Feyza ve ecehan cok teşekkürler dualariniz için. Rabbim herkese çocuk versin :) dr. Yürüme, su iç, merdiven çıkma dedi dinleniyorum... Ama sanki olmayacak... Içimdeki ses oyle diyor...
Dün haber veremedim, aranızda bi hamile daha var
Çok şükür, Hamileyim
Çok şükür, Hamileyim
amin...inş tutar canım sen bari güzel haber ver lütfen... benim doktor sa istedigini yap dedi günlük işlerini yap dedi git eve banyonuda yap dedi... yaptımda valla badana boya yaptık.evi temizledim... HAYIRLISI canım inş senin tutar...
Çok şükür, Hamileyim
Insallah tutar ama hic bir farklılık hissetmiyorum. Açıkçası ümidim yok. 31 temmuzda teste gideceğim. Sanki tezkere icin gun sayıyorum. Dr. Bana asla 5 dakikadan fazla yürüme dedi. Wc de ikinma dedi. Neden dr.lar bu kdr farklı konuşuyor anlayamıyorum. Yani yaşım gecgin olsa anlarım
Çok şükür, Hamileyim
Bn marmara uni de yaptırdım. Hic bir para almadilar.bende asılamaya karar verdım ama hıc bı bılgım yok sız nerelerde yaptırıyosunuz?
herkesin gonlune gore versin Rabbim bu mubarek gunlerde
sen dr dedigini yap inş tutar canım inş... daha yeni oldun aşılamanı öyle kendini dinleme belirti arama bosver, başka şeylerle kafanı meşgul etmeye bak... k.i.bak
Tebrikler canım Rabbim tamamına erdirsin inş. Aşılama mı idi ?
dun sabah mucizemi kaybettim.kalbi durdu yyavrumun.zeynep kamildekide aynisini soyleynce yatrdilar .7saat sonra agri siddetlenince lutfedip doktoru getrdiler.narkozlu kurtaj oldum.1gece yattim.biraz once ciktik eve geldik.gunlerdir gecemgunduzum kalmadi agridan.cok cektim ,yasasaydi bir o kadar daha cekerdim.saglicakla kalin.
Bn marmara uni de yaptırdım. Hic bir para almadilar.
2 senelik evliyim 1 sene korunmadan hamile kalmadiysan yapıyorlar. 80 lira igneye para vrrdim. Onun haricinde bir para mevzu olmadı. Bir dr sperm testi rahim filmi smear ve kültür testi hormon tahlili en son olarak nüfus kayit örneği istiyorlarkosullar ne pekı kac yıllık evlı olmak lazım rapor ıcın ben avrupa yakasındayım buradakı fakultelere bakmam lazım o zaman
2 senelik evliyim 1 sene korunmadan hamile kalmadiysan yapıyorlar. 80 lira igneye para vrrdim. Onun haricinde bir para mevzu olmadı. Bir dr sperm testi rahim filmi smear ve kültür testi hormon tahlili en son olarak nüfus kayit örneği istiyorlar
Merhaba canım nasılsın?okumamaya karar vermek en iyisi insan kafasından atamıyor okuduklarını.İstanbul konusunda karar verdinmi?kendine çok çok iyi bak hayırlı ramazanlar
dun sabah mucizemi kaybettim.kalbi durdu yyavrumun.zeynep kamildekide aynisini soyleynce yatrdilar .7saat sonra agri siddetlenince lutfedip doktoru getrdiler.narkozlu kurtaj oldum.1gece yattim.biraz once ciktik eve geldik.gunlerdir gecemgunduzum kalmadi agridan.cok cektim ,yasasaydi bir o kadar daha cekerdim.saglicakla kalin.
canım benim allah sabır versin.
biliyorum çok zor ama olanda hayır vardır.
seninde bildiğin gibi Mevla görelim ne eyler ne eylerse güzel eyler.
o minik melek sana rabbinin emanetiydi ve sahibi emanetini geri aldı. böyle düşün.
bol bol dua et canım.
bu mübarek ay inşallah rabbimin bize hakkımızda hayırlı olan muratlarımızı vermesine vesile olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?