Aşılama çarşambaya aşılama var... tedirginim...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

ftmkrks

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2009
270
5
118
slm arkadaşlar..
ilk aşılama yaptırcam heyecanlıyım... bende pco vardı 1 yıldır artık iyiyim düzenliyim... eşimin sperm sayısı 68 milyon hız ise %20 pazartesi günü kontrol etcem dedi çarşambaya yaparız dedi de... sizin aşılamayla olmaz dedi ancak tüp dedi.. ankarada bi hastane önerdi... burda özel hastaneler genelde öyle söylermiş ki bana da dediler bunu halk tan da duydum... durum çok mu kötü hakkaten... nolur bana dua edin.. kime inanacağımı şaşırdım...

Arkadaşım hayırlısı olsun
pko konusunda bilgim yok ancak bende bu ay ilk kez aşılama yaptırmıştım
Rabbim'den umudunu kesme bir gün bugün yaşadığın süreci unutturacak mutluluklar yaşayacaksın inşallah
bende gittiğim dr da hayatında kendiliğinden hiç adet olmamış sadece ilaçlarla birkaç kez regl olan kadının bile
asla çocuğunuz olmaz demelerine rağmen hamilelik haberine şahit oldum
Rabbim seninde hakkında hayırlısını versin..

teşekkür ederim canım... bugün 14-12 bi yumurta gelişmiş çarşamba çatlatma iğnesi perşembe aşılama inş olur... hayırlıysa...

meraba canım aşılaman yarın olcak sanırım allahım hayırlısını nasip etsin bende 2 yıllık ewliyim önemli bi sorunumuz yok diyebilirim...bu ay ankara lina kadın sağlığı merkezine gitcem aşılamamı orda yaptırmayı düşünüorum hastane hakkında bilgisi olanlar yazarsa sevinirim

hastane hakkında hiç bir fikrim yok canım.. allah yardımcın olsun.. ben pazartesi kontrole gttim aşılamayı perşembeye attı çarşamba çatlatma iğnesi olacak perşembe aşı... allah herkese yardımcısı olsun...

canım sancılı bi işlemmi aşılama bi fikrin varmı

pek acısı yokmuş ta birinden duydum benim dr biraz can acıtıyomuş...

Bnde yarın gidicem dr.2 aşılamam için başlıycaz

Cnm ilkini yaptıralı cok oldu mu ? Bende bu ay asılama yaptıracagım . Gonalf 450 ve gonalf 900 kullanacakmışım ? Sen ilkinde ne kullanmıştın ilaç olarak, şimdi ne kullanacaksın ?

allah yardımcın olsun arkadaşım inşallah olur...

Bu arada cnm sanırım en yakın sensin aşılama gününe. Allah yardımcın olsun inşallah bu ayın ilk gebelik haberini de senden alırız. Gelişmeleri paylaşırsın bizimle inşallah:)

teşekkürler.canım.kızılay.hastanesi.jule.esene.başladım.inşallah.iğnelere.bugün.umarım.herşey.güzel.olur.

Bu arada cnm sanırım en yakın sensin aşılama gününe. Allah yardımcın olsun inşallah bu ayın ilk gebelik haberini de senden alırız. Gelişmeleri paylaşırsın bizimle inşallah:)

canım sıkıldı arkadaşım ya... bugün gittim dr a yumurtan gelişmemiş dedi yarın yapamayız cuma gel bi daha bakalım gelişirse cumartesi yaparız dedi...

ya ben biraz tez canlıyım ertelendikçe hevesim kaçıyo ve umutsuzluğa kapılıyorum...

teşekkürler.canım.kızılay.hastanesi.jule.esene.başladım.inşallah.iğnelere.bugün.umarım.herşey.güzel.olur.

benim eşim de konyalı.. yaza kadar para biriktirip konyada tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz tabi aşılamayla ya da doğal tutmazsa... biz şimdi bartındayız doğru düzgün hastane yok 2 özel 1 devlet hastanesi var... pek iyi değil...

Canım benim üzülme geç olsun güç olmasın :) Umutsuzluga kapılma . Bende sabırsızım emin ol canım benim, umutsuzluk ve stres çok etkiliyor bizi .... Hevesini kaçırma inşallah bu ay haberini alıcaz canım . Hamileyim diyeceksin inanıyorum :)

ay hadi inşallah... hep beraber tüm isteyenlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…