çarpıntım var sanırım

meltem88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2012
1.224
3
46
Ankara
ben 24 yaşındayım 7 8 yıldır sigara içiyorum
2 gündür sigara içerken kalbimde hızlı çarpıntı çarpıntı sırasında kalbimde gıdıklanma gibi bir his oluyor
çok korkuyorum doktora gitmeye ya çok kötü birşey çıkarsa diye
aynı zamanda bu aralar stresliyim fazlasıyla
napsam beklesem geçer mi acaba uffff
:43:

Geçmiş olsun canım bende 26 yaşındayım benimde kalbim ara ara çarpıyordu bundan 6 yıl önce doktora gittim doktor önce kan tahlili aldı üst seviyede kanda romatizma çıktı çarpıntının sebebi bu dedi sonra bir sürü igne ve ilaç verdi şuan geçti çok şükür iyiyim romatizma falan kalmadı 6 yıldır hiç bir çarpıntım yok:34::34:

6 yıldır sigara kullanıyorum. kalp çarpıntım var hatta kalp krizi geçirir gibi olduğum ve acıle kaldırıldığım oldu 2-3 kere. bir makina taktilar,

kan tahlili yaptılar. bi problem çıkmadı. psikolojik ve sigaradandır denildi. ne ilaç verildi ne başka bişey. kardiyologa gitmekte fayda var.

bende gidicem en yakın sürede. sende git bence ne olur ne olmaz. ihmal etmemek gerek, kalp sonuçta:)

İhmal etme bir kontrol ettir, bir iki yıl önce bende de aynı sorun oldu, kalp midir falan derken doktora gittim, B12 eksikliği çıktı, çarpıntım o yüzdenmiş. İki kutu benexol kullandım, bir daha olmadı.

Ama tabii sigara içmesek daha iyi olacak =) Geçmiş olsun

o gıdıklanma hissi bnde de oluyo kalpte ve herhalde saçmalıyorum dedim kendikendime insanın kalbi mı gıdıklanırmış ama çok acayip bir his...sigaradan okuyo çunku bnde sigarayı çok kaçırdığım günlerde öle oluy...

Back
X