Yarin benim icin dua edin... Aşılama olacağım. 1yumurtadan fazlasina aşılama yapmadılar. Ihtimal düşük ama umut dünyası...
Şimdi bende ecehana bakmaya geldim, gözükmüyo herhalde...
Bu arada bende az önce test yaptım negatif çıktı, aşılamanın 11. günündeyim cuma günü kanda baktırıcam. anlaşılan o ki 1.aşılama negatif sonuçlandı.
Zaten alışkınım hep tek çizgilere, kimisinde silikte olsa çıkıyomuş çift çizgi, onu görmeye bile layık değilim herhalde ki o bile çıkmadı, direk tek çizgi.
slm kızlar bnde önümüzdeki aylarda yaptırmayı düşünüyorum aşılamayı bizimde sebepsiz infertilite burada ilk aşılamalarında hamiş kalan arkadslar var mı konuyu açan arkadaş ilk seferinde mi tıtturdu acaba
kızlar merhaba,
Uzun zamandır girmedim foruma rahim filmi korkumu atlatmak için forumda yazılanları okumamaya karar vermiştim.rahim filmi konusunda bana moral veren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.inşallah önümüzdeki ay çektirebilirim filmimi.
bu arada denizyıld hamileymiş çok çok çok sevindim.allah tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla kucağına almak da nasip olur.
feyzacım sana da bebişinle hayırlı ramazanlar diliyorum.
ecehan ümidini kaybetme inşallah sen de ben de bizim gibi isteyen herkes de hayırlı zamanda yavrusuna kavuşur.
herkese hayırlı ramazanlar diliyorum
Yarin benim icin dua edin... Aşılama olacağım. 1yumurtadan fazlasina aşılama yapmadılar. Ihtimal düşük ama umut dünyası...
ilk seferinde tutturmana cok sevindim cnm inş bizimde öle olur hatta aşılma yaptırmadan kalırım hamiş ve tüm isteyenler...sen ve bebeğin Allaha emanet olun..hayırlı günler..Mrb arkadaşım evet Rabbime şükürler olsun ki ilk seferde tuttu aşılamam inş isteyen herkes kısa sürede kavuşur bebeklerine.Süreç biraz sıkıcı olsada yarıda bırakma sakın en az 2 kez dene.İnş ilk seferde tutar seninde Rabbim yardımcın olsun umarım sürecin olumlu gelişir
Arkadaşlar neler olmuş ben forumu açmayalı...bende sürekli dinleniyorum o yüzden fazla açamıyorum neti birde yağmurlardan dolayı çatım hala akıyor onun telaşı...
(Denizyıldızı d) arkadaşım okuyunca çok üzüldüm benimde hala akıntılarım oluyor ama şeffaf hamilelikte akıntı önemliymiş bende o yüzden yatıyorum.Rabbim hepimize yardım etsin umarım yatak istirahatin 3 ayla sınırlı kalır.İçini ferah tutmaya gayret et canım önemli olan psikoloji gerçekten bebeklerimiz çok kolay etkileniyor hareketlerini hissetmeye başladığında daha kolay anlayacaksın bunu.evin temizliğini düşünme kim ne derse desin önemli olan sen ve bebeğin en fazla 9 ay toparlayamazsın insanlar düşüncesiz hamile kadına yardım edelim demiyolarda eleştiriyorlar duymamazlıktan gel canım.bol bol dinlen ayaklarının altına yastık koy sürekli wc haricinde kalkmamaya çalış canım yemeği filanda dışarıdan söyle uğraşma sakın ve bebeğin gelişme çağında olduğu için hergün 5 adet ceviz yemeye çalış bol su iç canım.Rabbim yardımcın olsun umarım akıntıların kesilir
(Edagül)bol bol dinlen canım 12 haftaya az kaldı seninde güzel haberler duyarız inş
(Ecehan)canım nasılsın?Ramazan nasıl gidiyor?
Canım benim sen tedbirini al takdiri Allaha bırak.Bu hamileliğin olaki düşükle sonlansa bile unutmaki senin doğal yolla hamile kalabileceğin gerçeğini gösterdi yani çok gençsin yine olacaktır. İkincisi ilk üç ayda düşükle sonuçlanan hamileliklerde genetik anomali olduğu için vucut bunu sonlandırıyormuş yani sağlıksız bir embriyo olduğu içi hamileliğin doğal olarak sonlanıyor.Her şerde bir hayır vardır canım öyle bir durum ise düşmesi senin için hayırlı yani ama onun bu dünya da nasibi varsa da hiç bir şey onun hayata tutunmasına mani olamaz.kibfeyza cnm dun ecehana ozelde anlattim.dertlestik kardesmle.dunvaksam saatlerinde bnden kan bosaldi.hemen ozele gittik..rahim etrafi kan birikiomus.doktor vucudun dusuk yapmaya calisiyor dedi.yuz ifadelerinden pek umut almadm.ordan ciktik gorumcem raksiye atlayp zeynep kamile gdelim dedi.hemen ucumuz oraya bide devlete gdelim dedik.ama aglamamak icin nasl.zor tuttum kendimi.gorumcm birak dussun snin canin saolsun die teselli etmeye calisio ama bn ole dusunebilrmym.dogurmadm ama anneyim artik.devlette muayene ettiler hemen.oda ayni seyleri dedi.tek avantajin kalbi atior tutunabilir dedi.oda wc.disinda.asla.yataktan kalkmicksin,oruc tutmick,hele iliski asla dedi.zaten iliski yok dedim.ilaclar.igneler verdi.igneyi bulamadi.esim.piyasada toplamslarmi.zormu bulunuomus ne.bugun gene arick.yatiorum bn.ama kanama tam hiz devam.neolursa olsun isyan etmicem.bu cocuk Allahin.isterse alir isterse birakir Mevlam.o ne eylerse guzel eyler.beklemekten baska caremiz yok.esim sagsolu ario kendi annem dahil kimse gelmior yardima.kendi dertleri varmis.isten cikip kendi geldi.ama oda hasta.gogsu cok agrio.duramiorum dio.ust uste cok sknti yasadi kalbine vurdu heralde.kalp krizimi gelio die.bile.dusundum icimden.doktora gondermeye caliscam onu.arkadslar dua.ederken sadece olsun Allahim.diye dua.etmeyin otesinide dusunun oyle edin.bn hep ole ettim ama iste .....vardir Rabbimin bir bildigi.dua edin bana da.
2gundur agridan oluyorum.o kadar cok ki oleyim dedim.bugun braz hafifledi ama gene de cok.dayanmak cok zor bu aci beni olduruyor.braz once igne vuruldum.devlette acile gttim.kadin bakti resmen dusunce gel kurtaj yapalm dedi.Allah bebegimi bana bagislasin.kanama asiri ve agri canimi cikarior.20adet sancisinin birlestgni dusunun cektigim agrinin tarifidir.bugun esimide zorla doktora soktum.oda bronsit olmus.kor topal cifti olduk yani.
Deniz canım nasılsın üç tür açıp bakıyorum yazmışmısın diye nasıl gidiyo inş korkulacak bir şey olmamıştır Rabbim yardımcın olsun çok zor bir durum ağrıların hafifler inş dualarım seninle canım olaki kötü bir şey olsa dahi kendini çok yıpratma canım Rabbim verdi ve takdir onun kib bitanem
suan mide bulantim var.igne hafifletti agril wc ve yemek disinda kalkmiorum yerimden.zaten kalkamiorum.Rabbime sukurler olsunki kanama dgl ama agri azalnca nefes alabildgmi hissettim.progestan bnde cok bas donmesi yapior.dun esim beni yataga tasidi resmen .doktor vajinadanda alabilirsin dedi ama eczaci gorumcem ole yapma kanaman artar dedi.bnde yutmaya devam ediorum.cok asiri agrin olursa parol ic dedi.aldm ama icmedim.yapamadm.korktum.ben bin krampa dayanirim yeterki savas kazan annecim diorum.suan mide bulantim basladi.nolur dua edin kizlar cok ihtiyacim var buna.Rabbim almasin onu benden.hep.yatiorum bde namaza kalkiom ama.hic kipirdamadn kiliorum
suan mide bulantim var.igne hafifletti agril wc ve yemek disinda kalkmiorum yerimden.zaten kalkamiorum.Rabbime sukurler olsunki kanama dgl ama agri azalnca nefes alabildgmi hissettim.progestan bnde cok bas donmesi yapior.dun esim beni yataga tasidi resmen .doktor vajinadanda alabilirsin dedi ama eczaci gorumcem ole yapma kanaman artar dedi.bnde yutmaya devam ediorum.cok asiri agrin olursa parol ic dedi.aldm ama icmedim.yapamadm.korktum.ben bin krampa dayanirim yeterki savas kazan annecim diorum.suan mide bulantim basladi.nolur dua edin kizlar cok ihtiyacim var buna.Rabbim almasin onu benden.arimi.hep.yatiorum.namaz
Canım Rabbim yardımcın olsun hakkında hayırlı ne ise o olsun en kötüsü de bu gününde yanında en yakınım dediklerinin olmaması işte o insana koyar bebeğine ve sana sağlık diliyorum
gece gene sabaha kadar yatamadm agridan.inle inle bir hal oldum.7gibi birden kesildi agri.10a kadar rahat uyudum.onda esimin ilac alarmi caldi uyandm.hafif agri baslaynca uyuyamadm gene.smdi uzaniorum.dun teyzemden dua istedm durumu anlattm.bana git aldir napcan dedi.dumur oldum.bikez daha senden baska yani kendinden baska dostun akraban olamicgni anladm.yakin akraba hep palavraymis.oysa ne cok severdim onu.esim olmasa bitmistim ben.hasta hasta kalkip yemegi herseyi yapior isten gelior erken.bu dunyada esten baskasida yalan.Kuran hocam.bile dun arayp teselli etti.gel desem atlayp bana bakmaya gelcekti.boyle insanlarin.var oldgnu,kaldigini bilmek guzel
gece gene sabaha kadar yatamadm agridan.inle inle bir hal oldum.7gibi birden kesildi agri.10a kadar rahat uyudum.onda esimin ilac alarmi caldi uyandm.hafif agri baslaynca uyuyamadm gene.smdi uzaniorum.dun teyzemden dua istedm durumu anlattm.bana git aldir napcan dedi.dumur oldum.bikez daha senden baska yani kendinden baska dostun akraban olamicgni anladm.yakin akraba hep palavraymis.oysa ne cok severdim onu.esim olmasa bitmistim ben.hasta hasta kalkip yemegi herseyi yapior isten gelior erken.bu dunyada esten baskasida yalan.Kuran hocam.bile dun arayp teselli etti.gel desem atlayp bana bakmaya gelcekti.boyle insanlarin.var oldgnu,kaldigini bilmek guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?