Eşiniz burada neyi soruyor? Eğer kızlık zarı ile alakalı bir soruysa çocukları hatırlatabilirsiniz . Yok Eğer cinsel birliktelikten sonra kanamanız oluyorsa her seferinde ve bunu ima ediyorsa bu kocanızın bir salak değilde ahlaksız ve vicdansız olduğunu göster en hafif tabirleverdim.10 yıllık evliyim ve çocuklarim var .En son olaydan baslicam.Eşim yatakta kan gördü (adetliyken bulaşmış) Biz birlikte olmadık neden orda kan oldu diye şüpheli tavırla sordu.
Ya bu adam evde pedde mi görmüyor? bu derece şüphe hastalıklı. Psikolojik bir rahatsızlığı olabilir mi? Tek verebileceğim tavsiye kaç kurtul olur ama katlederim diyen bir canavar var karşında.(adetliyken bulaşmış) Biz birlikte olmadık neden orda kan oldu diye şüpheli tavırla sordu.
Eşiniz burada neyi soruyor? Eğer kızlık zarı ile alakalı bir soruysa çocukları hatırlatabilirsiniz . Yok Eğer cinsel birliktelikten sonra kanamanız oluyorsa her seferinde ve bunu ima ediyorsa bu kocanızın bir salak değilde ahlaksız ve vicdansız olduğunu göster en hafif tabirle
Evet. Başta gitmedigim ve bunlara izin verdiğim için hata benim biliyorum10 yıldır hep mi böyleydi ?
Umarım şimdi başarabilirsin Allah yardımcın olsunEvet. Başta gitmedigim ve bunlara izin verdiğim için hata benim biliyorum
Açıklayayım. Adetliyken birlikte olmadık hiç adetliyken başkasıyla mi oldun iması bu.o kısmı bende anlamadım beraber olunca kan mı geliyormuş yoksa regl iken beraber oluyorlarda bu sefer olmadık kimle mi oldun diyor?
konu sahibesi bu kadar kısıtlama kendi gözü dışarda olduğundan herkesi kendi gibi sandığından.
Açıklayayım. Adetliyken birlikte olmadık hiç adetliyken başkasıyla mi oldun iması bu.
Daha önce başka şehirde ailemin yanına gittim. Annemin kafası çocukları kaldırmadı donmem için baskı yaptı ve kiracı olduğu için çocuk sesinden şikayetler geldi. Eşim de rahat bırakmadı. Çocuklara çok düşkün.Katledicem sözünü esas alarak polise başvurun başka bir şehre koruma kararı alıp gitmenizi öneririm.
Fiziksel şiddet var, psikolojik şiddet var, aldatma var. Var da var...
Kendinize layık gördüğünüz yerde olun.
Bilmiyorum nasıl bı sabır bu. Duyanlar da sizin gibi söylüyor.valla hasta eşiniz. 10 sene nasıl katlandınız tebrik ederim sizi. 1.ayda kapıya koyardım ben.
Narsist özellikleri çok var ama tabi ben uzman değilim onun haricinde bu derece şüphe neden onu bilmiyorumvalla hasta eşiniz. 10 sene nasıl katlandınız tebrik ederim sizi. 1.ayda kapıya koyardım ben.
Daha önce başka şehirde ailemin yanına gittim. Annemin kafası çocukları kaldırmadı donmem için baskı yaptı ve kiracı olduğu için çocuk sesinden şikayetler geldi. Eşim de rahat bırakmadı. Çocuklara çok düşkün.
Tamam şimdi oldu siz öyle yazınca saçma geldi birazAçıklayayım. Adetliyken birlikte olmadık hiç adetliyken başkasıyla mi oldun iması bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?