- 2 Mayıs 2011
- 1.075
- 481
- 198
- Konu Sahibi unejeunefille
-
Öncelikle,beni ailem yurtdışına göndermedi. Burada öğrenim görebilmek için çok çalıştım.Benim gordugum, daha kendi bireyligini, saygisini kazanamamis, karakteri oturmamis birinin ailesi tarafindan yurtdisina gonderildigi. Bu arkadas daha 1. ayda bunlarla ugrasiyorsa oralarda harcanip gelecektir, kendine de gram birsey katmayacaktir, baska birsey degil.
Dediginiz gibi oldugunu dusunuyorum ben de, ama ne istedigini, kendini bilen biri bu kadar tantanayla ugrasmaz. Yasamak isterse kendi akliyla dusunur ve karar verir. Buralarda kac gundur birlikte olsam mi olmasam diye yana yakila soran insana da onu oralara gonderen ailesine de yazik derim ben.
Öncelikle,beni ailem yurtdışına göndermedi. Burada öğrenim görebilmek için çok çalıştım.
"Bu arkadas daha 1. ayda bunlarla ugrasiyorsa oralarda harcanip gelecektir, kendine de gram birsey katmayacaktir" demişsiniz. Kendine bir şey katmaktan kastettiğiniz nedir? Bir sevgilim olması kendimi geliştirmediğim anlamına mı gelir?
Ve evet, ilişkiler konusunda tecrübesizim.. İkilemdeyim doğru.. Birlikte olup olmamaya karar versem bir anda karakterim oturmuş mu olacak? tek kriter bu mu? Komiksiniz gerçekten:)
Öncelikle,beni ailem yurtdışına göndermedi. Burada öğrenim görebilmek için çok çalıştım.
"Bu arkadas daha 1. ayda bunlarla ugrasiyorsa oralarda harcanip gelecektir, kendine de gram birsey katmayacaktir" demişsiniz. Kendine bir şey katmaktan kastettiğiniz nedir? Bir sevgilim olması kendimi geliştirmediğim anlamına mı gelir?
Ve evet, ilişkiler konusunda tecrübesizim.. İkilemdeyim doğru.. Birlikte olup olmamaya karar versem bir anda karakterim oturmuş mu olacak? tek kriter bu mu? Komiksiniz gerçekten:)
Birlikte olsam mı olmasam mı diye sorarak sen daha komik olmuyornusun ?
karaktersizsin çünkü sırf adam diğer kızla konuşmasın diye birlikte mi olsam çelişkisine düşmüşsün..
Kararsız olduğum bir konu var.. bu konuda neden kararsız olduğumu açıkladım ve "akıl akıldan üstündür" diyerek, bu siteyi kullananlar hakkındaki genel intibayı göz ardı ettim,sorunumu paylaştım ve yazılan her yorumu okudum. Çok güzel şekilde akıl verenler de oldu, sizin gibi büyük ihtimalle kıskançlıktan kaynaklanan,saldırı amaçlı konuyla alakasız yorumlar yapanlar da..
Bu soruyu sormamın çoğunluğun dediğini yapacak olmam anlamına gelmediğini ortalama zekadaki her insan anlar. Ben cavaplar sayesinde bu konu hakkında daha etraflıca düşünebildim, o arkadaşlara yorumları için teşekkür ediyorum :)
Haha evet kıskançlıktan ölüyorum bitiyorum hiç fransız sevgilim olmadı off napcam intihar mı etsem ?
Böyle özel bi kararı kişi kendi verir etrafındakiler değil çünki her hayat kendine özeldir herkişininde hayat biçimi vardır sen kendine baksrsın aile yapına çevrene ona göre kendin karar verirsin başkasının aklı ile cinsellik yaşanmaz. Hele ki öylesine bi ilişkide hele ki sonu olmayan anlık yaşamak için mi asla
Bu soruyu sormam çoğunluğun dediğini yapacağım anlamına gelmiyor diye az önce de yazdım. Ama herkes anlayamıyor tabi, umarım bu sefer anlayabilirsin:)
diyosun.. tekrar ediyorum.. sırf bir adamı elde tutmak için yapmayı düşündüğün şey, evet karaktersizlik...Kararsız olduğum bir konu var.. bu konuda neden kararsız olduğumu açıkladım ve "akıl akıldan üstündür" diyerek, bu siteyi kullananlar hakkındaki genel intibayı göz ardı ettim,sorunumu paylaştım ve yazılan her yorumu okudum. Çok güzel şekilde akıl verenler de oldu, sizin gibi büyük ihtimalle kıskançlıktan kaynaklanan,saldırı amaçlı konuyla alakasız yorumlar yapanlar da..
Bu soruyu sormamın çoğunluğun dediğini yapacak olmam anlamına gelmediğini ortalama zekadaki her insan anlar. Ben cavaplar sayesinde bu konu hakkında daha etraflıca düşünebildim, o arkadaşlara yorumları için teşekkür ediyorum :)
Yine olmamış:)) neyse arkadaşım, intihar etme, artık bir şey yazmasan yeter:) hadi selametleAh bi de sen anlasan ben burdakilerin çoğunluğu ile yapacan demiyorum ki burada sorman bile saçma ve komik diyorum sen bana ne diyorsun kıskançlıktan intihar edecem bak anla artık ya aaa
Okuma-anlama konusunda yardıma ihtiyacınız var.. Cevap vermekten sıkıldım, iyi akşamlardiyosun.. tekrar ediyorum.. sırf bir adamı elde tutmak için yapmayı düşündüğün şey, evet karaktersizlik...
kendi düşüncelerini ortaya koyamama acizliği ile karşındakine göre şekilleniyorsun...
evet ben inanılmaz kıskandım, çünkü hiç fransaya gidip fransız birinin fuckbuddy'si aaah pardon serbest ilişkili ''sevgilisi'' olmak için günlerce düşünmedim.. neden kıskanmayayım ki tabii kıskanıyorum.. bi kere fransızca bilmiyorum, sadece ingilizce, almanca, ispanyolcave canım sevgilim yanıbaşımda ama maalesef Türk ve hiç de serbest olmayan bir ilişkimiz var, üstelik eski serbest ilişkiden olan kızla da mesajlaşmıyor çok üzgünüm şuan.. kıskançlığımın zirvesindeyim keşke senin gibi bir hayatım olsa
Yine olmamış:)) neyse arkadaşım, intihar etme, artık bir şey yazmasan yeter:) hadi selametle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?