• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

carnitin kullanan var mı

erensima

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2014
56
25
98
Sivas
Arkadaşlar kilo vermek için carnitin etkilimi koşu bandında yrüyorum ama pek kilo veremedim gerçi sıkılaşma oldu ama kilomda pek fark yok carnitinin faydası olur mu acaba bilgisi olan var mı

İlginize teşekkürler Besin takvıyesi gibi bir şey enerji veriyormuş daha doğrusu yağ yakıcı diye geçiyor netten araştırdımda kullanan var mı diye merek ettim

Carnitin kalp kasları üzerine yan etki yapıyor bilginize,sağlıkçıyım ve kesinlikle kullanmanızı tavsiye etmem...besin takviyesi falan da değil,bildiğin ilaçtır kendisi...kalp krizi geçirebilirsin...haberlerdeki o zayıflama kamplarındaki genç ölümletiri hatırlatırım (allah korusun )

Ayrıca kalbin daha hızlı çalışmasına neden oluyor yağ yakılsın diye,ve kalp kasları bu yükü kaldırabilmek için büyüyorda büyüyor,tıpkı vücut yapanların kasları nasıl büyüyorsa öyle işte,ve bir süre sonra da iflas ediyor...kalp krizi geçiriliyor...

Carnitin ne ya?
Zayıflamanın en güzel ve kolay yolu
Sağlıklı beslenme ve spor.

Benim esim antrenòr dolayisiyla bana bile kullandirmadi onu. Kosu bandinda zaten invertal yap nabiz hizinla oyna yag yakimin hizlanacaktir. Sade kahve ic bide bebek asprini al oda kafein oldugu icin uyarici. Ama kalbinde problem yoksa. L carnitine CLA falan para harcama.

Back
X