benim eşim de konyalı.. yaza kadar para biriktirip konyada tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz tabi aşılamayla ya da doğal tutmazsa... biz şimdi bartındayız doğru düzgün hastane yok 2 özel 1 devlet hastanesi var... pek iyi değil...
Canım bende bugün başladım iğnelere. Farabide yaptıracagım inşallah. İnşallah bu ay sonunda mutlu olacagız.:)
soru yagmuruna tutcam canim ama sorularimi siraliyorum :) kac yillik evlisin? hangi doktora gidiosun?asilamayami basladin? igneleri kendinmi vuracaksin? simdilik bu kadar. cevap verirsen sevinirim. paylasimlarimizi burda konusalim
canım 4 buçuk yıllık evliyim , Mehmet Bardakçı'ya gidiyorum. Aşılamaya başladık evet iğneleri kendim yapıyorumTabiki cevap veririm :)) Aynı soruları sana sıraladıgımı farzedip cevaplarsan sevinirim :))
hayatım.bende.dün.ilk.defa.aşılamaya.başladım.bugün.2.günüm.ignemi.kendim.yapıyorum.canım.çok.yanıyo.neler.olacak.bilmiyorum.cumartesi.erkenden.randevum.var.2yıllık.evliyim.şu.anda.stresler.içerisindeyım.sürekli.bebeğim.gelecekmi.diye.kafamda.sorular.allahım.yardım.etsin.senin.kontrol.ne.zaman.ilk.aşılamanmi.
Canım benimde ilk aşılamam. Aynı zamanda ignemin 2. günü aynı günlerde başlamışız. Rabbim inşallah hayırlı evlatlar nasip etsin. İğneyi nerden yapıyorsun tatlım ? Benim canım yanmıyor hiç. Gerçi yabancı değilim iğne yapmaya kan almaya ama kendime denememistim hiç onu da denemiş oldumBenim randevum pazartesi sabah tatlım erkenden. Bakma gülüyorum ama bende çok stresliyim ve çok meraklıyım. Ben inanıyorum bebişlerimize kavuşacağız inşallah.
karnımdan.vuruyorum.tatlım.epey.canım.yanıyo.asıl.aşılama.aşaması.can.yakcakmi.onu.merak.ediyorum.bebeğim.naz.yapıyo.şimdiden.cennetten.gelemiyo.yanıma.ama.kavuşcam.çok.yakında.bebeğime.az.kaldı.
canım sıkıldı arkadaşım ya... bugün gittim dr a yumurtan gelişmemiş dedi yarın yapamayız cuma gel bi daha bakalım gelişirse cumartesi yaparız dedi...
ya ben biraz tez canlıyım ertelendikçe hevesim kaçıyo ve umutsuzluğa kapılıyorum...
Kıyamam , biraz fazla hassasız bu dönemde onun için canın yanıyor olabilir ama normalde yanmaz :S Aşılama bişdigim kadarıyla acısız bir işlem. Aman hsg nin yanında eminim hiç acımaz :) Rutin muayeneler gibi olduğunu ve cok can yakmadığını okumuştum. İnşallah cnm çok yakında güzel haberler duyacağız bu topicte:)
tatlim ya insallah gerek kalmazda hemen hamile kalirsin.hastanede ugramak o kadar zorki. allahim oralara kimse dusurmesin.
inşallah.hayırlısı.olsun.bebeğimizle.dahada.mutlu.olalım.
ben bu ay çok hevesliydim.. dr a bile ben dedim aşılama yapalım diye. açıkçası bu dr a gittiğime pişman oldum... tüpe gerek kalmayacak böyle tutacak diye hissettim ama git gide umudum azaldı... eşimin dr u senin durumun o kadar kötü değil normal bile olur demiş ama benimki aşılamayla bile olmaz tüp bebek olur ancak dedi... sevinsem mi üzülsem mi bilemedim..
ben bu ay çok hevesliydim.. dr a bile ben dedim aşılama yapalım diye. açıkçası bu dr a gittiğime pişman oldum... tüpe gerek kalmayacak böyle tutacak diye hissettim ama git gide umudum azaldı... eşimin dr u senin durumun o kadar kötü değil normal bile olur demiş ama benimki aşılamayla bile olmaz tüp bebek olur ancak dedi... sevinsem mi üzülsem mi bilemedim..
canım sen hangi igneyi kullanıyorsun ?
ovirtelle.iğneyi.75.ayarlıyorum..seninki.kaç.
Ben gonal f 450 kullanıyorum . 112,5 ayarlıyorum cnm. Ovitrelle catlatma ignesi olarak verdi dr bana
bu bahsettiğiniz iğneler ne cuma günü sözde bana da verecekmiş eğer gelişirse çatlatma iğnesi mi yoksa klomen yerine mi vuruluyor bana klomen verdi günde 1 iç dedi 5 gün... önceleri günde 2 kere 5 gün içiyordum
Canım bazı drlar ilaçla yumurta olusumunu tetikliyor bazıları igneyle . Benim doktorum iğneyi tercih etti. 2 siklusta yapalım aşıyı dedi. Pazartesiye kadar gonalf 450 kullanacagım. pztesi yumurta takibim var. Sanırım sonra da gonalf 900 kullanacagım sanırım :S Senin drun anladıgım kadarıyla yumurtlamayı ilaçla uygun görmüs iğneyi yumurtan gelişince çatlatma ignesi olarak yapacak cnm. Tabi bu benim anladıgım .:)
bi de yumurtalar gelişse :) gelişmiyor ki
Cnm ilkini yaptıralı cok oldu mu ? Bende bu ay asılama yaptıracagım . Gonalf 450 ve gonalf 900 kullanacakmışım ? Sen ilkinde ne kullanmıştın ilaç olarak, şimdi ne kullanacaksın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?