evetIkinizde mi 25?
Evleneceksiniz nasıl olsa diye mi birlikte oldunuz yoksa istediğiniz için mi?guvenımı sonuna kadar kazandı.benım nasıl bir ınsan olduğumu bılıyo benı cok ıyı tanıyo. onu tanıdığını dusunen ıse salak ben..
Bir hatadir olmuş artik kendini üzmenin faydasi yok canim,bundan sonra önüne bakman gerek artik ne acılar unutuluyo insanlar yakinlarini kaybediyo ölüm acısı en kötüsü.o yüzden caresizlik deme buna yaşiyosun hayattasin şükret yaptgin hata için tövbe et yola devam et Allah karsina düzgün insanlar çikartsin inşallahguvenımı sonuna kadar kazandı.benım nasıl bir ınsan olduğumu bılıyo benı cok ıyı tanıyo. onu tanıdığını dusunen ıse salak ben..
ezikilk değil. hayal kırıklığı.İki bireyin ortak kararı ve isteyen gider kimse kimseye mecbur değil bu sevdin yaşadın ne var bumda ?
Çaresizlik nedir ki sağlığın yerinde olsun yeter sen kölemisin et parçasımsın silkelen kendine gel sen böyle kendini ezdikçe ezeninde çok olur dik dur hayat senin başkalarını boşver
Evet işte ben de buna çok kızıyorum bekarete önem vermeyip birlikte olsalar hiç yadırgamam tercih meselesi ama evleneceğiz ayağına cinsellik yaşamak bana iki yüzlülük gibi geliyor bir seçim yapmışsın arkasında dur bari.Şunu anlarım yaptım, pişmanım, üzgün hissediyorum tamam
Ama çaresizim, öldüm bittim artık gerçekdışı oluyor
Olanlar da anormallik yok ki olabilir karar verfin yaşadın millet nişandan dönüyor zira ki sen ona o sana mecbur mu asla ama böyle ezik gibi durma kendini paralama önüne bak tecrübe kazandın işte bu yandan bakezikilk değil. hayal kırıklığı.
evlenecektik.ve ne kadar üzüldüğümü de biliyo.nasıl bır karakterde olduğumu bılıyo.bile bile bu acıyı nasıl yaşatabildi. cinsellik evlilik garantısı tabıkıde değil.ben ona guvendım ınandım anlatabılıyomuyum.şu anda ilerde karsıma ne cıkardan zıyade psikolojım nasıl duzelır dıyorum. Onun kadar soğuk kanlı olup anlasamadık ayrıldık dıyemıyorumEvleneceksiniz nasıl olsa diye mi birlikte oldunuz yoksa istediğiniz için mi?
Evleneceksiniz diye olduysanız çaresiz olmanız normal. Ama eninde sonunda sizi "böyle" kabul edecek biri karşınıza çıkar. Ya da en kötü ihtimal bir iki dikişle eskisinden daha bakire olursunuz.
Yok istediğiniz için olduysanız çaresizlik bunun neresinde? Birbirini isteyen iki insan sevişmiş, bu gayet normal bişey. Bir tarafın ilişkinin yürümeyeceğine karar verip ayrılması da normal bişey. Şimdi dövünüp ağlama değil, dik durma zamanı. İleride karşınıza başka birileri muhakkak çıkacaktır. Onların karşısında da dik durursanız hayatınız yolunda gider. Kimseye " seni "böyle de" kabul ediyorum" cümlesini söyleme imkanı vermeyin.
bana göre ayak değildi.bırbırını kandırmaca da değildi.bir insan bıle ısteye kendıne acı cektırmezEvet işte ben de buna çok kızıyorum bekarete önem vermeyip birlikte olsalar hiç yadırgamam tercih meselesi ama evleneceğiz ayağına cinsellik yaşamak bana iki yüzlülük gibi geliyor bir seçim yapmışsın arkasında dur bari.
nasıl bir zamanda yasıyoruz değil mi... ahir zaman.. yapmam der yaparsın dusmem der düşersın öldüm sanırsın ama yınede yasarsınİki kız annesi olarak büyük konuşmak istemiyorum, hatta ben hiç konuşmasam iyi olur...
Bugünler geçer tabi ama olanlar olmuş...
Önüne bak, hayata tutun, çalış bundan sonrada maddi manevi kimseye ezdirme üzdürme kendini!!!!!!!!!
nasıl bir zamanda yasıyoruz değil mi... ahir zaman.. yapmam der yaparsın dusmem der düşersın öldüm sanırsın ama yınede yasarsın
sabır ve dua dan baska yapıcak hıc bır seyım yok. cok tesekkur ederım.Allah hayırlı ınsanlarla karsılastrsın.ben hep hayatıma doğru ınsanı bekledım.hayatımda hep 1 kıısı olsun dedım.Oyle bır geldı kı allahım dedım gonlume gore verdın.Ben nerden bıleyım basıma bunların gelecegını..boşluğa düşmüşsün demekki.yapıcak bişey yok günlerce artık bakire değilim deyip dövünemezsin.şu an kendine yakıştıramıyorsun ama mutlaka nasibin seni kabul edicek yaptığın hatayı görmezden gelicek.sabır ve dua.Allah iyi insanlarla karşılaştırsın.o ş... için beddua haktır ama sen yinede sırf düşünmemek için beddua bile etme...
Hayatta hiç bir şeyin garantisi yok düğün günü ölen insanlar var kesin evleneceğiz düşüncesi bana saçma geliyor kusura bakma zaten burada kimse seni birlikte olduğun için yargılamıyor ben düşünceni yargılıyorum sevdim yaptım arkasındayım desen anlardım...bana göre ayak değildi.bırbırını kandırmaca da değildi.bir insan bıle ısteye kendıne acı cektırmez
sanmayın ki aklı bes karıs havada yasayan bır kızım.duzgun bir ailem var.ailemin guvenı tam bana.bir bilseler birine kapıldı bunları yaşadı dıye dusunmek bıle ıstemıyorum.Aynen canım...
zaten herkese guvenmedığım ıcın hayatıma bırını sokarken hep dusunmusumdur.hep dogru ınsanı bekledım.Bende evlendıkten sonra yasama taraftarıydım arkadasım.Hala dusuncem aynı.Arasam kucuk dusucem gozunde hıssedıorum bılıyorum.Acaba birgun doner mı ben ne yaptım der mi. ben onu gercekten sevdım guvendım.Ben senin gibi hic kinamadim..anlattiklarinda saygi duydum..
ben evlenince yasama taraftariydim oylede oldu cok sukur.. Cevremde oyle adi erkekleri gordukce nefret etmistim..
Ben suna inaniyorum ya kendi gorusum bir erkek seviyorsa yapmaz !
ben esimle 9 ay nisanli kaldim bikere ne soyledi ne boyle bi seye kalkisti.. opusup koklasmak hadi neysede cinsel iliski cok ayri boyut ya.
bak adi senin pesinden kosmus hevesini almis gitmis... o seni hic sevmemis sevse madem bisey yasadiniz yari yolda birakmaz.. yasamasaniz bile insan sevdigini nedn durup dururken biraksin... Sen de umarim aglayp sizlayip aramiyosundur..
Bosver sakin arama hayatina devam edebilirsin.. hersey kizlik degil..
Yasadigin seyin arkasinda dur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?