çarşamba akşamı..

Seviyosan git seviş abi, bize niye soruyon?
Beklediğin cevap bu mudur, nedir yani.
Sonradan pişman olunca da kendine "Ama kk'dakiler dediydi..." mi dicen?
Hayır öyleyse bilek de yazak yani.
Gerdeğe giren damadın sırtına vurarak gönderirler ya, birkaç başlık sonra biz de konu sahibine öyle yapacağız sanırım. Hepimizin mevzuu oldu bu.

Sevişmek ya da sevişmemek,
İşte bütün mesele bu!

Senin aklın başında mı sen gözgöre göre nasıl böyle bir karar alıyorsun hayret verici yazık.

İsabet olmuş bence Türk geleneklerine fazla FRANSIZ kalma

Kendinle müthiş çelişiyorsun ilk konunda bakireliğe önem verdiğini evlendiğin kişiyle birlikte olmak istediğini söylüyorsun,

ama şimdi de hiç bir ciddiyet olmayan bu ilişkideki adamla birlikte olmaya karar veriyorsun

gerekçen de ya evleneceğim insanı bulamazsam yaşın daha 20 yahu biraz yavaş.

sırf zamanın boşa gitmesin diye böyle alelade biriyle birlikte olmak akıl işi değil

Büyük ihtimalle bu adamın bir daha yüzünü bile göremeyeceksin buraya dönünce,

ha sokaktan geçen herhangi biri ha o neredeyse

Asdasf. Bence durum daha çok boynuna kırmızı kurdela bağladığımız kurbanlık kuzu gib bişi olcak.
Adam kaçak et kesiyormuş ya, bizimki de kaçak et olmaya pek meraklı.

Sen niye hesap sorma veya sok olma olayina girdin ki..
Ben ortada bir iliski gormuyorum cunku yok zaten..
Sen o fransizdan turk erkekleri gibi davranmasini bekleme madem iliskim var baska kizlardan uzak durmam gerekiyor demez..
Senin bunlari sorgulaman bana komik geldi kusura bakma..
Ayrica ne yapmam gerek nedir ki yaa..
iliski yok ki ortada sadakat olsun..
3 ay sonra geride birakip memleketine donecegin bir adamin hayatiyla bukadar ilgilenme..
Neticede istedigin sadece guzel vakit gecirmek mi orasini bilmem ama bu durum evlilige gitmez.

Kaptırma o kıza sevgilini sen seviş seninle serbest ilişkisi olsun
fransız dedin sevişmelimiyim dedin yok dedik tamam dedin
şimdi sevgilisi var sevişmelimiyim diyorsun yine yok dicez sen tamam dicen
iki gün sonra ne diyip izin alcan merak ettim ? her gün bir sebep arıyon hayırdır

Ya allah aşkına git sevişte rahatlayalım diyesim geldi. Tek başına yurt dışına gidebilmiş üstelik eğitim bile alabiliyorsun ama hayatındaki basit olayları göremiyormusun? Eğlenmene baksana, yarın öbür gün hiç görmeyeceğin bir çocuk için bu tantana ne diye?

bosver kimse kim. Napicaksin ki ?
Bu cocukla iliskiniz zaten ne kadar ciddi, daha yeni tanistigin biri deyil mi ?

oncelikle kafanda ciddi iliski, benefits, fuckbody bu gibi kavramları oturtman lazım,

acık iliskilerde flort edebilirsin ama tanımlı bir sevgili yoktur, cocugun bahsettigi boylebirsey, hesap yok ama duzenli bir patner de soz konusu.

seninle dusunudugu ciddi iliski ise turkiyede anladıgımız sekilde gorucu usulunun "gencler aralarında anlasmıslar" bicimi degil,
birbirinizden baska partner olmayan, cinsellik var veya yok farketmez beraber vakit gecirdigin bir flort, ucu acık bir iliski...

cocuk benefits veya degil, baska bir kadınla gorusuyor,
herhangi bir kzı arkadası da olabilirdi,
merak ediyorsan sor,
olabilir, arkadasıdır... dersen o zaman o benefits bu benefits mi diye kafanda kurup durma,
aklına takılıyorsa da gecen gunku kız senin bahsettigin kadın mıydı diye acıkca sor ve kararını ver.

bu konuyu bile netlestiremiyorken hemen kafan karısıyorken bu tecrubesizlikle bir de cinsellik yasamayı dusunuyordun ya hani,
yazılanları unut bence,
sorgulamayı fransada hic yapma bile,
cok acık, pisman olacaksın cunku.

La ne cinsellikmis bu, kafana tas dusse "acaba birlikte olmadik diye mi" diyeceksin.
Yahu birlikte ol rahatla bu kadar icinde kalacaksa. Ama sonra adam senin kulun kolen olacak sanma, o kizla yine gorusecek, yapmak istedigini yine yapacak, anladin mi?
Senin aklin cinsellikten baska birseye calismiyor mu bir de onu merak ettim? Cinsellik asagi, cinsellik yukari. Bu adami seviyor musun, o seni seviyor mu onemli degil. Daha gelir gelmez kosa kosa birini bulmussun, kac gundur acaba birlikte olsam mii olmasam mi diye soruyorsun. Bu ne ya...

Sahi sen Fransa'ya niye gitmistin?

iyi ki vatandaşlık almıyorlar diyesi geliyor insanın

Sevişmek istiyor.
Ama kendine koyduğu kurallar, bugüne kadar öğretilen kavramlar, yetiştirilme tarzı buna engel oluyor.
Ama istiyor.
O yüzden de bu isteğini haklı çıkarıp, nihayete erdirmek için sebep arıyor, rasyonalize etmeye çalışıyor. Bunun için de, kendini ikna etmemiz için bize çeşitli nedenler öne sürüyor ki biz ikna olup onu da ikna edelim.

Hayır şaka bir yana ben konu sahibini anlıyorum. Genç, farklı bir ortamda, bir adamdan hoşlanıyor, belki de ilk kez birine cinsel çekim duyuyor ve nasıl baş edeceğini bilmiyor, belki de baş etmek istemiyor. Diğer yanda kuralları bozma sorumluluğunu almak istemiyor. İkilemde.

bu arada zipzip uğradı mı buraya? yaşını sordu mu? sormadıysa bu başlıkta bişiler eksik kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…