- 8 Ocak 2012
- 1.117
- 276
- 133
ben artik cocuk falan istemiorum.uzun zamanda forumda olmicam.kibakin ins hersey gonlunuzce olur
sagol canım bilgilerin için hepsini yaptırdım testlerin cok sukur bı sorun cıkmadı.
sen ne zman asılama oldun inşallah tutmustur canım
Gecen hafta asilama oldun. 31 temmuzda belli olacak. Açıkcasi tuttugunu zannetmiyorum. Oyle bir his yok.. umarim asilama yaptırıp ikiz dogurursun :)
dun sabah mucizemi kaybettim.kalbi durdu yyavrumun.zeynep kamildekide aynisini soyleynce yatrdilar .7saat sonra agri siddetlenince lutfedip doktoru getrdiler.narkozlu kurtaj oldum.1gece yattim.biraz once ciktik eve geldik.gunlerdir gecemgunduzum kalmadi agridan.cok cektim ,yasasaydi bir o kadar daha cekerdim.saglicakla kalin.
Dün haber veremedim, aranızda bi hamile daha var
Çok şükür, Hamileyim
Insallah tutar ama hic bir farklılık hissetmiyorum. Açıkçası ümidim yok. 31 temmuzda teste gideceğim. Sanki tezkere icin gun sayıyorum. Dr. Bana asla 5 dakikadan fazla yürüme dedi. Wc de ikinma dedi. Neden dr.lar bu kdr farklı konuşuyor anlayamıyorum. Yani yaşım gecgin olsa anlarım
merhaba feyza,
film günüm yaklaştı.yine buralarda dolaşmaya başladım.engel olamıyorum kendime:18::18::18:
dün kesin istanbula gitmeye karar vermiştim.kalacak yer bilet falan hepsini check etmiştim.ama forumda bazı arkadaşlarla konuştum hsg için istanbula gelmeye gerek olmadığına ikna ettiler beni saolsunlar.şimdilik niyetim cesaretimi toplayıp etkilte çektirmek ya da en kötüsü burada özel bir hastanede falan çektirim diyorum.adet oluncaya kadar bir karara varırım inşallah hayırlısıyla.
canım etlikten hsg randevusu için verdikleri kağıtta aynı gün ya da bir gün sonra ilaç dağılmışmı diye kontrol etmek için bir röntgen daha çekilir yazıyor.nasıl oluyor canım bu?benim filmim belki haftaya cumaya denk gelicek öyle olursa o ikinci filmi cumartesi çektiremem.acaba o filmi aynı gün mü çekiyorlar?senin nasıl olmuştu canım????
Idrar testinde cift cizgi bhcg 146 kizlar ne dersiniz. Acilen cevap verin :)
tebrik ederim canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eylesin
ecehan gibi bende bir müddet kendime izin verdim, burda olmak çok güzel ama sürekli aynı konular üzerinde olduğumuz için çokta yıpratıcı oluyo...
En iyisihafta 1 kez, 1 saat kadar fazla kalınca akla zarar :)
canım vakit kaybetmek istemiyorsan yaptır derim... nasipse tutar inş.. bizim hiç bir sorunumuz yok ama 3 defa yaptırdım aşılama hiçbiri tutmadı.. nasip değilmiş.. kafaya takmaktan olmuyor. biliyorum kendimi.. kendini hırpalama ağlayınca düzelecek mimerhaba kizlar ben araniza yeni katildim.Esimde varikosel var daha ameliyat olmnadi ne zmana olacagi da belli degil 5 ay sonra belki.Yurtdisinda oldugumuz icin sira gec geliyoz doktorlar doluyuz diyor hep.Yurtdisinin sitemi igrenc.Aralik 5 te asilama randevum var ama sadece bilgi almak icin kadin dogum doktorum yolladi bize esimin degerleri 2-6 milyon arasi oldugu icin direk asi oneriyolar ama bende ameliyat olsun 1 sene daha bekliyelim dogal yolla olsun istiyorum zaman kaybetmekte istemiyorum delirmek uzereyim napicagimi bilmiyorum.Ama varikoseli oldugu icin tutma sansi da cok dusuk bir de ben cok korkuyorum asilamada ikiz oluyormus sanirim oyle mi oluyor?Ameliyat olsa bile onumuzdeki 4-6 ay sonrasinda olacak.Hadi oldu duzelme icin en az 6 ay daha beklemek gerek kafadan gitti 1 sene napicam ben napicam bilmiyorum cok yoruldum artik dusun dusun kafa kalmadi bende.Aglamaktan yoruldum
canım vakit kaybetmek istemiyorsan yaptır derim... nasipse tutar inş.. bizim hiç bir sorunumuz yok ama 3 defa yaptırdım aşılama hiçbiri tutmadı.. nasip değilmiş.. kafaya takmaktan olmuyor. biliyorum kendimi.. kendini hırpalama ağlayınca düzelecek mi
her şey morel önemli... k.i.bak dikkat et..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?