çarşamba akşamı..

Ee hayatında siz olduğu halde, benefitsle görüşmeyi sürdürüyor? Gelen mesajdan tedirgin olup göstermemenin/açıklama yapamamanın anlamı evrensel. Başka kültür, başka cins de olsa tutarsız olan tutarsız oluyor işte. Böyle insanla da ilk defa karşılaşmış değilsinizdir herhalde, seçenekler belli; kabullen veya hayatından çıkar, düzeltmeyi umma.

3 ay sonra hayatından çıkacak bir adam için niye bu kadar kafa yoruyorsun?
Birkere bu kızdan niye bahsetmişki sana? Seni bu kızın yerine koymak istiyor belli, o kız olmasın da yeterki bu "benefit'i" ben mi sunayım diyorsun?

Siz her halükarda birlikte olacaksınızda ortam müsait değildi yada teklif gelmedi. Kızın mesajini bile buna bagladığınıza göre.

adam neler yapıyor kimbilir. Geçici olarak ordasınız, niye bulaştınız oranın anormal erkeklerine,Türklerin suyu mu çıktı?

seni de serbest bir ılıskı olarak gormedıgıne emınmısın? Hem hastalık olabilir sevgılınde dikkat et
Dediğim gibi başta o bana böyle ciddi bir ilişki teklifinde bulundu. Biz şimdi neyiz gibi bir soru sordu hatta. Biraz duygusal balık burcu olduğu için olabilir. Hastalık olduğunu sanmıyorum, okuduğu bölüm dolayısıyla bu konularda bilgisi fazladır

ya buna benzer ne çok konu açıldı bugün..
Demek din/dil/ırk fark etmiyor. Büyülü kelime: niyetim ciddi.
Açamayacağı kapı yok gibi.

Geçici olarak oradasın sen ne bekliyorsun bu adamdan elbet bitecek

Siz her halükarda birlikte olacaksınızda ortam müsait değildi yada teklif gelmedi. Kızın mesajini bile buna bagladığınıza göre.
Dün akşam evinde buluştuk, beraber takip ettiğimiz dizimizi izledi yemeğimizi yedik. Evinde yalnız yaşıyor.Ortam gayet müsaitti yani. Birlikte olmak istesem sadece dün değil çok önceden birlikte olurdum

ahahhahah doğru valla.
fransa'da değilim ama 3yıldır bakşa bir avrupa ülkesinde yaşıyorum. avrupa insanı bizim gibi değil. önce arkadaşlık kurar sonra flört eder bizim gibi adı konulduktan sonra küt diye ya benimsin ya toprağın moduna girmez. zamanla bağlanır sahiplenir ve cinsellik onlar için yemek içmek gibi birşey. açıkcası bende sizin gibi anlam veremedim bu fransız bebesinin neden türk kızıyla flört ettiğini.. çünkü onlar için cinsellik bir ilişkide olmazsa olmaz bir şeydir. benim 3 yıldır gördüğüm bu. belki yanılıyorumdur. bizim sevgiliye yüklediğimiz anlamla onların yüklediği anlam bir değil. konu sahibi arkadaşa önerim fazla kaptırmasın kendini. flörtün tadını çıkarsın.. hele ki bir müddet sonra ülkesine döneceğini bildiği bir kız için avrupa erkeği çokta emek harcamaz. adamlar duygusal ilişkilerinde bile mantıklı davranıyor yeminle.

NOT: hiç kısa yazmayı beceremem uzun oldu kusura kalmayın.

Son düzenleme:
Bende merak etmiştim sizi konunuzu okumuştum ne oldu acaba dun akşam diye :)
cidden 3 ay sonra bitecegini bildiginiz bişey için n,iye kafanızı yoruyorsunuzki? Bişey yaşayıp yaşamamak size kalmış ama kafaya takmayın,istiyorsanız yapın bitecegını bılen sızsınız kabul edıyorsanız takılın çocukla.Ama 3 aylık biri için beyninizi yormayın.Hastalık konusundada olabilir neden olmasın emın olamazsınız buna asla dış görunus cokta saglıklı görunebılır.

E tamamda kac konu açmışsınız hepsinin sonu aynı kapıya çıkıyor. Ben demiyorum bunu siz ima ediyorsunuz, konularınızı bir okuyun tekrar. Hayret ya.

F*ck buddysi olabilir, ben öyle dehşete kapılmadım. Sonuçta cinsellik yaşayan ve sevgilisi olmayan insanlar bu yolu tercih edebiliyor, Türkiye'de de var bu gerçek.

Kızla hala konuşmasının nedeni sizin 3 ay sonra dönecek olmanız. Adam ülkesinde bir başına rahip gibi takılmayacak neticede, devam edecek kızla. Kıza sizi söylemesi, bu düzeni bozabilir. Bence kızın sizden haberi yok, sevgiliniz şu an atlatıyor kızı siz gidene kadar.

Sizden saklaması da sizin -haklı olarak- tepki vereceğinizi bilmesinden.

Dün akşam evinde buluştuk, beraber takip ettiğimiz dizimizi izledi yemeğimizi yedik. Evinde yalnız yaşıyor.Ortam gayet müsaitti yani. Birlikte olmak istesem sadece dün değil çok önceden birlikte olurdum
haklısınız ancak şunu da hesaba katın emin olun kafasında ne tilkiler geziyordur onun. sizin tabularınız olduğunu farkında böyle müsait ortamlarda sizi ürkütecek bir hareket yapmayarak strateji de uyguluyor olabilir. şahsen benim kimseye güvenim yok. bakış açım size paranoyakça gelebilir. saygı duyarım.

Arkana bile bakmadan kaç gitt hastalık bulaştirir bòylesi insana mazallah

O ilişkileri hoş karşılamıyorum, benden önce böyle bir ilişkisi olduğunu söylemişti

Hasta olup olmadığını bilemem de okuduğu bölümle hasta olma halinin alakası yok, balık burcu olması da herhangi bir şey için kesinlik kazandırmaz, şubat doğumlu falan olması haricinde. Başkası söyleyince kötü olur farkındayım ama kendiniz adına ciddi kararlar almayın bu aralar. Hayata bakış açınızın daha sağlam olması için yol gösterilmeye değil, kendi bildiğiniz yoldan yalnız başınıza ilerlemeye ihtiyacınız var bir süre daha. Sonrasında yol gösterilmesine zaten ihtiyacınız kalmayacak.

İyiki birlikte olmamissin. Ayrilman icin illa Turkiyeye mi gelmen gerekiyor? Oh iyi valla birlikte olmadigimiz zaman gidip baska kadinlarla mi olsun erkekler?
saçma dusuncelere kapilmayin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…