- Konu Sahibi kimsebilmez0
-
daha önce anlatmıştım burdan erkek arkadaşımın telefonun da mesajlar yakalamıştım
neyse etraflıca konuştuk bu konuyu açıklıkla....aramızda duygusal bağ yok dedi...ne diyim dedim arkadaşken ne halde yakaladım sizi şimdi bağ yok derken evlenirseniz şaşırmam dedim.onunla asla evlenmem dedi.mezhep farkı olduğunu ailelerin asla anlaşamayacağını kız eğitimli olduğu için kendisinin geri planda kalacağını söyledi.oysa ki ben böyle bahaneler yerine onu sevmiyorum demesini beklerdim.yani seviyorum da demedi aslında ama bu yüzden evlenmem demesi şaşırttı.bende onunla hiç bir şekilde görüşmemesini söyledim.yasakladım.
yaşımı soranlar olmuş yaşım 28 erkek arkadaşım 30
diğer kız 24 yaşında...
çocukça bulabilirsiniz yaptıklarımı haklısınız da ama onu kaybedersem yine psikolojik sorunlar yaşayacağım.aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum.
yaşımı soranlar olmuş yaşım 28 erkek arkadaşım 30
diğer kız 24 yaşında...
çocukça bulabilirsiniz yaptıklarımı haklısınız da ama onu kaybedersem yine psikolojik sorunlar yaşayacağım.aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum.
daha önce anlatmıştım burdan erkek arkadaşımın telefonun da mesajlar yakalamıştım
neyse etraflıca konuştuk bu konuyu açıklıkla....aramızda duygusal bağ yok dedi...ne diyim dedim arkadaşken ne halde yakaladım sizi şimdi bağ yok derken evlenirseniz şaşırmam dedim.onunla asla evlenmem dedi.mezhep farkı olduğunu ailelerin asla anlaşamayacağını kız eğitimli olduğu için kendisinin geri planda kalacağını söyledi.oysa ki ben böyle bahaneler yerine onu sevmiyorum demesini beklerdim.yani seviyorum da demedi aslında ama bu yüzden evlenmem demesi şaşırttı.bende onunla hiç bir şekilde görüşmemesini söyledim.yasakladım.
Kusura bakma ama şaka gibisin. Yorumlarda bile üzülen evet doğru yoldasın diyen bir tek kişi yok. Bu adam bence mesajları sen gör diye silmemiş, önceki konunu bilmiyorum ama adam seni kesinlikle sevmiyor ve sende bal gibi bunun farkındasın. İnşallah nikahta keramet vardır mantıksızlığıyla hareket etmezsin çünkü bu adam evlenince seni aldatmaya devam eder sende onu affetmeye devam edersin, birde telefonunu karıştırdın ve yasak koymaya kalkıyorsun diye dayak yersin sonrada kocam değil mi severde döverde dersin. Allah sana akıl fikir versin, insanların annesi babası çocuğu 40 yıllık kocası ölüyorda onun yokluğuna alışıp yaşamaya devam ediyor. Bırakın bu psikolojim bozuluyor laflarını asıl böyle herifler insanın psikolojisini hayatını allak bullak eder. Biraz bencil olun...
konu sahıbı arkadasım
sana bısey yapmışlar..
gururunu almışlar..
nolmuş sana..?
bu senın yaptıgın mucadele degıl..
ayak altında ezdırme...
adam senın sevgılın..
baska bır kızla sarılıp uyuma hayallerınde..
sende o kızla evlenmeyı dsunmuyor dıye ıcını rahatlatıyorsun...
yok bı de dusunseydı evlenmeyı napacaktın hala sevgılımı olacaktın..
pordonda busa son sorum
sevgilin brad pitt mi yoksa iç güzelliğimi muhteşem??
hangisidr??
onu seviyorum ve onu kaybetmeyeceğim ben mücadeleyi seçiyorum o kızla nasılolsa evlilik felan düşünmüyor çok sevse onunla evlenirdi.bu kadar bahanesi olduğuna göre sevdiğini de sanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?