Çarşamba günü aşılama oluyorum

ya canım ya cok merak ettim şimdi sonucu inşallah tutunmuştur bebişin sen neden hissetmiyosun hissetki gelsin minnak
tabi yinede hayırlısı olsun
Rbbim muradını versin senin o ne güzel bir dilek saol canım hele bi taneyi doğurakta 2.de olur ben çok seviyorum ikizleri inşallah olur
Gecen hafta asilama oldun. 31 temmuzda belli olacak. Açıkcasi tuttugunu zannetmiyorum. Oyle bir his yok.. umarim asilama yaptırıp ikiz dogurursun :)

Aynen yaaa bir doguralim da :) bugun progesteron testi yaptırdım 20 cikti umarım hayırlısı olur... Hissetmiyorum bilmiyorum ki nedeni ni...

ne söylenebilir inan bilmiyorum arkadaşım.Allah yardımcın olsun acını hafifletir inş.kendine çok iyi bak kendini iyi hissettiğinde bekliyoruz aramıza

canım inş güzel haberlerini alırız kendine çok iyi bak

ayy canım ya yazalı epey olmuş ben foruma girmeyince kusura bakma lütfen...ne yaptın çektirdin mi canım?

ecehan,feyza,edagul bu sayfalarda bizimle donmus heralde.biz yazmayinca 94 te takili kalmis.ben gittim hepiniz yokluguma dayanamayip gtmissiniz anlasilan :)

ecehan gibi bende bir müddet kendime izin verdim, burda olmak çok güzel ama sürekli aynı konular üzerinde olduğumuz için çokta yıpratıcı oluyo...
En iyisihafta 1 kez, 1 saat kadar fazla kalınca akla zarar :)

ecehan gibi bende bir müddet kendime izin verdim, burda olmak çok güzel ama sürekli aynı konular üzerinde olduğumuz için çokta yıpratıcı oluyo...
En iyisihafta 1 kez, 1 saat kadar fazla kalınca akla zarar :)

ben izin degilde,yasadiklarimdan sonra ugrasmiorum.yani bebek bu saatten sonra cok umrumda dgl.zaten koca sitede bi ben bunu yasadim.ve Rabbim.tek benle biraksin ins cunku cok zor.hepsi sagsaglim ins kucaklarina alsin.ben zaten cok yiprandim.bu yuzden planlarim cok degisti.burayada dedigin sebeplerden girmiorum pek..

feyzacığım inş bebeğini sağlıkla kucağına almışsındır canım sayfaya göz atarsan duygularını paylaş derim :)))

merhaba kizlar ben araniza yeni katildim.Esimde varikosel var daha ameliyat olmnadi ne zmana olacagi da belli degil 5 ay sonra belki.Yurtdisinda oldugumuz icin sira gec geliyoz doktorlar doluyuz diyor hep.Yurtdisinin sitemi igrenc.Aralik 5 te asilama randevum var ama sadece bilgi almak icin kadin dogum doktorum yolladi bize esimin degerleri 2-6 milyon arasi oldugu icin direk asi oneriyolar ama bende ameliyat olsun 1 sene daha bekliyelim dogal yolla olsun istiyorum zaman kaybetmekte istemiyorum delirmek uzereyim napicagimi bilmiyorum.Ama varikoseli oldugu icin tutma sansi da cok dusuk bir de ben cok korkuyorum asilamada ikiz oluyormus sanirim oyle mi oluyor?Ameliyat olsa bile onumuzdeki 4-6 ay sonrasinda olacak.Hadi oldu duzelme icin en az 6 ay daha beklemek gerek kafadan gitti 1 sene napicam ben napicam bilmiyorum cok yoruldum artik dusun dusun kafa kalmadi bende.Aglamaktan yoruldum

canım vakit kaybetmek istemiyorsan yaptır derim... nasipse tutar inş.. bizim hiç bir sorunumuz yok ama 3 defa yaptırdım aşılama hiçbiri tutmadı.. nasip değilmiş.. kafaya takmaktan olmuyor. biliyorum kendimi.. kendini hırpalama ağlayınca düzelecek mi
her şey morel önemli... k.i.bak dikkat et..

Haklisin canim takarak kendimize ediyoruz kimseye birsey olmuyor yada kimse ahh sen uzgunmusun demiyor.Ama iste bizde sorun oldugu icin 2 kat takiyor kafaya insan,naparsin insanoglu iste.Allah hakkimizda hayirlisini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…