Çaresizlik

Ayse-Nur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2016
13
2
1
Merhabalar ,1 seneden beri evliyim kayınvalidem ile aynı evde yaşıyoruz ve anlaşamıyorum eşim başka eve çıkmak istemiyor yıllarca bu böyle gidermi ,yoksa restimi çekip gitmelimiyim ,olan bana oldu zaten hergün düşün yıpran ,eşimede üzülüyorum bırakırsam çok üzülcek ama benim içimde bi yol bulmuyor ,sizin düşüncelerinizi alabiliryim:KK43:

Valla en büyük hatayı aynı evde oturmayi kabul ederek yapmissiniz biz ayrıl git yada kaderini kabul et yasa diyemeyiz bunun kararıni sen vereceksin çalışıyor musun eğer çalışmıyorsan ise girip zamanını daha verimli gecirebilirsin

Kabul etmekte baya zorlandım zorladımda ,birtakım şeylerin düşündüğüm gibi olmayacağına eşim beni inandırdı hislerimde yanılmadım ,düşündüklerimi yaşıyorum ...

Resti çekceksin ,kocan seni seviyorsa evi ayırır ayırmazsada seni sevmiyor demektir...

Herkesi karsina al konus.Ofkeyle degil sakince,kirmadan ama net.Anlat icindekileri,isteklerini.Inceldigi yerden kopsun.Bakarsin anlarlar

Resti çekceksin ,kocan seni seviyorsa evi ayırır ayırmazsada seni sevmiyor demektir...
Bende aslında öyle düşünüyorum ama ayırmıycak kesin kararını biliyorum ,kızlar asla ve asla ev üstüne ev olmazzzzz olmuyor kesinlikle benşm yaptığım hatayı yapmayın ,kayınvalideniz melek dahi olsa olmazzz,insan kendi annesi ile sorunlar yaşıyor ..

Çaresizlik degil bu,seçim.

Kayinvalideyle oturmayı kabul ederken bile boyle olacagini tahmin etmissiniz.

Benim annem 40sene oncesinde kabul etmemis babaannemle oturmayi,siz nasıl kabul ediyosunuz hayret ediyorum.

Bende aslında öyle düşünüyorum ama ayırmıycak kesin kararını biliyorum ,kızlar asla ve asla ev üstüne ev olmazzzzz olmuyor kesinlikle benşm yaptığım hatayı yapmayın ,kayınvalideniz melek dahi olsa olmazzz,insan kendi annesi ile sorunlar yaşıyor ..
Bak bu siteyi biraz karıştır en az 100 kadın senden önce bu cümleyi kurmuştur. Evlenmeden okusaydın keşke...

Çaresizlik degil bu,seçim.

Kayinvalideyle oturmayı kabul ederken bile boyle olacagini tahmin etmissiniz.

Benim annem 40sene oncesinde kabul etmemis babaannemle oturmayi,siz nasıl kabul ediyosunuz hayret ediyorum.
Çok haklısın ben bütün bu olacakları biliyordum eşimi sevdiğim için kabul ettim ,belki dedim yanılıyorumdur ön yargılı olmayım ama bütün düşündüklerimi korkularımı yaşadım yaşıyorum

İşte bu çaresizlik değil seçim. Ya istemediğin insanlarla aynı evde yaşayacaksın yada işi boşanmaya kadar goturceksin. Kabul etmiyorsa sana değerde vermiyordur , büyük ihtimalle evlenmek için evlenmistir. Karar senin:KK39:

Esinizden once kendinizi dusunun bence.O sizi dusunuyor ise de oradan ayrilirsiniz zaten.Rest cekin,kararli olun.Bir daha gelmeyeceksiniz su hayata.Once ben demelisiniz bu durumda.

Esinizden once kendinizi dusunun bence.O sizi dusunuyor ise de oradan ayrilirsiniz zaten.Rest cekin,kararli olun.Bir daha gelmeyeceksiniz su hayata.Once ben demelisiniz bu durumda.
Evet orda takılıyorum ben ciddi anlamda çok yoruldum artık pskolijik bittim yani ,o üzülmesin bu üzülmesin ya tabi bende bu durumda dahada çok üzülücemm ama yıllarca üzülmekten ve yıpranmaktan iyidir herhalde karmakarık bir durum içindeyim

Bence sen de işe gir. Kafan dağılır ve başının etini yiyen olmaz işten gel yemek ye falan sonra hop eşinle çekil odana.

Back
X