Carsaftaki Kan

Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama kalan ömrünüzü kurtarmak adına en kısa zamanda bu saçmalıktan kendinizi kurtarın.
Bir insanda olmaması gereken her şeyi kendisinde toplamış.
Zararın neresinden dönersek kardır

Adetin son günlerinde birlikte olunursa çok az kan damlası gelebilir bunu kastediyor.başkasıyla mı birlikte oldun diyor işte.ki nadir de olsa tahriş olunca belli belirsiz kan gelebiliyor.

30lu yaşlarimdayim

"Bir insanda olmaması gereken her şeyi kendisinde toplamış" ne kadar doğru dediniz

Eşinizin elle tutulur bir tarafı yok. Çalışmanıza izin vermemesi, fiziksel şiddet, iftira ve sadakatsizlik ithamları, bunların hepsini kanıtlasanız tazminat alarak boşanırsınız. Çocuklar kaç yaşında? Annenizle tekrar konuşup şimdiden hazırlayın. Okul çağına geldilerse idare ediversin birkaç yıl. Ama lütfen çok dikkatli ilerleyin. Ben bu ülkede "amann havlayacak köpek dişini göstermez" diyemiyorum hiçbir erkek için. Çünkü hiçbir şey olmuyor ki.. Bizleri öldürdükleriyle kalıyorlar, sonra twitterda orda burda çığlık çığlığa bağırıyoruz adalet adalet diye.. Son dakkaya kadar hissettirmemeye çalışın kararınızı. Allah yardımcınız olsun inşallah kurtulursunuz..

Bu forumda hergün bir yaşıma daha giriyorum. Galiba erkeklere güvenim kalmayacak. Lütfen kurtarın kendinizi bu iğrenç varlıktan

eşinize kızlık zarının sürekli yenilenmediğini hatırlatın. adam manyak çok açık

Tamam şimdi oldu siz öyle yazınca saçma geldi biraz
Ama hala saçma. 40 yıl düşünsem aklıma bu gelmezdi. Başkalarının çarşafı nasıl batırdıklarını görse kafasında ne senaryolar kuracak demek ki

Mantik mi ariyosunuz Adam hasta Carsafta kan gorunce kafasinda bunu kurmuş kafasinda belli ki

Yoo, mantık aramıyorum merak ettim.

Sorunun cevabı hayırsa, adam ruh hastası demek ki, konu sahibinin arkasına bakmadan kaçması gerekir.

He, geliyorsa da hiç yaşamadım, yaşayan varsa diye merak ettim.

Acilen kendinizede evlatlarınızıda kurtarın evli kaldığınız adam bariz bir canavar daha neyi bekliyorsunuz.

Anlattıklarından bu adam paranoyak. Sen bu adamla 10 yıldır nasıl evli kaldın Allah aşkına?

Hayattan çok korkuyorum. Maddiyat da var evet ama daha çok çocuklar açısından. Güzel yetiştirebilir miyim psikolojik olarak boşanma onları nasıl etkiler vs
Dalga mı geçiyorsunuz?
Bu baba çocuklarını güzel mi yetiştiriyor? Güzel mi örnek oluyor? Siz doğru örnek mi oluyorsunuz?
Babaları annelerine böyle davranan ve annelerinin pısıp oturduğu çocukların psikolojileri çok mu iyi bu düzende?

Kendiniz ne isterseniz yapabilirsiniz hiç umrumda değil de çocuklarınıza böyle bir babayı layık görüp nasıl doğuruyorsunuz hiç mi vicdanınız yok ya. Sonra da böyle bir babaya layık gördüğünüz evlatlarınızı yetmedi çektirdiklerim evlatlarıma deyip bahane edip boşanmıyorsunuz. Allah ikinizden de soracak o masumların hakkını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…