çaresizlik

anjelikaerik

reddedildi :))
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2016
163
137
18
Öncelikle herkese merhaba

Bu mesaji gercekten, hayattan vazgecmeyi düsündüğum an yaziyorum

Aşırı kırgın, yorgun, bitmiş...

Eşim olacak kisiyle bir kac gundur kavgaliyiz sebebini hatırlayamıyorum bile

Boyle huylarimiz var tartisiriz ama neden oldugunu bile hatirlamayiz

Soğuğuz kac gundur yani.

Ailesiylede konusmuyorum ayrica ve onlardan hicbiseyin evime girmesini istemiyorum esimde bana saygi duyar, getirmez bisey

Ama aramizin bozuk oldugundan istifade
Elinde biseylerle geldi bugun yiyecek biseylerler ailesi gondermis

Neden yapiyosun bunu die sordum, tabiki tartistik ve is buyudu

Zaten aramizda bozuk ya! Bussuru sey soledi

Cocuk'tan girdi ,kinciligim kalmadi, vicdansizligim kalmadi, hastaligim kalmadi, bir cok sey işittim ama susmadim,
Zaten susmak istesemde susamam huyum cok kotu bu konuda

Sonuc bosanma lafini agzina aldi

Eve terk edecekmis bosanma davasi acacakmis

Evden gidiyordum, git bidaha gelme dedi..

Cekti gitti..

Simdi ben ne mi yapiyorum

Tamamen gitmekle gitmemek arasinda kaldim

Dedimya hayattan sogudum
Dusundugum anacigimla babacigim
Yoksa coktan bitmistim ben

Uzun oldu kusura bakmayin yazmak istedim

Ne yapacagim bilmiyorum
Daha dogrusu istedigimi yapamiyorum

bak şimdi hiçbir olayın sonucunu kararını sıcağı sıcağına verme....3 gündür kötüyüz diyorsun 3 günden önceki günler önemli senin gidip gitmemen konusunda ..kavga her ailede oluyor ..sen kocanı seviyor musun onun seni sevdiğini hissediyor musun?

Ailesinden niye bişey istemiyosunuz. Eşinizin annesi babası sonuçta ondan vazgeçemez. Eline vermişlerdir oda geri verememiştir. Çok saçma bi sebep.

Aranızda bi iletişim problemi olduğu belli. Şuan büyük bir tartışmanın öfkesi sinirliyle boşanma lafını söylemiş olabilir eşiniz. Bnce biraz sakinleşip düşünün birde aile teraopsti belki iyi gelebilir bilemiyorum tam olarak problemleriniz ne ama hiç kimse için kendinize kıymayı düşünmeyin herşey herkes geçip gidiyor elbet birgün önemli olan sizsiniz. Sakinleşip düşünün lütfen

Sizin yaşama sevincinizi yok eden bir adam uğruna siz neden vazgeçiyorsunuz?

Yazık değil mi sizi bugüne getiren anne babanıza?

Çıkarın adamı hayatınızdan.
Sizi hak etmediği çok açık.

Suçlu olan oyken cezayı neden kendinize vermeyi düşünüyorsunuz?

Ailesiyle görüşülmediği için içten içe üzülüyordur birde yolladıkları şeyi geriçevşrdiğin için sinirle söylenmiştir,ne olursa olsun annemin babamın benim evine yolladığı bir yiyeceği eşim istemese bende sinirlenirdim

Eşinle kavga ettin diye ölmeyi mi düşünüyorsun ? Daha neler...
Ailesiyle neden görüşmüyorsun ?
Eşinin kendi ailesinin yolladıklarını eve sokamaması bana çok üzücü geldi.Anne baba bu ya...

Kavganın sebebini bile hatırlamıyorsunuz durum böyleyken boşanmak mantıklı mı ? Bukadar kolay mı evliliği bitirmek ?
Sinir anında çok şey söyleniyor,bizde yaşıyoruz ama bunlar boşanma sebebi değil. Her tartışmada işi boşanmaya getşrmek doğru değil. Sakinleşin,hatalıysanız alttan alın. Oturun eşinizle suçlamadan güzelce konuşmayı önerin.

Yanlış anlamayın size özel değil böyle konulara hep aynı yorumu yapıyorum.boşanmayacaksanız artislik yapmayın gidiyorum gideceğim gibi laflar etmeyin.gidecekseniz çekip gidin birdaha arkanıza bakmayın , gitmeyecekseniz hiç ağzınıza gitme lafını almayın.neden biliyomusunuz; gidiyorum deyip gitmezseniz , adam birdahaki tartışmanızda şiddeti artırır çnkü gidemeyeceğinizi bilir.erkeklere pirim vermeyin.ayrıca insanlar neler yaşıyor hayattan vazgeçmeyi düşünmüyor , nolmuş yani kavga edilir herkes ediyor.ama dayak aldatma varmı kabullenemeyeceğiniz hakaret var mı ? Bunlar varsa tabikide bişiler düşünmek gerekir ciddi ciddi....

Böyle kendine hakim olamazsan öfke kontolunu yapamaz mantıklı olamazsan her zaman tükürdugunu yalamak zorunda kalirsin.

"Tamamen gitmekle gitmemek arasinda kaldim" demiş
Evden gideceğim demiyor, bu hayattan gideceğim diyor

3 gün önce neden soğudunuzu gerçekten bilmiyormusunuz. Biliyorsunuz söylemiyorsanız sizde de hata var demektir. Yok gerçekten bilmiyorsanız eşinizi tanıyamamışsınız demektir.

Sizin ki ne 3 günlük tartışma. Nede annesinin yolladığı yiyecekler. Sizin sorununuz çok daha eski-derin-ciddi. Sakince birbirinize trip ve tavır yapmadan sorunun geçmişini bulun. Önemli olan kimin ne kadar haklı olduğu değil. Birinizin diğerinin kırgınlığını nasıl geçirecegi.

Ailesinin bir şeyini eve sokmamak tam olarak nasıl bi şey oluyor ben anlayamadım. Burada hamilelik annelik kutsaldır güzeldir diyoruz hepimiz, ama aynı kutsal anne - kaynana olunca yaramaz kaka oluyor. (Sözüm konu sahibine değil) eşiniz annesinin yada akrabalarının verdiklerini KENDİ EVİNE getirebilir. Yemek yada yememek sizin tercihinizdir.

Boşanmak için anne-babanızı düşünmenize gerek yok. Mutlu değilseniz zaten aileniz bunu kabul eder. Fakat ailenizin bunu görmesi gerekiyor

Cevaplariniz icin cok tesekkur ederim. Ailesiyle gorusmeme nedenim coo derin. Sadece istemiyorum evet haklisiniz belki geri ceviremiyordur ama aileside biliyor yiyecek bisey istemedigimi.

Ve yuzune bakip dedim pisman olacagin sozler soyleme dedim

Ben biseyden pismam olmam dedi

Gidiyordum zaten . git bi dahada gelme dedi

Benim cocugum yok bazi nedenlerden ötürü . ve en onur kirici lafi

Cocuk yapiyorsan yap yapmiyorsan cek git dedi

Beni sevmiyor

Kizgin bile olsa insan sevdigine bole bisey diyemez cunku

Ya ne yasaniyor boyle aileler arasinda aklim dimagim almiyor
Eve gonderdikleri yuzunden bu kadar cildircak
Madem gerginsiniz ustune tuz biber bundan neden kavga cikartiyorsunuz
Getirsin kendisi yesin ne var bunda ..
Bi taraf kavga esnasinda odayi terketse ya da cevap vermese kavga olmuyo zaten
Ofkeyle kallan zararla oturur sakinlesin

Benim cocugum yok bazi nedenlerden ötürü . ve en onur kirici lafi

Cocuk yapiyorsan yap yapmiyorsan cek git dedi

Beni sevmiyor

Kizgin bile olsa insan sevdigine bole bisey diyemez cunku

Ustteki yazdigim su laftan sonra degisti
.ok yesin
Haklisiniz .

Sadece neden bunu yaptigini sordum
Cunku normalde getirmez , bozuk oldugumuz icin yapti.. Neden dememe kalmadan kavgayi o cikardi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…