çarşamba akşamı..

tıp okuyor, bu yüzden korunma tekniklerinden bihaber olduğunu düşünmüyorum. Ciddi kararlar almamam konusunda galiba haklısınız, kafam çok karışık..

3 ay sonra bidaha gormiceniz biri için bu çaba niye.siz hiç sevgili olamicaksiniz ki ayrılık var ister görüşür ister görüşmez siz 3 ay ordasiniz sadece bakireliginizide aglicaksaniz vermeyin şüpheleriniz vardı sonuçta. Bu işin sonu yok oyalanın iste

ya niye aglasın bakireligine , istiyorsa yapar kime ne.

Hangi kızdan bahsediyorsunuz, ben mi diğer kız mı?

Ben bu Fransızın senle neden birlikte olduğunu anlamadım valla.
Bir kere adamın doğasına ayrıkırı cinselik olmayan ilişki.
Nabza göre şerbet mi veriyor acaba da Turkish usul giriyor olaya?
benim kafamda bununla sevgili olmak gibi bir düşünce hiç yoktu. Çünkü tahmin ediyordum bu gibi sorunlar olacağını. Ama o çok ısrar etti. Bilmiyorum neden..

O senden önce de serbestti niye senden sonra kendini kisitlasin ki zaten bulunduğun yer serbest bir şehir oradan bir adamla sevgili olmadan önce dusunucektin ileride bir sorun cikar mi diye. Neden o kizla gorusmesn ki? Sana aşık mi seni seviyor mu ? 3ay sonra geliceksin zaten bence takilma bu kadar

fransada hangi sehirdesin ben onu merak ettim sakincasi yoksa soyleyebilirmisin
ben sen bu çocukdan ne istiyon anlamadim galiba oda anlamadi : )

Dün akşam evinde buluştuk, beraber takip ettiğimiz dizimizi izledi yemeğimizi yedik. Evinde yalnız yaşıyor.Ortam gayet müsaitti yani. Birlikte olmak istesem sadece dün değil çok önceden birlikte olurdum
Bence Türk kızı bekaretine önem veriyor diye teklif dahi etmiyor, keşke sende onun kadar kendine saygı duysan..

Hala onunla konuşma nedeni ne olabilir? Benim onunla birlikte olmamam mı? Napmalıyım ? Bir yol gösterin lütfen
Konusma nedeni benefits olabilir (anladin sen)...
Sorularinin alt metni, "O kizla birlikte olma sebebi benim ona yetememem mi, birlikte mi olmaliyim?"
Evet mucize cozum, baska bir kadinla birlikte olmasin diye sen birlikte ol...
Daha neler yahu, azicik buyuyun, karakterli olun, bir seyi yapiyorsaniz da makul bir mantikla yapin...
Sevissem mi sevismesem mi diye sormana deginmiyorum bile...

Sizin iliski de serbest farkinda misin?

Adamin sinirlari var ve mudahale edemiyosun. Sebep kultur farki ana dil farki ozguvensizligin iliskiye girmedgn icin kendini ezik hssetmen vs.. bilemem. Ama alip aa o kiz kim diyemedin.

Bu adam sana tum hayatini acmamisken sen emin misin?

Adam turk olsa telefonu kafasinda kirardin.

Sende suan serbest iliski yasiyosun.

3 ay sonra doneceksin ve iliskin The End.

Yani neye kafa yoruyosunki anlamadim.

Yabancılara bu bekaret mevzusunu anlatamazsın. Onlar çok erken yaşta cinsellikle tanışıyor malum. Cinsellik yaşamayan kıza da sorunlu gözüyle bakıyorlar. Sen o konuda rahat bir insan değilsen bir yabancıyla ilişkin yürümez. Zaten dönecekmişsin Türkiyeye. Kasma ayrıl gitsin. Sonra gitti başkasıyla beraber oldu diye üzüleceksin ne gerek var.
Birlikte olup olmamak sana kalmış tabiki de olacaksa da gerçekten çok sevdiğin biriyle olmalı. Yıllardır sakladığın şeyi kısa bir aşk için feda etme bence :))

Çocuk serbest takılıyor. Sen hala çözüm arıyorsun. Ne yapmakmistiyorsan onu yap.

3 ay sonra gideceğinizi biliyor değil mi?
Serbest ilişkisindeki serbestliklerden birisiniz benim anladığım, 3 aylık bir serbestlik.
Sonu olmayan bir durum.
Ha ben "takılcam" deseniz duygusal bir anlam yüklemezseniz sonra yaptığınızın arkasında durabilecekseniz neyse siz bilirsiniz, ama ciddiyetten bahsediyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…