Aşılama çarşambaya aşılama var... tedirginim...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tatlim ya insallah gerek kalmazda hemen hamile kalirsin.hastanede ugramak o kadar zorki. allahim oralara kimse dusurmesin.

Canım bende bugün başladım iğnelere. Farabide yaptıracagım inşallah. İnşallah bu ay sonunda mutlu olacagız.:)

soru yagmuruna tutcam canim ama sorularimi siraliyorum :) kac yillik evlisin? hangi doktora gidiosun?asilamayami basladin? igneleri kendinmi vuracaksin? simdilik bu kadar. cevap verirsen sevinirim. paylasimlarimizi burda konusalim

soru yagmuruna tutcam canim ama sorularimi siraliyorum :) kac yillik evlisin? hangi doktora gidiosun?asilamayami basladin? igneleri kendinmi vuracaksin? simdilik bu kadar. cevap verirsen sevinirim. paylasimlarimizi burda konusalim

canım 4 buçuk yıllık evliyim , Mehmet Bardakçı'ya gidiyorum. Aşılamaya başladık evet iğneleri kendim yapıyorum Tabiki cevap veririm :)) Aynı soruları sana sıraladıgımı farzedip cevaplarsan sevinirim :))

hayatım.bende.dün.ilk.defa.aşılamaya.başladım.bugün.2.günüm.ignemi.kendim.yapıyorum.canım.çok.yanıyo.neler.olacak.bilmiyorum.cumartesi.erkenden.randevum.var.2yıllık.evliyim.şu.anda.stresler.içerisindeyım.sürekli.bebeğim.gelecekmi.diye.kafamda.sorular.allahım.yardım.etsin.senin.kontrol.ne.zaman.ilk.aşılamanmi.

Canım benimde ilk aşılamam. Aynı zamanda ignemin 2. günü aynı günlerde başlamışız. Rabbim inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin. İğneyi nerden yapıyorsun tatlım ? Benim canım yanmıyor hiç. Gerçi yabancı değilim iğne yapmaya kan almaya ama kendime denememistim hiç onu da denemiş oldum Benim randevum pazartesi sabah tatlım erkenden. Bakma gülüyorum ama bende çok stresliyim ve çok meraklıyım. Ben inanıyorum bebişlerimize kavuşacağız inşallah.

karnımdan.vuruyorum.tatlım.epey.canım.yanıyo.asıl.aşılama.aşaması.can.yakcakmi.onu.merak.ediyorum.bebeğim.naz.yapıyo.şimdiden.cennetten.gelemiyo.yanıma.ama.kavuşcam.çok.yakında.bebeğime.az.kaldı.

karnımdan.vuruyorum.tatlım.epey.canım.yanıyo.asıl.aşılama.aşaması.can.yakcakmi.onu.merak.ediyorum.bebeğim.naz.yapıyo.şimdiden.cennetten.gelemiyo.yanıma.ama.kavuşcam.çok.yakında.bebeğime.az.kaldı.

Kıyamam , biraz fazla hassasız bu dönemde onun için canın yanıyor olabilir ama normalde yanmaz :S Aşılama bişdigim kadarıyla acısız bir işlem. Aman hsg nin yanında eminim hiç acımaz :) Rutin muayeneler gibi olduğunu ve cok can yakmadığını okumuştum. İnşallah cnm çok yakında güzel haberler duyacağız bu topicte:)

Canım sende bize haber et unutma olur mu ? İnşallah yarın yumurtaların gelişmiş olur ve cumartesi aşılamanı olursun :)

inşallah.hayırlısı.olsun.bebeğimizle.dahada.mutlu.olalım.

tatlim ya insallah gerek kalmazda hemen hamile kalirsin.hastanede ugramak o kadar zorki. allahim oralara kimse dusurmesin.

ben bu ay çok hevesliydim.. dr a bile ben dedim aşılama yapalım diye. açıkçası bu dr a gittiğime pişman oldum... tüpe gerek kalmayacak böyle tutacak diye hissettim ama git gide umudum azaldı... eşimin dr u senin durumun o kadar kötü değil normal bile olur demiş ama benimki aşılamayla bile olmaz tüp bebek olur ancak dedi... sevinsem mi üzülsem mi bilemedim..

Bu drlara sinir oluyorum . Yahu öyle bile olsa, bu şekilde mi söylenir ? Umudunu yitirme canım. Ben neler duydum hiç yumurtan gelişmedi deyip aşılama yapmamış doktor. O ay kendiliğinden hamile kaldı bi tanıdık . Sende bu kadar stres yapma canım olacak inşallah sakın umudunu yitirme. Doktorunu değiştir diyecegim de zaten az hastane var demiştin birşey söyleyemiyorum . Bu ay dene ben çok umutluyum güzel haberini alacağız inşallah.

güzelim.hiç.üzülme.bazı.doktorlar.para.tuzağı.bizde.tüp.bebek.merkezine.gittik.tüp.bebek.şart.dediler.ben.umudumu.yitirmedim.çok.doktor.araştırdım.sonunda.bi.doktora.kalbim.ikna.oldu.aşılama.başladık.artık.gerisi.allaha.kaldı.hiç.üzülme.başka.doktora.git.istersen.

Ben gonal f 450 kullanıyorum . 112,5 ayarlıyorum cnm. Ovitrelle catlatma ignesi olarak verdi dr bana

bu bahsettiğiniz iğneler ne cuma günü sözde bana da verecekmiş eğer gelişirse çatlatma iğnesi mi yoksa klomen yerine mi vuruluyor bana klomen verdi günde 1 iç dedi 5 gün... önceleri günde 2 kere 5 gün içiyordum

Canım bazı drlar ilaçla yumurta olusumunu tetikliyor bazıları igneyle . Benim doktorum iğneyi tercih etti. 2 siklusta yapalım aşıyı dedi. Pazartesiye kadar gonalf 450 kullanacagım. pztesi yumurta takibim var. Sanırım sonra da gonalf 900 kullanacagım sanırım :S Senin drun anladıgım kadarıyla yumurtlamayı ilaçla uygun görmüs iğneyi yumurtan gelişince çatlatma ignesi olarak yapacak cnm. Tabi bu benim anladıgım .:)

bi de yumurtalar gelişse :) gelişmiyor ki

Cnm ilkini yaptıralı cok oldu mu ? Bende bu ay asılama yaptıracagım . Gonalf 450 ve gonalf 900 kullanacakmışım ? Sen ilkinde ne kullanmıştın ilaç olarak, şimdi ne kullanacaksın ?

bn martta yaptım ilkini 2ciyi şimdi yaptırıyom.gonal f 450 kullandım.gunde 75 ml vuruldum.şimdide aynı kullanıyorum bugun 2.ciyi vurdum.ptesi kontrol var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…