çarkııfelek yolcusuyum :)))

_DURU_24

BÜYÜK VE KÜÇÜK AŞKNA AŞIK
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2006
1.660
18
158
43
İstanbul
:lepi:SELAM HERKESE...ÇARŞAMBA GÜNÜ 20:15 STAR TV ÇARKIFELEKTE YARISIYOR OLABİLİRİM...SANS DİLEĞİN BANA:)))

KADINLAR KULÜBÜNÜN (KKKKKKKKKKKKKKKKAAAA) SI DİYİCEM....AYLİNİN AAAAAAAAAAA SI
EN BASTA DERİNİMİN DDDDDDDD Sİİİ....
MEHMETALİ YE SELAMI OLAN VARMI???

canım bol şanslar
benden selam söyle memet aliye o ellerini fazla oynatmasın birinin gözünü çıkaracak yakında

ay ıns cıkarsında ızlerım bende benım arkadasım ınternetten dıe hava atrım hehe

Tesekkürler kızlar....canım söyliyim oynatmasın parmagını:)))
cok güldüm vallahi...fatmacıgım söyle at havanı iyice :))) adım emel bu arada...

ay canım çok sevindim o gün yarışırsan aklına gelirsen tf umu çaldır ya kaçırmak istemiyorum:)

hadi bol şanslar inş. en çok puanı sen alırsın arabayı kaparsın

hadi bakalım emelciğim bol şans sana..
ayy asiyenin dediği gibi benide çldırırsan garanti olsun canım

tesekkürler kızlar....caldırırım sekerler sizi eger yayında olursam....saskınnnnn zooooooooooooo ne :))))

ay ne güzel.bol şans sana çok çok.bütün hediyelerı topla gel.nazaman cıkcan bellımı.ona gore izlesek.bıde nerden nasıl basvurdun ya.bu bile şans bence:lepi:

tesekkürler kızlar yarın saat 00 da oradayım kısmetse...eger ben yarısırsam yarın sümeyye rkadasımız buraya yazıcak haberdar edecek sizleri...saat 19:00 gibi buraya bakın cıkıp cıkmyacagımı anlarsınız......söylerim safakcıgım ne demek:)))
öpüyorum hepinizi muccckkks destekleriniz için çoook teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…