çareyi yasaklamakta buldum

Iyiki yasaklamissin, kesin yasaklara uyuyordur.
Bu kadar basit mi zannediyorsun gercekten.
Bile bile lades deme bence.
O seni kaybetmemek icin cabalamali.
Boyle adamlarin egosunu sisire sisire suni adamlar yaratiyorsunuz.
Sonra ilk sivrilikte fisssssss.

ayy yasağını sevsinler :)))

kim kimi takıyor bee şu zamanda

şaka gibi yaaa

Hadi bunu yasakladiniz, bi dahakini ne yapacaksiniz? Bunlara ragmen nasil iciniz rahat ediyor,mutlu olabileceginizi mi dusunuyorsunuz? Bir mucize olup sizi sevecegi gunu bekliorsunuz belki ama farkinda olmadan ask yerine kendi mutsuzlugunuza mucadele ediyorsunuz.

onu seviyorum ve onu kaybetmeyeceğim ben mücadeleyi seçiyorum o kızla nasılolsa evlilik felan düşünmüyor çok sevse onunla evlenirdi.bu kadar bahanesi olduğuna göre sevdiğini de sanmıyorum.

Cok sevseydi onunla evlenirdi klasigi bu durumda gecerli olmuyor bence. Ailelerimiz asla evlenmemizi kabul etmez aramizda mezhep farkliligi var demek onu hic sevmiyorum demek degil. Ikimizin de hayati zehir olmasin huzursuz mutsuz yasamaktansa sevgimi kalbime gömerim demek istiyor gibi geldi bana. Ha iki insan birbirini seviyorsa ne yapar eder, aileleri ikna etmeye calisir, ikna edemezlerse de yetiskin insanlariz sevgimize evliligimize saygi duyun ya da bizi yok sayin diye rest cekebilir ama herkesin kisiligi bu kadar güclü olamiyor. Kavga gürültü huzursuzluk icinde yasayamam ben diyene de saygi duymak lazim.

Size gelince, ben seviyorum savasmayi seciyorum demeniz size birsey kazandirmayacak gibi görünüyor. Kendiniz diyorsunuz sevmiyorum demek yerine bahaneler üretiyor. E bir zahmet de seviyorum da demesin yani yüzünüze karsi. Cocuk olmayin lütfen yasak koydum falan diye. Gönlüne de mi yasak koyacaksiniz. Dost aci söyler kizmazsaniz, siz cok seviyorum diyorsunuz ama bu adam sizi sevmiyor demek istiyorum. Bosuna ugrasip kendinizi yipratmayin. Kontrol edemezsiniz, her gün acaba deyip telefonunu karistiramazsiniz. Ya da yaparsiniz ama zaten size seni seviyorum, sana deger veriyorum, benim icin önemlisin demeyen adam döner arkasini gider.

Savaşmak istiyorsan savaş, bazen yaşamadan içine sinmiyor.

Ama hezimet çok açık ortada, tartışılacak bir şey yok, adam onu seviyor. Don Kişot'da savaştı yel değirmenleriyle , tercih sizin

Şimdiden biri ile mesajlarını yakaladıysanız ilerde ohooo
Siz ister yasak koyun ister mühür
Alır başka bi hat ruhunuz bile duymaz

Bak kendinde diyorsun aradaki farkları anlatmış, bu yüzden olmaz demiş uyuşsalar demek ki evliliği de düşünürmüş

Siz hala mesajı yasakladım deyip gönül rahatlığı ile arkanıza yaslanıp çiçek olun.. Sizi sevmiş sevmemiş, başkasına iki mesaj atmış ne olacak ki

yasaklar delinmek içindir bebeğim
vay arkadaş kadın kısmının bi erkeğin paçasına yapışması ne kadar acınası ne kadar bi hoş

ben ne olursa olsun sevseydi sahip çıkar diyorum bu tabiki konu sahibine cesaret vermesin adam pısırık bahaneci o kimseyle mutlu olmaz.ki bende buna benzer bi durum yaşadım adam bin tane bahane arada mezhep farkı var arkadaşım dedim seviyor musun sevmiyor musun dedim
nasıl olsa evlenmemize müsade etmeyecekleri için mantığımı öne çıkarıyorum dedi.

emin ol çok işe yarıycak ahahaha

az gururlu ol
erkeklerin bi lafı var bilir misin

'yoklukta gideri var' diye

işte sen kendine bu muameleyi yaptırıyosun

yoklukta senle öbürünü elde edince sana şuuut ve gol

Yerinizde olsam böyle düşünce yapısına sahip insanla değil sevgili olmak arkadaş bile olmazdım. Boşuna kürek çekmenin alemi yok, olmuyorsa zorlamayın. İleride bağlandıkça kopmanız daha zor olur, yol yakınken bu ilişkiyi bitirin derim. Seviyorum dedi demedi, duygusal bağ vardı yoktu ile kendinizi boşuna kandırmayın, değerli vaktinizi değmeyecek insanlarda harcamayın..

Bazı insanlar yaşamadan öğrenemiyor maalesef. İlla ki tecrübe etmesi lazım, ki sonrasında bir ders çıkarır mı bilinmez.
Keşke seni önemsemeyen biri için mücadele edeceğine, o zaman ve enerjiyi başka bir mücadeleye ayırsan. Mesela birey olmaya çalışsan.

onu seviyorum ve onu kaybetmeyeceğim ben mücadeleyi seçiyorum o kızla nasılolsa evlilik felan düşünmüyor çok sevse onunla evlenirdi.bu kadar bahanesi olduğuna göre sevdiğini de sanmıyorum.

Onu kaybetmeyeceğim diyorsunuz da bu adam zaten hiç sizin gibi gözükmüyor ki... Ya da şöyle diyeyim siz hiç "biz" kavramına uymuyorsunuz.
Seven adam "benim senden başkasını gözüm mü görüyor" vs.der ama sizin sevgiliniz sanki ortam yaratılsa koşarak ona gidecek gibi.
Neyse yaşayın görün madem.

canım erkek arkadasın o kıza evlenme gözüyle bakmış ki sana bir anda makine gibi saymış neden olmayacagını sevmedigi yasa sevemeyecegi için degil sırf bu sebeplerden elemiş ama bu iyi birsey mi kötü birsey mi bilemiyorum

neyin mücadelesi sen zaten mücadeleyi seni sevmemesiyle başta kaybetmişsin...o kızla evlilik düşünmüyo diye bi sana gelip bi ona gitmesine göz mü yumacaksın.sizin yaşınız kaç bilmiyorum ama neden kendinizi bu kadar küçük düşürüyosunuz.belki yol versen ona yıpranmadan karşına seni sevecek değer verecek bi başkası çıkacak mutlu olacaksın...başka konularda olsa bu kadar mücadele etmessiniz ha bende bunu anlamıyorum bi erkek için yani....

Diğer konunuda okuduk adam seni sevmiyor , adam o kızı seviyor ama mezhebi farklı diye evlenemeyceğini biliyor ama onu seviyorki seni kaybetme ihtimaline sana rağmen yasaklamalarına rağmen ondan ayrılamıyor , anlamalısın arkadaşım uyan ya
ama o kızada üzüldüm şimdi sevgilin olacak adam seni açık açık aldatıyor ama o kızı hem aldatıyor hem kandırıyor ( hemen nasıl kandırıyor diyenlere cevap vereyin kıza seni seviyorum kimsebilmez0 bana bağımlı onada acıyorum kıramıyorum ayrılamıyorum kendimden soğutuyorum az kaldı ilerde beni bırakıcak , ben bırakırsam kendine zarar verir bunu vebalini alamam ,ama seni seviyorum diyordur, kızda sevgilisini bekliyordur)
bence o kıza telefon edin mezhebin farklıymış diye seninle evlenmeyecekmiş , seninle evlenemeyeceği için benide yedekte tutmaya devam ediyormuş sana değil bana kalıcak yuppi yaşasın yırttım diyin ,bak o zaman kız bir daha asla aramaz sormaz sevgilinde sana kalır tencere kapak misali yaşayın gidin kimseyide bu saçma hayatınıza dahil etmeyin mutluluklar

İnsan kendine neyi layık görüyorsa onu yaşar şu hayatta ben artık böyle saçma sapan tercihleri yüzüden sonunda mutsuz olan ,üzülen insanlara acıyamıyorum malesef bir çoğu kendi seçimimiz aynı hatayı iki kez yapan da sonuçlarına katlanır yani. İnsanız elbette hepimizin başına istemediğimiz ,bizi üzen şeyler geleblir ama bile bile inatla ben bun tercih edeceğim, bu yoldan gidip böyle bir hayat yaşacağım bu insanı kendime layık görüyorum diyene de gram üzülmüyorum artık.

Son düzenleme:

bilmem kaç yılına geldik insanlar şu bu nedenden hala ayrım yapıyo ya pes diyorum. başıma geldiği için çok iyi biliyorum bu durumu.yuh demiştim içimden yuh. yani kimse dinini şusunu busunu seçerek doğmuyor.yani iki kişi birbirini seviyorsa niye birlikte olmasın değil mi? adamın o kızı sevdiği felan yok konu sahibi rahat ol.

vah vah gözlerim yaşardı deseydin....
bu nasıl bi cevap yani yuh....
arada bunlar olmasa evlenecek yani...
sende hala yasaktan fln bahsediyosun....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…