çarşamba akşamı..

Benim gordugum, daha kendi bireyligini, saygisini kazanamamis, karakteri oturmamis birinin ailesi tarafindan yurtdisina gonderildigi. Bu arkadas daha 1. ayda bunlarla ugrasiyorsa oralarda harcanip gelecektir, kendine de gram birsey katmayacaktir, baska birsey degil.
Dediginiz gibi oldugunu dusunuyorum ben de, ama ne istedigini, kendini bilen biri bu kadar tantanayla ugrasmaz. Yasamak isterse kendi akliyla dusunur ve karar verir. Buralarda kac gundur birlikte olsam mi olmasam diye yana yakila soran insana da onu oralara gonderen ailesine de yazik derim ben.

Katılıyorum ben de size.
Bir de bu kadar özel bir konuda başkalarının fikirleri bu kadar önemli olmamalı. Birlikte olsa da kendine, olmasa da. Biz bilgisayarlarımızı kapattığımız an kendi hayatımıza dönüyoruz ama kararının sonuçlarını yaşayacak olan kendisi.

onların forumlarında hiç böyle konular yok sanırım ya da ders çalışmaya gidilen merveler

Ben bu Fransız arkadasının tek kız arkadaşının sen olduguna ınanmıyorum. Nedense öyle geldi bana benım de basıma gelmişti 19 yasındaydım ve cocuk gayet baska kızlarla yatıyordu yani ve cekınmıyordu da

Benim anlamadıgım aynı evdeyseniz bu çocuk fransız öpücügüyle giriş yapıyodur illaki nasıl bu işin devamı gelmemiş

Dedim ya seni kolleksiyona dahil etmek istiyor halen saf, saf soru soruyorsun adam aşk değil her arıdan bal tatmak istiyor

Evet, dediğine göre benden önce serbestti, o kızla zaman zaman birlikte oluyorlardı.Ama biz buluşmaya başladıktan sonra o kızla görüşmeyi kestiğini söyledi.Açıkçası ben başlarda bu fransızla görüşürken aynı zamanda başka biriyle de buluşuyordum. Çünkü aramızda birbirimize sadık kalmamız gereken bir ilişki olmadığını düşünüyordum.

Ama daha sonra bir buluşmamızda bana biz şimdi neyiz anlamına gelen bir şey sordu,kendisin benden başka kimseyle görüşmediğini ve benimle ciddi bir ilişki istediğini söyledi, benim başkasıyla görüşüp görüşmediğimi sordu. Ben diğer çocuğu saklamadım, bir kaç kez onunla buluştuğumu söyledim ama çok kötü hissettim kendimi.. Çünkü kendi kendine bizim ciddi bir ilişkimiz olduğunu düşünmüş.. Önceden olduysa tamam ama artık böyle bir şeyi kabul edemem birbirimize sadık olacağız ya da görüşmeyi bırakacağız dedi.Ben de kabul ettim.

Sadakat meselesini ortaya atan kendisi, o dedi ikimiz de serbest olmayacağız diye. Buradaki ilişkilerdeki sadakat kavramı Türkiyedekinden çok farklı değil. Eğer şuan yine o kızla görüşüyorsa ondan ayrılırım. Ama önce emin olmam lazım.

Bence acikca sor canm boyle kendine çok dert ederek kendini skintiya sorarsin al karsina konus

Kızım uzak dur bu adamdan. Tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır. Başına bir iş gelecek, sonra uğraş dur.

Cnm siz aynı dili konuşmuyorsunuz ...ne işin var bu adamla,beklentileriniz hayat görüştleriniz farklı ..yanılıyormuyum ????

Valla zaman kaybı bence gorusmuyosada ayrıl.3 ay için gerek yok yıpranmaya tadını çıkarmak varken yasaminin

Birlikte olmayacağım yazdım galiba yanlış okudunuz

ya allah askina 2 haftadir tanidigin biriyle, dilini, kulturunu, huylarini bilmeden bir iliskiye basliyosun.. ya daha turk erkeklerine guvenemiyoruz elin fransizina nasil guvenirsin?

ben belcikada yasiyorum ve inan bunlarin dusunceleri cok farkli. cinsel iliski evlenmeden once olmali diyorlar ki ilerde evlendigimizde zevk alip almayacagimizi ogrenip ona gore evlenelim diye yorumlar yapan insanlar bunlar.

sizin bir geleceginiz yok.

ne olursun uzak dur.

Şimdi şöyle bi durum var 3 4 ay sonra sen Türkiye ye geldiğinde bu ilişki bitecekse çocukta bunun farkındaysa ne yapmasını bekliyosun ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…