusunmek bıle ıstemıyorum.
onuda dusunuyorum.sırf o yuzden ayrılmıcakmıydı yanıAma istemediği bir ilişkiye sırf birlikte oldunuz diye katlanmasını bekleyemezsiniz. Bu iki taraf için de geçerli. Yani adam bu kız bana bekaretini verdi, bunu kaldıramayacak karakterde ayrılmayayım bari mi demeliydi?
Psikolojinizi düzeltmenizin tek yolu yaşadığınız şeyi kabullenip önünüze bakmak. Bu kadar üstünde durur çaresizim diye ağlarsanız düzelmez tabiki.
kabullenemıyorum.180 derece dönüşü nasıl kabul edebılırım. benı göklerin tepesıne cıkardı sonrada attı .bu...Ama istemediği bir ilişkiye sırf birlikte oldunuz diye katlanmasını bekleyemezsiniz. Bu iki taraf için de geçerli. Yani adam bu kız bana bekaretini verdi, bunu kaldıramayacak karakterde ayrılmayayım bari mi demeliydi?
Psikolojinizi düzeltmenizin tek yolu yaşadığınız şeyi kabullenip önünüze bakmak. Bu kadar üstünde durur çaresizim diye ağlarsanız düzelmez tabiki.
aptallık arkadaşım aptallık. en azından öle köru körüne güvenmek aptallık.ben bunların bilincindeyim. hala geri döner mi umudu bırakmıyo beniSevmek aldanmak güvenmek inanmak ve bunların hepsini yaşamak hissetmek günah değil. Sevdiğin zaman kendinden çok ona inanır insan buna kimileri aptallık desede bu böyle. Ve bizim toplumumuzda ne yazık ki bayanların namusunu sadece ikibacak arasında görenler var. Sevmişssin ve yaşamışsın oldu bir kere yapacak birşey yok. Önemli olan eğer bu yaptığından pişmansan aynı şeyi tekrarlamaman. Ve şunu sakın düşünme beni kimse böyle kabul etmez diye hayır öyle birşey yok seni sen olduğun için sevecek birisi muhakak karşına çıkacak ve sen ona her konuda dürüst olmalısın.
Bak benim bir arkadaşım var 7 yıllık ilişkisinde kızla birlikte olmamış, kız istediği halde. Nedenini sorduğum zaman 'sonunu göreceğimden emin olamadım, bu sorumluluğu kaldırabileceğimden emin olsaydım birlikte olurdum' demişti. 7 sene bunun için beklemiş, karşısındaki insandan ve kendinden tamamen emin olunca yaşanmış ve evlenmişler.Ama istemediği bir ilişkiye sırf birlikte oldunuz diye katlanmasını bekleyemezsiniz. Bu iki taraf için de geçerli. Yani adam bu kız bana bekaretini verdi, bunu kaldıramayacak karakterde ayrılmayayım bari mi demeliydi?
Ne kadar düzgün bir insamış.Ben allahım karsıma hayırlı ınsan cıkar dıye dua ettim.Hayırlı sandım.Biz o olayı yasadıktan sonra ben cok üzüldüm oda ben üzüldüm diye üzüldü yanımda oldu.Ama ben o olaydan snra daha hassas oldum daha ilgi bekler oldum.onu kaldıramadı.ama her ne olursa olsun hemen vazgecılır mı.bu kadar basitmiBak benim bir arkadaşım var 7 yıllık ilişkisinde kızla birlikte olmamış, kız istediği halde. Nedenini sorduğum zaman 'sonunu göreceğimden emin olamadım, bu sorumluluğu kaldırabileceğimden emin olsaydım birlikte olurdum' demişti. 7 sene bunun için beklemiş, karşısındaki insandan ve kendinden tamamen emin olunca yaşanmış ve evlenmişler.
Burada ise evlenme vaadiyle insanları kandırıyorlar. Bu ilişki yaşıyoruz cinsellik var karşılıklı olayı değil. Sırf bunun için bin takla atan erkekler var, ne yalanlar söyleyenler var.
Ben karşısındaki insanın düşüncelerini bilip ona rağmen birlikte olan ve sonra olmadı yapamıyorum soğudum diye kaçan erkekleri karaktersiz olarak görüyorum.
Bu karşılıklı özgürce cinselliği yaşamak değil, insanların zaaflarından, hassas durumlarından faydalanmadır.
erkeklere bu kadar basit işte.Ne kadar düzgün bir insamış.Ben allahım karsıma hayırlı ınsan cıkar dıye dua ettim.Hayırlı sandım.Biz o olayı yasadıktan sonra ben cok üzüldüm oda ben üzüldüm diye üzüldü yanımda oldu.Ama ben o olaydan snra daha hassas oldum daha ilgi bekler oldum.onu kaldıramadı.ama her ne olursa olsun hemen vazgecılır mı.bu kadar basitmi
Allah aşkına evlenme vaadiyle kandırmak nedir. Ancak evlenme vaadiyle kendini kandırmak olur. Ve genelde kadın kendini kandırır bu konuda.Bak benim bir arkadaşım var 7 yıllık ilişkisinde kızla birlikte olmamış, kız istediği halde. Nedenini sorduğum zaman 'sonunu göreceğimden emin olamadım, bu sorumluluğu kaldırabileceğimden emin olsaydım birlikte olurdum' demişti. 7 sene bunun için beklemiş, karşısındaki insandan ve kendinden tamamen emin olunca yaşanmış ve evlenmişler.
Burada ise evlenme vaadiyle insanları kandırıyorlar. Bu ilişki yaşıyoruz cinsellik var karşılıklı olayı değil. Sırf bunun için bin takla atan erkekler var, ne yalanlar söyleyenler var.
Ben karşısındaki insanın düşüncelerini bilip ona rağmen birlikte olan ve sonra olmadı yapamıyorum soğudum diye kaçan erkekleri karaktersiz olarak görüyorum.
Bu karşılıklı özgürce cinselliği yaşamak değil, insanların zaaflarından, hassas durumlarından faydalanmadır.
Aslında düzgün bir insan değil, sadece bu konuda iyiymiş. Gerçi şimdi eşi çok sıkıntılı ondan keşke evlenmeseydim diyor. Boşanma durumları oluşuyor zaman zaman.. Yani sen bu insanla evlenseydin bile mutsuz olabilirdin, boşanabilirdin. Karşına hayırlısı çıkacaktır eminim ben. Her şeyini kaybetmiş değilsin, yaşandı ve bitti diyip geleceğe bakacaksın. Bekaret peşinde koşan, kadını namusun betimlemesi olarak gören bir erkekle beraber olmaktansa seni sen olduğun için sevecek, tercihlerine saygı duyacak bir insanla daha mutlu olursun zaten emin ol.Ne kadar düzgün bir insamış.Ben allahım karsıma hayırlı ınsan cıkar dıye dua ettim.Hayırlı sandım.Biz o olayı yasadıktan sonra ben cok üzüldüm oda ben üzüldüm diye üzüldü yanımda oldu.Ama ben o olaydan snra daha hassas oldum daha ilgi bekler oldum.onu kaldıramadı.ama her ne olursa olsun hemen vazgecılır mı.bu kadar basitmi
Bak benim bir arkadaşım var 7 yıllık ilişkisinde kızla birlikte olmamış, kız istediği halde. Nedenini sorduğum zaman 'sonunu göreceğimden emin olamadım, bu sorumluluğu kaldırabileceğimden emin olsaydım birlikte olurdum' demişti. 7 sene bunun için beklemiş, karşısındaki insandan ve kendinden tamamen emin olunca yaşanmış ve evlenmişler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?