- Konu Sahibi anjelikaerik
-
Benim cocugum yok bazi nedenlerden ötürü . ve en onur kirici lafi
Cocuk yapiyorsan yap yapmiyorsan cek git dedi
Beni sevmiyor
Kizgin bile olsa insan sevdigine bole bisey diyemez cunku
Eşinizi seviyor musunuz? Yaptığınızdan pişman mısınız? Çocuğunuz var mı? Ekonomik durumunuz yerinde mi? Ayrıldıktan sonra pişman olacağınızı düşünüyor musunuz? Bu soruların cevabı siz de kararınız buna göre şekillenmeli.Öncelikle herkese merhaba
Bu mesaji gercekten, hayattan vazgecmeyi düsündüğum an yaziyorum
Aşırı kırgın, yorgun, bitmiş...
Eşim olacak kisiyle bir kac gundur kavgaliyiz sebebini hatırlayamıyorum bile
Boyle huylarimiz var tartisiriz ama neden oldugunu bile hatirlamayiz
Soğuğuz kac gundur yani.
Ailesiylede konusmuyorum ayrica ve onlardan hicbiseyin evime girmesini istemiyorum esimde bana saygi duyar, getirmez bisey
Ama aramizin bozuk oldugundan istifade
Elinde biseylerle geldi bugun yiyecek biseylerler ailesi gondermis
Neden yapiyosun bunu die sordum, tabiki tartistik ve is buyudu
Zaten aramizda bozuk ya! Bussuru sey soledi
Cocuk'tan girdi ,kinciligim kalmadi, vicdansizligim kalmadi, hastaligim kalmadi, bir cok sey işittim ama susmadim,
Zaten susmak istesemde susamam huyum cok kotu bu konuda
Sonuc bosanma lafini agzina aldi
Eve terk edecekmis bosanma davasi acacakmis
Evden gidiyordum, git bidaha gelme dedi..
Cekti gitti..
Simdi ben ne mi yapiyorum
Tamamen gitmekle gitmemek arasinda kaldim
Dedimya hayattan sogudum
Dusundugum anacigimla babacigim
Yoksa coktan bitmistim ben
Uzun oldu kusura bakmayin yazmak istedim
Ne yapacagim bilmiyorum
Daha dogrusu istedigimi yapamiyorum
Ama olmeyi falan dusunmek sacmalik
O gitsin nereye gidecekse
Lutfen saglikli dusunun
Cocuk olmamasinin sebebi nedir ?
Tup bebek falan olmuyor mu ?
Eşinizi seviyor musunuz? Yaptığınızdan pişman mısınız? Çocuğunuz var mı? Ekonomik durumunuz yerinde mi? Ayrıldıktan sonra pişman olacağınızı düşünüyor musunuz? Bu soruların cevabı siz de kararınız buna göre şekillenmeli.
Güvencesiz hayat bekar bir kadın için bile zor iken sizin için daha zor olacaktır, kendinizi düşünün.fevri davranmayın.ileriye dönük planınız yok anladığım kadarıyla, duygusal hareket etmeyin.sakin olun.eşiniz hatalıdır doğal hepimiz hatalıyız, ama ayrılmayacaksanız biraz verici olun, beklentisiz.mantığı elden bırakmayın.Hayir malesef hicbirseyim yok. Pisman olmam gibi geliyor.
Yikilan hayeller disinda
Hmm olaylar büyük değilse ben iki tarafı dinlemeden yorum yapmak istemem asla. Ama öfkeli ve ağzını tutamıyorsan zaten boşanmaya er ya da gec gider bu tartışmalar cok sık yaşanıyorsa. İyi düşün ve ailenle bir konus.
Çıkmazın ne olduğunu ben cok iyi biliyorum, ama insan en son raddeye geldiğinde çıkabiliyor zaten. Aranızda aşılmayacak problemler yoksa yerinizde olsam ben bırakmam eşimi.Çok sıklaştı evet 5 yildir evliyiz
Sona dogru geldik bu cok belli
Babam yaşlı ona bisey olmasindan korkuyorum derin mevzu
Cıkmazdayim anliyacaginiz
Bence eşinizin ve sizin sakinleşmesi lazım. Öfkeyle söylediği için belki de size neler dediğini bile unutmuş olabilir. Nereye gittiği hakkında bir fikriniz var mı peki ? Ailesinden birşeyler getirdiyse demekki ailesinin yanına gitmiş . Bilemiyorum ama ailesi dolduruşa getirmiş olmasın günahlarını da almak istemem .
Çıkmazın ne olduğunu ben cok iyi biliyorum, ama insan en son raddeye geldiğinde çıkabiliyor zaten. Aranızda aşılmayacak problemler yoksa yerinizde olsam ben bırakmam eşimi.
"Tamamen gitmekle gitmemek arasinda kaldim" demiş
Evden gideceğim demiyor, bu hayattan gideceğim diyor[/QUOTE
Gidiyordum zaten . git bi dahada gelme dedi
Yazmış bir yorumunda yukarda konu sahibi.
Peki canım nereye istersen git nediyim şimdi ben çok başka bişeyden bahsettim aslında ama nyse.Evet islerim vardi disarida hazirlaniyordum ona istinaden git ve gelme dedi
Digeri ise cook baska gitmek hayattan herkesden herseyden gitmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?