- 23 Mayıs 2018
- 75
- 44
- 8
- 35
- Konu Sahibi medidnired
-
Sakın işinizi bırakmayın. Zaten ayrılığın ucundan dönmüşsünüz bir daha böyle bir durum olursa ne yapacaksınız?
Zaten 4 yaşındaymış. Babası mecbur fedakarlık yapacak ikiniz bir süre idare edeceksiniz. Elbet sonra düzene girer her şey.
Ayrıca sürekli şikayet edeceğine biraz işlerin ucundan tutsun.Ev işi yapmak çocuk bakmak sadece sizin göreviniz değil.
çocuk bu, bi şekilde alışır. işten ayrılma.
Sende çek elini ev işini de uzaylılar yapsın.. sana da yazık destek olması gerekirken yaptığına bakzaten bütün yük bende diyor.
Dün akşam yemek yaparken bulaşık makinasını boşaltmasını istedim.
Geçen gün beyazları yıkamıştım renklileri de o attı diye çamaşırı da o yıkıyor oldu.
Bundan sonra evden elini çekecekmiş tamamen..
İnanın çok yoruldum bu hengamede..
zaten bütün yük bende diyor.
Dün akşam yemek yaparken bulaşık makinasını boşaltmasını istedim.
Geçen gün beyazları yıkamıştım renklileri de o attı diye çamaşırı da o yıkıyor oldu.
Bundan sonra evden elini çekecekmiş tamamen..
İnanın çok yoruldum bu hengamede..
Her ikiniz de çalışıyorsunuz. Ev işleri ve çocuk kadın çalışsa da ona ait işler miymiş eşinizin dünyasında? Kendisi eve geldiğinde rahatça otursun işe giderken de temiz ütülü kıyafetleri hazır olsun,bir de çocuğun sadece güler yüzüyle karşılaşsın:) Suyundan da koyun!Oh!!
Aynı şeyi siz teklif edin bakalım benim işim çok iyi ayrılmak istemiyorum. Ev işlerine hep ben koşturuyorum ama bak demek ki başarısızım olmuyor. Sen işten ayrılıp ev işleri ve çocuğumuzla ilgilensen nasıl olur? Bu evi dağınık görmekten bıktım ne yapsam olmuyor elimi çekeceğim evden deseniz ne yapar acaba?
Cocuk baba evi terk ettikten sonra travma yasayip şimdi tekrar gitmesinden korkuyor olabilir. Zamanlama kötü olmus. Sonucta sadece alisma süreçleri sancılı cocuklar için üstüne de ayrılık girince tam tuz biber. Bence bir pedagogla görüşün veya aole terapistle madem barisiyorsunuz. Is8nizden ayrilmayin
kınamıyorum asla yanlış anlamanızı asla istemem ama bana biraz dayanıksız göründünüz buradan..
ne yaşadığınızı bilemiyoruz elbette.
çocuk bu ilk günden alışmasını beklemeyin.
4 yaşındaki çocuğa bakmak için de işten ayrılmak çok yanlış bir hareket olur bence.
üstelik kreş yarım gün..
çocuğun sizi yönetmesine izin vermeyin..
Çok uzun süreli ayrı kalmadı babasından en fazla 1 hafta.
Ve onun yanında konuşmamaya da çok özen gösterdik..
Geçen sabahta ben bıraktım bana da aynı şeyi yaptı.. Anne gitme gitme..
İşime de odaklanamıyorum inanın çok üzülüyorum
onlar bıkar tabi..Bende aynı fikirdeyim ama eşimin isyanlarıyla nasıl başa çıkacağım..
Dediğim gibi ben çok erken gidiyorum işe o saatte kaldırmak istemiyorum oğlumu..
Dayanıksız olan taraf ben değilim malesef eşim.. Daha dördüncü günde bıktı..
bende aynı fikirdeyim ama daha bugün 4. gün ve eşim direk bezdim bıktım diye isyan etmeye başladı..
Ne yapacağımı şaşırdım artık inanın..
bencil ya işine odaklanamıyormuş sabahları evden çıkmak ne kadar zormuş ben bilmiyormuşum ve daha neler neler..
taştım,taşıyorum inanın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?