- 12 Temmuz 2006
- 5.740
- 653
- 723
- Konu Sahibi kimsebilmez0
-
daha önce anlatmıştım burdan erkek arkadaşımın telefonun da mesajlar yakalamıştım
neyse etraflıca konuştuk bu konuyu açıklıkla....aramızda duygusal bağ yok dedi...ne diyim dedim arkadaşken ne halde yakaladım sizi şimdi bağ yok derken evlenirseniz şaşırmam dedim.onunla asla evlenmem dedi.mezhep farkı olduğunu ailelerin asla anlaşamayacağını kız eğitimli olduğu için kendisinin geri planda kalacağını söyledi.oysa ki ben böyle bahaneler yerine onu sevmiyorum demesini beklerdim.yani seviyorum da demedi aslında ama bu yüzden evlenmem demesi şaşırttı.bende onunla hiç bir şekilde görüşmemesini söyledim.yasakladım.
onu seviyorum ve onu kaybetmeyeceğim ben mücadeleyi seçiyorum o kızla nasılolsa evlilik felan düşünmüyor çok sevse onunla evlenirdi.bu kadar bahanesi olduğuna göre sevdiğini de sanmıyorum.
Cok sevseydi onunla evlenirdi klasigi bu durumda gecerli olmuyor bence. Ailelerimiz asla evlenmemizi kabul etmez aramizda mezhep farkliligi var demek onu hic sevmiyorum demek degil. Ikimizin de hayati zehir olmasin huzursuz mutsuz yasamaktansa sevgimi kalbime gömerim demek istiyor gibi geldi bana. Ha iki insan birbirini seviyorsa ne yapar eder, aileleri ikna etmeye calisir, ikna edemezlerse de yetiskin insanlariz sevgimize evliligimize saygi duyun ya da bizi yok sayin diye rest cekebilir ama herkesin kisiligi bu kadar güclü olamiyor. Kavga gürültü huzursuzluk icinde yasayamam ben diyene de saygi duymak lazim.
Size gelince, ben seviyorum savasmayi seciyorum demeniz size birsey kazandirmayacak gibi görünüyor. Kendiniz diyorsunuz sevmiyorum demek yerine bahaneler üretiyor. E bir zahmet de seviyorum da demesin yani yüzünüze karsi. Cocuk olmayin lütfen yasak koydum falan diye. Gönlüne de mi yasak koyacaksiniz. Dost aci söyler kizmazsaniz, siz cok seviyorum diyorsunuz ama bu adam sizi sevmiyor demek istiyorum. Bosuna ugrasip kendinizi yipratmayin. Kontrol edemezsiniz, her gün acaba deyip telefonunu karistiramazsiniz. Ya da yaparsiniz ama zaten size seni seviyorum, sana deger veriyorum, benim icin önemlisin demeyen adam döner arkasini gider.
daha önce anlatmıştım burdan erkek arkadaşımın telefonun da mesajlar yakalamıştım
neyse etraflıca konuştuk bu konuyu açıklıkla....aramızda duygusal bağ yok dedi...ne diyim dedim arkadaşken ne halde yakaladım sizi şimdi bağ yok derken evlenirseniz şaşırmam dedim.onunla asla evlenmem dedi.mezhep farkı olduğunu ailelerin asla anlaşamayacağını kız eğitimli olduğu için kendisinin geri planda kalacağını söyledi.oysa ki ben böyle bahaneler yerine onu sevmiyorum demesini beklerdim.yani seviyorum da demedi aslında ama bu yüzden evlenmem demesi şaşırttı.bende onunla hiç bir şekilde görüşmemesini söyledim.yasakladım.
onu seviyorum ve onu kaybetmeyeceğim ben mücadeleyi seçiyorum o kızla nasılolsa evlilik felan düşünmüyor çok sevse onunla evlenirdi.bu kadar bahanesi olduğuna göre sevdiğini de sanmıyorum.
canım erkek arkadasın o kıza evlenme gözüyle bakmış ki sana bir anda makine gibi saymış neden olmayacagını sevmedigi yasa sevemeyecegi için degil sırf bu sebeplerden elemişdaha önce anlatmıştım burdan erkek arkadaşımın telefonun da mesajlar yakalamıştım
canım erkek arkadasın o kıza evlenme gözüyle bakmış ki sana bir anda makine gibi saymış neden olmayacagını sevmedigi yasa sevemeyecegi için degil sırf bu sebeplerden elemişama bu iyi birsey mi kötü birsey mi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?