- 25 Şubat 2011
- 10.393
- 25.119
- 598
- Konu Sahibi unejeunefille
-
Benim gordugum, daha kendi bireyligini, saygisini kazanamamis, karakteri oturmamis birinin ailesi tarafindan yurtdisina gonderildigi. Bu arkadas daha 1. ayda bunlarla ugrasiyorsa oralarda harcanip gelecektir, kendine de gram birsey katmayacaktir, baska birsey degil.Sevişmek istiyor.
Ama kendine koyduğu kurallar, bugüne kadar öğretilen kavramlar, yetiştirilme tarzı buna engel oluyor.
Ama istiyor.
O yüzden de bu isteğini haklı çıkarıp, nihayete erdirmek için sebep arıyor, rasyonalize etmeye çalışıyor. Bunun için de, kendini ikna etmemiz için bize çeşitli nedenler öne sürüyor ki biz ikna olup onu da ikna edelim.
Hayır şaka bir yana ben konu sahibini anlıyorum. Genç, farklı bir ortamda, bir adamdan hoşlanıyor, belki de ilk kez birine cinsel çekim duyuyor ve nasıl baş edeceğini bilmiyor, belki de baş etmek istemiyor. Diğer yanda kuralları bozma sorumluluğunu almak istemiyor. İkilemde.
Önceki konusunda kendi böyle söyledi dönünce pişman olup aglamaktan korkuyorsa ailesini düşünüp endişeleniyor diye dedim. Yoksa kime neya niye aglasın bakireligine , istiyorsa yapar kime ne.
Katılıyorum ben de size.Benim gordugum, daha kendi bireyligini, saygisini kazanamamis, karakteri oturmamis birinin ailesi tarafindan yurtdisina gonderildigi. Bu arkadas daha 1. ayda bunlarla ugrasiyorsa oralarda harcanip gelecektir, kendine de gram birsey katmayacaktir, baska birsey degil.
Dediginiz gibi oldugunu dusunuyorum ben de, ama ne istedigini, kendini bilen biri bu kadar tantanayla ugrasmaz. Yasamak isterse kendi akliyla dusunur ve karar verir. Buralarda kac gundur birlikte olsam mi olmasam diye yana yakila soran insana da onu oralara gonderen ailesine de yazik derim ben.
Evet, dediğine göre benden önce serbestti, o kızla zaman zaman birlikte oluyorlardı.Ama biz buluşmaya başladıktan sonra o kızla görüşmeyi kestiğini söyledi.Açıkçası ben başlarda bu fransızla görüşürken aynı zamanda başka biriyle de buluşuyordum. Çünkü aramızda birbirimize sadık kalmamız gereken bir ilişki olmadığını düşünüyordum.O senden önce de serbestti niye senden sonra kendini kisitlasin ki zaten bulunduğun yer serbest bir şehir oradan bir adamla sevgili olmadan önce dusunucektin ileride bir sorun cikar mi diye. Neden o kizla gorusmesn ki? Sana aşık mi seni seviyor mu ? 3ay sonra geliceksin zaten bence takilma bu kadar
Bence acikca sor canm boyle kendine çok dert ederek kendini skintiya sorarsin al karsina konusEvet, dediğine göre benden önce serbestti, o kızla zaman zaman birlikte oluyorlardı.Ama biz buluşmaya başladıktan sonra o kızla görüşmeyi kestiğini söyledi.Açıkçası ben başlarda bu fransızla görüşürken aynı zamanda başka biriyle de buluşuyordum. Çünkü aramızda birbirimize sadık kalmamız gereken bir ilişki olmadığını düşünüyordum.
Ama daha sonra bir buluşmamızda bana biz şimdi neyiz anlamına gelen bir şey sordu,kendisin benden başka kimseyle görüşmediğini ve benimle ciddi bir ilişki istediğini söyledi, benim başkasıyla görüşüp görüşmediğimi sordu. Ben diğer çocuğu saklamadım, bir kaç kez onunla buluştuğumu söyledim ama çok kötü hissettim kendimi.. Çünkü kendi kendine bizim ciddi bir ilişkimiz olduğunu düşünmüş.. Önceden olduysa tamam ama artık böyle bir şeyi kabul edemem birbirimize sadık olacağız ya da görüşmeyi bırakacağız dedi.Ben de kabul ettim.
Sadakat meselesini ortaya atan kendisi, o dedi ikimiz de serbest olmayacağız diye. Buradaki ilişkilerdeki sadakat kavramı Türkiyedekinden çok farklı değil. Eğer şuan yine o kızla görüşüyorsa ondan ayrılırım. Ama önce emin olmam lazım.
Serbest takılıyor mu takılmıyor mu kesin emin değilim henüzÇocuk serbest takılıyor. Sen hala çözüm arıyorsun. Ne yapmakmistiyorsan onu yap.
Valla zaman kaybı bence gorusmuyosada ayrıl.3 ay için gerek yok yıpranmaya tadını çıkarmak varken yasamininEvet, dediğine göre benden önce serbestti, o kızla zaman zaman birlikte oluyorlardı.Ama biz buluşmaya başladıktan sonra o kızla görüşmeyi kestiğini söyledi.Açıkçası ben başlarda bu fransızla görüşürken aynı zamanda başka biriyle de buluşuyordum. Çünkü aramızda birbirimize sadık kalmamız gereken bir ilişki olmadığını düşünüyordum.
Ama daha sonra bir buluşmamızda bana biz şimdi neyiz anlamına gelen bir şey sordu,kendisin benden başka kimseyle görüşmediğini ve benimle ciddi bir ilişki istediğini söyledi, benim başkasıyla görüşüp görüşmediğimi sordu. Ben diğer çocuğu saklamadım, bir kaç kez onunla buluştuğumu söyledim ama çok kötü hissettim kendimi.. Çünkü kendi kendine bizim ciddi bir ilişkimiz olduğunu düşünmüş.. Önceden olduysa tamam ama artık böyle bir şeyi kabul edemem birbirimize sadık olacağız ya da görüşmeyi bırakacağız dedi.Ben de kabul ettim.
Sadakat meselesini ortaya atan kendisi, o dedi ikimiz de serbest olmayacağız diye. Buradaki ilişkilerdeki sadakat kavramı Türkiyedekinden çok farklı değil. Eğer şuan yine o kızla görüşüyorsa ondan ayrılırım. Ama önce emin olmam lazım.
Birlikte olmayacağım yazdım galiba yanlış okudunuzKendinle müthiş çelişiyorsun ilk konunda bakireliğe önem verdiğini evlendiğin kişiyle birlikte olmak istediğini söylüyorsun,
ama şimdi de hiç bir ciddiyet olmayan bu ilişkideki adamla birlikte olmaya karar veriyorsun
gerekçen de ya evleneceğim insanı bulamazsam yaşın daha 20 yahu biraz yavaş.
sırf zamanın boşa gitmesin diye böyle alelade biriyle birlikte olmak akıl işi değil
Büyük ihtimalle bu adamın bir daha yüzünü bile göremeyeceksin buraya dönünce,
ha sokaktan geçen herhangi biri ha o neredeyse
Cem Yılmaz ın serbest mesleği gibi oldu buda. İlişki durumunuz? Serbest, öyle işteRahatlığa bak vallaSerbest ilişki dedikleri buymuş demek
Birlikte olmayacağım yazdım galiba yanlış okudunuz
Şimdi şöyle bi durum var 3 4 ay sonra sen Türkiye ye geldiğinde bu ilişki bitecekse çocukta bunun farkındaysa ne yapmasını bekliyosun ki?merhabalar,
Daha önce fransız sevgilimle ilgili sorunumu sizlerle paylaşmıştım. Şuradan görebilirsiniz: http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/fransiz-sevgilim.768735/
Bu konu üzerinde uzunca düşündüm ve birlikte olmamaya karar verdim. Dün akşam sevgilimle buluştuk. Ama bunu söyleyecek bir ortam oluşmadı. Ben de durup dururken böyle bir şey söylemek istemedim alakasız olur diye düşündüm. Bence o benim davranışlarımdan bu konularda çekingen olduğumu anlıyor ve ileri gitmiyor, belki de zamana ihtiyacım olduğunu düşünüyor kendince, bilemiyorum.
Şimdi aklıma takılan başka bir mesele daha var. Dün akşam, o bana telefonundan bir şey gösterirken ona bir kızdan mesaj geldi.Mesajı hemen kapattı. Kim bu kız diye sormak istemedimçünkü okuldan kız arkadaşları var baya, ben de tanıştım birkaçıyla, belki onlardan biridir diye düşündüm. Ama bu sabah facebooktan kızın adını arattım ve kızın bizimle aynı şehirde yaşamadığını gördüm. İşte o zaman şok oldum! Çünkü o bana, benle tanışmadan önce başka şehirde yaşayan bir kızla "serbest bir ilişkisi" olduğunu (friends with benefits) kız buraya geldikçe buluştuklarını, beraber zaman geçirdiklerini(anladınız siz) söylemişti. O kız bu kız kesinlikle..Kız belki buraya gelecek yine ve buluşacaklar.. Hala onunla konuşma nedeni ne olabilir? Benim onunla birlikte olmamam mı? Napmalıyım ? Bir yol gösterin lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?