Carsaftaki Kan

Of dovesim geldi 10 yildir bunu neden cektiniz, calisiyor musunuz ? Bosayin, bulmus sessiz sakin birini egosunu tatmin ediyor. Asaglik kompleksli keko

Of dovesim geldi 10 yildir bunu neden cektiniz, calisiyor musunuz ? Bosayin, bulmus sessiz sakin birini egosunu tatmin ediyor. Asaglik kompleksli keko
Çalışamıyorum.Çalışmam için ne kadar engel varsa koyuyor önüme. Yok orası lacka ortam yok evin düzeni bozulur yok çocuklar ne olcak vs vs

Hayattan çok korkuyorum. Maddiyat da var evet ama daha çok çocuklar açısından. Güzel yetiştirebilir miyim psikolojik olarak boşanma onları nasıl etkiler vs
Bir çocuk için anne çok önemli bir model. Siz şu koşullarda çocuklarınıza karşı öyle pasif bir izlenim çiziyorsunuz ki zaten emin olun bundan daha kötü örnek olamazsınız.
Cesaret korkusuz olmak demek değil zaten, tüm korkularınıza rağmen adım atabilmektir.
Biliyorum çok zor ama emin olun çok kıymetli bir hikayeniz olacak yıllar sonra geriye dönüp baktığınızda.

Üniversiteye başladım dışarıdan okuyorum. Evde yapabileceğim tek şey buydu

Kısıtlamasını cinsel yönden yetersizliğine dayandığını düşünüyorum. Daha açık olayım ereksiyon sorunu, küçük organ sorunu var

bu tarz konulara hemen boşan, kapının önüne koy falan yazanlar oluyor ne alaka ya kadının imkanı olsa zaten o manyakla durmaz. şimdi de beni yüreklendirin demiş ama ben yine de boşanabileceğini düşünmüyorum, iki çocukla işsiz güçsüz ne yapsın? çok üzüldüm, eşin psikolojik tedavi görsün yada çift olarak gidin, istemiyorsa bir şekilde ikna etmeye çalış. çocuklarına düşkün demişsin, çocuklarını seven annesine eziyet etmez canım

Aile terapisine benim zorumla gittik. Ama sonuç yine aynı. Ben her yolu denedim içim rahat

Aile terapisine benim zorumla gittik. Ama sonuç yine aynı. Ben her yolu denedim içim rahat
Önemli olan kendinin iyileşmesi, sorun evliliğinizde değil eşinizde. Ben kendi gitmeye ikna olmuyorsa birlikte gitmek belki işe yarar diye düşündüm. Bireysel terapi çok etkili oluyor. İyi bir psikolog bulursanız tabi

Annenin evine gitsen annen defol git dese bile çıknam diye diretsen orada iş bulsan. Evet huzursuz olacak hem eşin hem annen ama seni zorla kovamazlar bence

Kişi kendinden bilir işi dedikleri bu olsa gerek.. kendi gözü nasıl disardaysa seni eve hapsedip kendine mecbur bırakmak için elinden gelen şiddeti manipülasyonu uygulamış. Eğitim durumunu mesleğini bilmiyorum ama hiç bişey için geç değil. Yeri gelir bı kuru ekmek yersin ama huzurun olur onu aldım bunu harcadim diye başına kakan olmaz. Kimseye biseyde yapamaz gitsin kendini yaksın senelerce çekmişsin senin gibi çekeni bulamayacak asıl derdi o yani. Yoksa boşanmak umrunda olmazdi eşinin bence. Umarım bu süreçte ailende destekçin olur ve güzel bı hayata adım atarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…