Aşılama çarşambaya aşılama var... tedirginim...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bugün kan testi yaptırdım malesef negatif çıktı çok üzgünüm...

bugün kan testi yaptırdım malesef negatif çıktı çok üzgünüm...

Canım ne desem boş üzülürsün biliyorum. Allah yardımcın olsun sabır versin Rabbim Emin ol şuan seni çok iyi anlıyorum. Aynı şeyleri Cuma günü ben yaşadım ve kahroldum Malesef elden birşey gelmiyor:/ Ama hala regl olmadıysan belki geç döllenme olmuştur şimdiden bu kadar üzülme derim ben.

Kızlar bugün test yaptırdım beta hcg 299,53 çıktı yani çok mutluyumm Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah :)

malesef bayramın 1. günü adet oldum.. yarın klomene başlıcam tekrar..

ayyy çok sevindim yaaaa ... allah sağ salim kavuşturur inşallah...

Canım çok teşekkür ederim. Rabbim en kısa zamanda sana da nasip etsin... Hiç üzülme sakın bak benim hiç umudum yoktu olmaz dedik. Test yaptırdım gecen cuma 1 cıktı. bu cuma 299a yükseldi düsün...:) Rabbim verince verior. Doktorları sakın takma kafana :)

Tatlım nasıl oldu:))senin aşılaman tutmamıştı

Canım nasip iste. Tutmuş hemde o kadar umutsuzlugumuza ragmen :) Hamd olsun. Bugün dr a gittim. Bebişi alttan görebildi. Fakat malesef bebişle birlikte birde kistim var inşallah küçülür

Canım nasip iste. Tutmuş hemde o kadar umutsuzlugumuza ragmen :) Hamd olsun. Bugün dr a gittim. Bebişi alttan görebildi. Fakat malesef bebişle birlikte birde kistim var inşallah küçülür

inşallah küçülür arkadaşım... allah yardımcın olsun...

kızlar bilgi verin bana..bu ay büyük ihtimalle aşılama yapılcak...sperm toplama işlemi aşılama işlemi aynı günde olup bitiyomu...yoksa uzun bi süreçmi

kızlar bilgi verin bana..bu ay büyük ihtimalle aşılama yapılcak...sperm toplama işlemi aşılama işlemi aynı günde olup bitiyomu...yoksa uzun bi süreçmi

ben geçen ay yaptıramadım iptal oldu yumurta büyümedi diye bu ay da tedaviye hiç başlamadım bile... tamamen duygusal neysde bildiğim kadarıyla aynı gün içinde 1 saat içinde tüm işlem bitiyor diye biliyorum...

sağol canım bilgi için inş ilk ayda tutar...gücüm yok artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…