• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çaresizlik

Insallah en yakin zamanda esinizle birlikte kendi evinize cikarsiniz da biz de buradan aliriz guzel haberlerinizi:KK200:

Çok haklısın ben bütün bu olacakları biliyordum eşimi sevdiğim için kabul ettim ,belki dedim yanılıyorumdur ön yargılı olmayım ama bütün düşündüklerimi korkularımı yaşadım yaşıyorum

işte sevgi/sevmek/sevilmekle ,,

her şeyin üstünden gelinmiyor....

maalesef sevgi her şey kadir değil

bunu yaşayarak öğreniyoruz......

bundan sonrası vereceğin kararda hayatın akıp gittiğini düşünerek ver

Mümkün değil ama inşAllah..Umut herzaman vardır demişler. Ama sabır bakalım zaman ne göstericek,vardır Allahın banada çizdiği bir yol..:KK43:
neden mümkün degil ve niye bastan kabul ettiniz maddi acidanmi? yoksa kvde yanliz diye mi? yan bunlar bastan belli olan seyler kusura bakmayin... ayni evin icinde iki bayan olmaz. üstelik özel hayat mahremiyet diye birsey kalmiyor. hic beraber yasamadim kvdemle. tatilde bir kac gün kaldik orda bile patladik yani. heleki cinseligi unut yani nasil beraber yasiyor insanlar anlamiyorum. ilişkiye girince hic mi sesiniz cıkmıyor ardından kalkıp gusul alsan hersey meydanda duyuluyor. evine bir arkdaş aile gelemz. ben kocama kendım yemek yapmak isterim.
ne gibi zorluklar yaşıyorsun?

işte sevgi/sevmek/sevilmekle ,,

her şeyin üstünden gelinmiyor....

maalesef sevgi her şey kadir değil

bunu yaşayarak öğreniyoruz......

bundan sonrası vereceğin kararda hayatın akıp gittiğini düşünerek ver
Kesinl
neden mümkün degil ve niye bastan kabul ettiniz maddi acidanmi? yoksa kvde yanliz diye mi? yan bunlar bastan belli olan seyler kusura bakmayin... ayni evin icinde iki bayan olmaz. üstelik özel hayat mahremiyet diye birsey kalmiyor. hic beraber yasamadim kvdemle. tatilde bir kac gün kaldik orda bile patladik yani. heleki cinseligi unut yani nasil beraber yasiyor insanlar anlamiyorum. ilişkiye girince hic mi sesiniz cıkmıyor ardından kalkıp gusul alsan hersey meydanda duyuluyor. evine bir arkdaş aile gelemz. ben kocama kendım yemek yapmak isterim.
ne gibi zorluklar yaşıyorsun?
Yazmıssınız bütün bunları yaşıyorum ,bazen hakaretlere maruz kalıyorum :(

Kesinl

Yazmıssınız bütün bunları yaşıyorum ,bazen hakaretlere maruz kalıyorum :KK43:
gercekten soruyorum yani evde biri varken nasıl oluyor cinselık yani inkansız gibi birşey kardeş kaedeşmı uyuyorsunuz

Back
X