çarşamba akşamı..

O serbest iliski bitmez birde hala mesajlasiyorlarmis.. sanki sen birlikte olunca serbest iliskiyi kesecek

ciddi ciddi senin amacın ne kaç günlük tanıdığın insan bu ki onun içinde sen öyle onun çok mu umrundasın sanki ? Bir ara anket modundaydın şimdi hayatını mı sorguluyırsun sana mı bel bağlayacak 3 ay sonra kimse kimseyi tanımaz sen birlikte olur dönersin hepsi bu

fuckbuddy'si mi varmış... hmmmm sen de öyle olacaksın.. sırf bunun için mi birlikte olcaksın.. azcık mantık ya...

Öncelikle,beni ailem yurtdışına göndermedi. Burada öğrenim görebilmek için çok çalıştım.

"Bu arkadas daha 1. ayda bunlarla ugrasiyorsa oralarda harcanip gelecektir, kendine de gram birsey katmayacaktir" demişsiniz. Kendine bir şey katmaktan kastettiğiniz nedir? Bir sevgilim olması kendimi geliştirmediğim anlamına mı gelir?

Ve evet, ilişkiler konusunda tecrübesizim.. İkilemdeyim doğru.. Birlikte olup olmamaya karar versem bir anda karakterim oturmuş mu olacak? tek kriter bu mu? Komiksiniz gerçekten:)

Birlikte olsam mı olmasam mı diye sorarak sen daha komik olmuyornusun ?

karaktersizsin çünkü sırf adam diğer kızla konuşmasın diye birlikte mi olsam çelişkisine düşmüşsün..

Fransada yasarken Turkiye'deki aileni dusunerek yasa. Ikilemde kalmazsin.

Ne iş yapıyorsun? Serbest meslek.

Sadece bunu söyleyen kişi büyük ihtimal işsiz.

İlişki durumunuz nedir? Serbest ilişki.

Sadece bunu söyleyen kişi büyük ihtimal bugün senle,yarın o kızla,ertesi gün bir başkasıyla.

Örneklerle izah ettim daha ben ne yapayım

Haha, ne anladiysan o.
Burada yasayacagi mahrem birseyi bile elaleme soran, onlarin dedigiyle hareket edecek naiflikte birinin karakteri oturmamistir. Kendi kararini kendisi dusunup alacak olgunlukta degildir. Birlikte olup olmamaya karar verince bir anda karakterin oturmus olmayacak. Bunlari dusunen biri olarak komik olan sensin.
Karakterin oturmasindan bahsedeceksek daha cok ekmek yemen lazim senin. Bunun iliski konusunda tecrubeyle de ilgisi yok. Tecrubesiz insan otomatikman dusunemeyen, karar veremeyen insan olmuyor.

Allah askina, cok calisip yurtdisina ogrenim gorebilmek icin gelen biri daha ilk ayda, 2 haftadir tanidigi biriyle birlikte olsam mi olmasam mi buna mi kafa patlatir da gelir yabanci insanlara sorar yahu? Baska derdin mi yok? Sen oraya ogrenim disinda hersey icin gitmise benziyorsun burdan bakinca valla. Ogrenimmis. :)

Bence cinselligi de ogrenimi de birak, evine don sen. Oralarda basina is acacagin belli. Bugun bu, yarin baskasi.

Birlikte olsam mı olmasam mı diye sorarak sen daha komik olmuyornusun ?
karaktersizsin çünkü sırf adam diğer kızla konuşmasın diye birlikte mi olsam çelişkisine düşmüşsün..

Kararsız olduğum bir konu var.. bu konuda neden kararsız olduğumu açıkladım ve "akıl akıldan üstündür" diyerek, bu siteyi kullananlar hakkındaki genel intibayı göz ardı ettim,sorunumu paylaştım ve yazılan her yorumu okudum. Çok güzel şekilde akıl verenler de oldu, sizin gibi büyük ihtimalle kıskançlıktan kaynaklanan,saldırı amaçlı konuyla alakasız yorumlar yapanlar da..

Bu soruyu sormamın çoğunluğun dediğini yapacak olmam anlamına gelmediğini ortalama zekadaki her insan anlar. Ben cavaplar sayesinde bu konu hakkında daha etraflıca düşünebildim, o arkadaşlara yorumları için teşekkür ediyorum :)

Haha evet kıskançlıktan ölüyorum bitiyorum hiç fransız sevgilim olmadı off napcam intihar mı etsem ?

Böyle özel bi kararı kişi kendi verir etrafındakiler değil çünki her hayat kendine özeldir herkişininde hayat biçimi vardır sen kendine baksrsın aile yapına çevrene ona göre kendin karar verirsin başkasının aklı ile cinsellik yaşanmaz. Hele ki öylesine bi ilişkide hele ki sonu olmayan anlık yaşamak için mi asla

Bu soruyu sormam çoğunluğun dediğini yapacağım anlamına gelmiyor diye az önce de yazdım. Ama herkes anlayamıyor tabi, umarım bu sefer anlayabilirsin:)

Bu soruyu sormam çoğunluğun dediğini yapacağım anlamına gelmiyor diye az önce de yazdım. Ama herkes anlayamıyor tabi, umarım bu sefer anlayabilirsin:)

Ah bi de sen anlasan ben burdakilerin çoğunluğu ile yapacan demiyorum ki burada sorman bile saçma ve komik diyorum sen bana ne diyorsun kıskançlıktan intihar edecem bak anla artık ya aaa

diyosun.. tekrar ediyorum.. sırf bir adamı elde tutmak için yapmayı düşündüğün şey, evet karaktersizlik...
kendi düşüncelerini ortaya koyamama acizliği ile karşındakine göre şekilleniyorsun...
evet ben inanılmaz kıskandım, çünkü hiç fransaya gidip fransız birinin fuckbuddy'si aaah pardon serbest ilişkili ''sevgilisi'' olmak için günlerce düşünmedim.. neden kıskanmayayım ki tabii kıskanıyorum.. bi kere fransızca bilmiyorum, sadece ingilizce, almanca, ispanyolca ve canım sevgilim yanıbaşımda ama maalesef Türk ve hiç de serbest olmayan bir ilişkimiz var, üstelik eski serbest ilişkiden olan kızla da mesajlaşmıyor çok üzgünüm şuan.. kıskançlığımın zirvesindeyim keşke senin gibi bir hayatım olsa

Ah bi de sen anlasan ben burdakilerin çoğunluğu ile yapacan demiyorum ki burada sorman bile saçma ve komik diyorum sen bana ne diyorsun kıskançlıktan intihar edecem bak anla artık ya aaa
Yine olmamış:)) neyse arkadaşım, intihar etme, artık bir şey yazmasan yeter:) hadi selametle

Okuma-anlama konusunda yardıma ihtiyacınız var.. Cevap vermekten sıkıldım, iyi akşamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…