- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.119
- 248
- Konu Sahibi unejeunefille
-
Hayır biz "friends with benefits" değiliz. Benimle ciddi bir ilişki istediğini, kendisinin başka kızlarla ilgilenmeyeceğini, eğer ben başka erkeklerle görüşürsem benimle görüşmeyi bırakacağını söylemişti en başta..
3 ay sonra hayatından çıkacak bir adam için niye bu kadar kafa yoruyorsun?merhabalar,
Daha önce fransız sevgilimle ilgili sorunumu sizlerle paylaşmıştım. Şuradan görebilirsiniz: http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/fransiz-sevgilim.768735/
Bu konu üzerinde uzunca düşündüm ve birlikte olmamaya karar verdim. Dün akşam sevgilimle buluştuk. Ama bunu söyleyecek bir ortam oluşmadı. Ben de durup dururken böyle bir şey söylemek istemedim alakasız olur diye düşündüm. Bence o benim davranışlarımdan bu konularda çekingen olduğumu anlıyor ve ileri gitmiyor, belki de zamana ihtiyacım olduğunu düşünüyor kendince, bilemiyorum.
Şimdi aklıma takılan başka bir mesele daha var. Dün akşam, o bana telefonundan bir şey gösterirken ona bir kızdan mesaj geldi.Mesajı hemen kapattı. Kim bu kız diye sormak istemedimçünkü okuldan kız arkadaşları var baya, ben de tanıştım birkaçıyla, belki onlardan biridir diye düşündüm. Ama bu sabah facebooktan kızın adını arattım ve kızın bizimle aynı şehirde yaşamadığını gördüm. İşte o zaman şok oldum! Çünkü o bana, benle tanışmadan önce başka şehirde yaşayan bir kızla "serbest bir ilişkisi" olduğunu (friends with benefits) kız buraya geldikçe buluştuklarını, beraber zaman geçirdiklerini(anladınız siz) söylemişti. O kız bu kız kesinlikle..Kız belki buraya gelecek yine ve buluşacaklar.. Hala onunla konuşma nedeni ne olabilir? Benim onunla birlikte olmamam mı? Napmalıyım ? Bir yol gösterin lütfen..
Siz her halükarda birlikte olacaksınızda ortam müsait değildi yada teklif gelmedi. Kızın mesajini bile buna bagladığınıza göre.merhabalar,
Daha önce fransız sevgilimle ilgili sorunumu sizlerle paylaşmıştım. Şuradan görebilirsiniz: http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/fransiz-sevgilim.768735/
Bu konu üzerinde uzunca düşündüm ve birlikte olmamaya karar verdim. Dün akşam sevgilimle buluştuk. Ama bunu söyleyecek bir ortam oluşmadı. Ben de durup dururken böyle bir şey söylemek istemedim alakasız olur diye düşündüm. Bence o benim davranışlarımdan bu konularda çekingen olduğumu anlıyor ve ileri gitmiyor, belki de zamana ihtiyacım olduğunu düşünüyor kendince, bilemiyorum.
Şimdi aklıma takılan başka bir mesele daha var. Dün akşam, o bana telefonundan bir şey gösterirken ona bir kızdan mesaj geldi.Mesajı hemen kapattı. Kim bu kız diye sormak istemedimçünkü okuldan kız arkadaşları var baya, ben de tanıştım birkaçıyla, belki onlardan biridir diye düşündüm. Ama bu sabah facebooktan kızın adını arattım ve kızın bizimle aynı şehirde yaşamadığını gördüm. İşte o zaman şok oldum! Çünkü o bana, benle tanışmadan önce başka şehirde yaşayan bir kızla "serbest bir ilişkisi" olduğunu (friends with benefits) kız buraya geldikçe buluştuklarını, beraber zaman geçirdiklerini(anladınız siz) söylemişti. O kız bu kız kesinlikle..Kız belki buraya gelecek yine ve buluşacaklar.. Hala onunla konuşma nedeni ne olabilir? Benim onunla birlikte olmamam mı? Napmalıyım ? Bir yol gösterin lütfen..
Dediğim gibi başta o bana böyle ciddi bir ilişki teklifinde bulundu. Biz şimdi neyiz gibi bir soru sordu hatta. Biraz duygusal balık burcu olduğu için olabilir. Hastalık olduğunu sanmıyorum, okuduğu bölüm dolayısıyla bu konularda bilgisi fazladırseni de serbest bir ılıskı olarak gormedıgıne emınmısın? Hem hastalık olabilir sevgılınde dikkat et
ya buna benzer ne çok konu açıldı bugün..Dediğim gibi başta o bana böyle ciddi bir ilişki teklifinde bulundu. Biz şimdi neyiz gibi bir soru sordu hatta. Biraz duygusal balık burcu olduğu için olabilir. Hastalık olduğunu sanmıyorum, okuduğu bölüm dolayısıyla bu konularda bilgisi fazladır
Dün akşam evinde buluştuk, beraber takip ettiğimiz dizimizi izledi yemeğimizi yedik. Evinde yalnız yaşıyor.Ortam gayet müsaitti yani. Birlikte olmak istesem sadece dün değil çok önceden birlikte olurdumSiz her halükarda birlikte olacaksınızda ortam müsait değildi yada teklif gelmedi. Kızın mesajini bile buna bagladığınıza göre.
fransa'da değilim ama 3yıldır bakşa bir avrupa ülkesinde yaşıyorum. avrupa insanı bizim gibi değil. önce arkadaşlık kurar sonra flört eder bizim gibi adı konulduktan sonra küt diye ya benimsin ya toprağın moduna girmez. zamanla bağlanır sahiplenir ve cinsellik onlar için yemek içmek gibi birşey. açıkcası bende sizin gibi anlam veremedim bu fransız bebesinin neden türk kızıyla flört ettiğini.. çünkü onlar için cinsellik bir ilişkide olmazsa olmaz bir şeydir. benim 3 yıldır gördüğüm bu. belki yanılıyorumdur. bizim sevgiliye yüklediğimiz anlamla onların yüklediği anlam bir değil. konu sahibi arkadaşa önerim fazla kaptırmasın kendini. flörtün tadını çıkarsın.. hele ki bir müddet sonra ülkesine döneceğini bildiği bir kız için avrupa erkeği çokta emek harcamaz. adamlar duygusal ilişkilerinde bile mantıklı davranıyor yeminle.ahahhahah doğru valla.
merhabalar,
keşke o anda sorsaydım, şimdi üzerinden zaman geçti biraz tuhaf olacak o mesajı atan kimdi diye sormam..Bence ona sor, kızla konuşma sebebi neymiş öğren bakalım...Serbest bir ilişkisi varsa kız buraya gelirse ohhooo....
haklısınız ancak şunu da hesaba katın emin olun kafasında ne tilkiler geziyordur onun. sizin tabularınız olduğunu farkında böyle müsait ortamlarda sizi ürkütecek bir hareket yapmayarak strateji de uyguluyor olabilir. şahsen benim kimseye güvenim yok. bakış açım size paranoyakça gelebilir. saygı duyarım.Dün akşam evinde buluştuk, beraber takip ettiğimiz dizimizi izledi yemeğimizi yedik. Evinde yalnız yaşıyor.Ortam gayet müsaitti yani. Birlikte olmak istesem sadece dün değil çok önceden birlikte olurdum
O ilişkileri hoş karşılamıyorum, benden önce böyle bir ilişkisi olduğunu söylemiştiSen ne kadar kendiyle çelişen birisin ben anlayamadım seni. O konunda böyle şeylere değer verdiğinden bahseden sen, adamın serbest yatak ilişkilerini hoş karşılayan şimdi de sorgulayan yine sen. Ne istediğini biliyor musun bence asıl sorunun bu.
Dediğim gibi başta o bana böyle ciddi bir ilişki teklifinde bulundu. Biz şimdi neyiz gibi bir soru sordu hatta. Biraz duygusal balık burcu olduğu için olabilir. Hastalık olduğunu sanmıyorum, okuduğu bölüm dolayısıyla bu konularda bilgisi fazladır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?