- 11 Kasım 2014
- 114
- 46
- 98
- 31
- Konu Sahibi unejeunefille
-
tıp okuyor, bu yüzden korunma tekniklerinden bihaber olduğunu düşünmüyorum. Ciddi kararlar almamam konusunda galiba haklısınız, kafam çok karışık..Hasta olup olmadığını bilemem de okuduğu bölümle hasta olma halinin alakası yok, balık burcu olması da herhangi bir şey için kesinlik kazandırmaz, şubat doğumlu falan olması haricinde. Başkası söyleyince kötü olur farkındayım ama kendiniz adına ciddi kararlar almayın bu aralar. Hayata bakış açınızın daha sağlam olması için yol gösterilmeye değil, kendi bildiğiniz yoldan yalnız başınıza ilerlemeye ihtiyacınız var bir süre daha. Sonrasında yol gösterilmesine zaten ihtiyacınız kalmayacak.
Aynı evde yaşadığımı nerden çıkardınız?aynı evde yasıyorsan zaten uzgunum" benefits" , senin anlatmak istedigin"fuckbuddy"..
"yasıyorsan "dedim , tam eski konunuzu hatırlamıyorum cunku.Aynı evde yaşadığımı nerden çıkardınız?
ya niye aglasın bakireligine , istiyorsa yapar kime ne.3 ay sonra bidaha gormiceniz biri için bu çaba niye.siz hiç sevgili olamicaksiniz ki ayrılık var ister görüşür ister görüşmez siz 3 ay ordasiniz sadece bakireliginizide aglicaksaniz vermeyin şüpheleriniz vardı sonuçta. Bu işin sonu yok oyalanın iste
Hangi kızdan bahsediyorsunuz, ben mi diğer kız mı?ya benim anlamadığım bir nokta var.
1. bırakın serbest ilişkiyi benefits falan ne kadar kültürlü takılıyorsunuz. adam tek eşli değilse bunu başkalarıyla da yaşıyordur.
2. bu kızımızla el ele değimiyorlar mı?
benim kafamda bununla sevgili olmak gibi bir düşünce hiç yoktu. Çünkü tahmin ediyordum bu gibi sorunlar olacağını. Ama o çok ısrar etti. Bilmiyorum neden..Ben bu Fransızın senle neden birlikte olduğunu anlamadım valla.
Bir kere adamın doğasına ayrıkırı cinselik olmayan ilişki.
Nabza göre şerbet mi veriyor acaba da Turkish usul giriyor olaya?
Bence Türk kızı bekaretine önem veriyor diye teklif dahi etmiyor, keşke sende onun kadar kendine saygı duysan..Dün akşam evinde buluştuk, beraber takip ettiğimiz dizimizi izledi yemeğimizi yedik. Evinde yalnız yaşıyor.Ortam gayet müsaitti yani. Birlikte olmak istesem sadece dün değil çok önceden birlikte olurdum
Konusma nedeni benefits olabilir (anladin sen)...Hala onunla konuşma nedeni ne olabilir? Benim onunla birlikte olmamam mı? Napmalıyım ? Bir yol gösterin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?