Çarşamba günü aşılama oluyorum

feyzaaa

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2010
600
81
318
Merhaba arkadaşlar

Çarşamba günü aşılama oluyorum dualarınızı bekliyorum.
Birde aşılama olan arkadaşlar aşılamadan sonra ne kadar dinlendiniz?Neler yaptınız

herhangı bır bılgım yok ama..
allahım kucagını bebıslerle doldursun demeye geldım cnm..
agrısız acısız bebegın koşuversın sana inş..

herhangı bır bılgım yok ama..
allahım kucagını bebıslerle doldursun demeye geldım cnm..
agrısız acısız bebegın koşuversın sana inş..
,

Çok teşekkür ederim moral oldu inş bütün bebek özlemi çekenler bebeklerine kavuşur.
Seninde bütün İsteklerinin gerçekleşmesi dileğimle

hayırlısı olsun bi tanem ALLAH sanada banada hayırlı saglıklı evlat nasip etsin... bende bugün doktora gittim moralim sıfır döndüm,hatta agladım eve gelince..banada aşılama dediler... hiç bi sorunumuz yok eşimdede bendede sorun yok... eşim gideriz yaptırırız diyo ama nasıl nereye basvurupta yapılıyo hiç bir bilgim yok..bakıcaz artık... inş olur..

aşılama olunca buraya yaz tamam mı inş tutar canım ya

İnş canım.Üzülme lütfen bizim gibi birçok kişi var moral çok önemli.Aşılama için fazla düşünme biran önce tahlillerini yaptır,uzun bir süreç bizimle birlikte çünkü.Yol almak için acele etmemiz lazım. en kısa zamanda infertilite bölümüne git orada kan tahlilleri,ultrason,rahim filmi,eşinin sperm sayısı gibi testler isteyecekler biran önce yaptır.

o tahlilleri yaptırdım ben bi seneden fazla o raporlarla geziyorum doktor doktor.. rahim filmi bile cektimmmm....

bu aşılama tam olarak nasıl bir şey oluyo?
spermi dışarda dölleyip yumurtalıklara mı yerleştiriyorlar?
sanırım bende öğrensem iyi olacak...
bana da aşılama görünecek gibi:18:

feyzaaa yumurta geliştirici ilaç verdilermi sana bide çatlatma ignesi vurdularmı????

bu aşılama tam olarak nasıl bir şey oluyo?
spermi dışarda dölleyip yumurtalıklara mı yerleştiriyorlar?
sanırım bende öğrensem iyi olacak...
bana da aşılama görünecek gibi:18:

Sperm yıkama işlemi yapılıyor.Daha sonra en kaliteli sperm alınarak rahime bırakılıyor canım.Dr.bana bu şekilde bilgi verdi.Umarım gerek kalmaz sanada kendiliğinden olur.

feyzaaa yumurta geliştirici ilaç verdilermi sana bide çatlatma ignesi vurdularmı????

Evet canım klomen kullandım 5 gün daha sonra yumurta takibine aldı sanırım 1 ayda 10 kez kontrole gittim. En son bugün istenilen büyüklüğe geldiğini söyledi bu gece 11.30 da çatlatma iğnemi vurulucam sonra çarşamba gününü beklemeye başlıyacam

anladım canım tam düşündügüm gibi.. ben 4 kez klomen kullandım.. olmadı.. perşembe gidicez bakalım doktora.. tutsunda bunlar gibi ol inş

anladım canım tam düşündügüm gibi.. ben 4 kez klomen kullandım.. olmadı.. perşembe gidicez bakalım doktora.. tutsunda bunlar gibi ol inş

Hakkınızda hayırlısı olsun canım umarım bu yolda bebek özlemi çekenler kazanır.İnş ikimizde böyle oluruz :))

mrb arkadaşlar,Aşılama yaptıralı 5 gùn oldu..inşallah hepimz özlem duyduğumuz bebişlere kavuşuruz

hakkınızda hayırlısı olsun inşallah çok fazla beklemeden kavuşursunuz bebeğinize.allahım isteyen herkese banada en kısa zamanda nasip etsin.AMİN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…