Çarpık bacak sorunsalı

saft

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
2.553
3.022
448
İstanbul
Kızlar normalde kendimle aşırı barışık bir insanım. Aynaların karşısından kardeşim çeker artık beni kendimi çok seviyorum çok ilgileniyorum ay canım kendim :)) ama bu aralar komplekse girdim. Bacaklarım çarpık. Elhamdulillah bacaklarım var takmamaya çalışıyorum da durduk yere kompleks edindim. Sokakta kadınların bacaklarını inceliyorum filan. Nasıl aşacağım ben bu durumu :) kapalıyım da ya fizik konusunda takıntılı biriyle evlenirsem de bacaklarımı beğenmezse? Ben kendimle nasıl tekrar barışacağım :)

Evleneceğin kişi brad pitt olmayacağına göre onun da kusurları olacak .
Herkesin kusuru var , kusurlar ile güzeliz .

seni gerçekten sevecek erkek öyle de sevecek merak etme, benim de bacaklarım kalın, baya baya kalın hiç etek giyemem. ama sevgilim sürekli ne kalını gayet güzel diye diye beni bu konuda hiç yermedi saolsun, hatta ilk defa bu sene kendime kısa elbise bile aldım, ha giyemedim o ayrı ama almak bile büyük başarıydı bence.

çok ciddi sıkıntı çekiyorsan bacak dolgusu yapıyorlar ama gerek yok bence.

Benim bacaklarim da bana hafif çarpık gelirdi :21: sonra diz kapaklarimda şiddetli ağrılar olunca doktora gittim,meğer 2 mm içeri kaymış diz kapaklarım,çok zayıf olduğum için vücut ağırlığı kaslara değil kemiklere yuklemis,azıcık spor düzenli beslenme evde özel egzersizle 5 kilo aldım ağrılarım da bir nebze azaldı,ama tabi o kayma geri döndürülemedi ömür boyu egzersiz şart yani. İhmal etmeyin belki sizin de böyle bir sorununuz vardır şayet agriliysa dizleriniz :KK64:

seni gerçekten sevecek erkek öyle de sevecek merak etme, benim de bacaklarım kalın, baya baya kalın hiç etek giyemem. ama sevgilim sürekli ne kalını gayet güzel diye diye beni bu konuda hiç yermedi saolsun, hatta ilk defa bu sene kendime kısa elbise bile aldım, ha giyemedim o ayrı ama almak bile büyük başarıydı bence.

çok ciddi sıkıntı çekiyorsan bacak dolgusu yapıyorlar ama gerek yok bence.

Dogruuu isinma meselesi bu o zaman :)

Benim bacaklarim da bana hafif çarpık gelirdi :21: sonra diz kapaklarimda şiddetli ağrılar olunca doktora gittim,meğer 2 mm içeri kaymış diz kapaklarım,çok zayıf olduğum için vücut ağırlığı kaslara değil kemiklere yuklemis,azıcık spor düzenli beslenme evde özel egzersizle 5 kilo aldım ağrılarım da bir nebze azaldı,ama tabi o kayma geri döndürülemedi ömür boyu egzersiz şart yani. İhmal etmeyin belki sizin de böyle bir sorununuz vardır şayet agriliysa dizleriniz :KK64:

Cok gecmis olsun. Bende agri yok da bazen yolda yururken bacaklarm birbirine dolaniyor :)) ama o kadar da sey degil kotu degil sanirim guzellik kaygisiyla sorun etmeye basladim ki hoc de takmazdim bugune kadar. Niye boyle oldum anlamadm :)

Cok gecmis olsun. Bende agri yok da bazen yolda yururken bacaklarm birbirine dolaniyor :)) ama o kadar da sey degil kotu degil sanirim guzellik kaygisiyla sorun etmeye basladim ki hoc de takmazdim bugune kadar. Niye boyle oldum anlamadm :)
Ben de bir zamanlar bacaklarim ortaya çıkmasın diye eşofman giyerim hep :KK53: sonra bi özgüven geldi,strec pantolondan vaz geçemiyorum :KK48:

benimde vücüdümda en begenmedigim yer ayaklarım canım herkesin bir kusura var sonuçta tamam bacaklarım iyi ama zaten kapalı oldugun için pek gözükecigini sanmıyorum

benimde vücüdümda en begenmedigim yer ayaklarım canım herkesin bir kusura var sonuçta tamam bacaklarım iyi ama zaten kapalı oldugun için pek gözükecigini sanmıyorum

evlenince de adam aa bacakların çarpıkmış deyip soğumaz dimi :)))

Ben de bir zamanlar bacaklarim ortaya çıkmasın diye eşofman giyerim hep :KK53: sonra bi özgüven geldi,strec pantolondan vaz geçemiyorum :KK48:

hadi canım :) o zaman ben de yaşayayım tekrar özgüven patlaması :)) aslında açık olsam etek giyerim utanmam dışarda o kadar kötü de gözükmüyor da ne bileyim mükemmel olma şeyi bana nereden bulaştı acaba :KK70:

iyiym Allah a sukur ben de.. hayrola ne zorlugu: )

sorma canım neler neler. bir aydır ağlıyorum :)) bugün iyiym ama şükür

X Bacak esimin ailesinde de var ve Benim kizimda da maalesef :( . Yaslandikca problem artabilir o yuzden erkenden tedbirinizi alin. Ayakkabi icine tabanlik yaptirin ve bacak kaslarinizi kuvvetli tutun, bisiklet surme ve yuzme gibi bacaga az yuk bindiren Ama kuvvetlenmesini saglayan sporlar yapin. Benim bildiklerim bunlar.

Back
X