bn martta yaptım ilkini 2ciyi şimdi yaptırıyom.gonal f 450 kullandım.gunde 75 ml vuruldum.şimdide aynı kullanıyorum bugun 2.ciyi vurdum.ptesi kontrol var.
bi de yumurtalar gelişse :) gelişmiyor ki
malesef yumurtalar gene gelişmemiş.. pazartesi son kontrol olcak gene olmazsa bu ay iptal... sen halk deyimiyle yalancı adet oluyormuşsun meğer dedi...(
çok üzüldüm canım yaaa ne desem boş şuan. Allahtan ümit kesilmez.
saolasın canım... ben de epey üzüldüm napalım kısmet ... belli mi olur belki kendiliğinden tutar...
ya bi şey sorcam (gerçi komik bi soru ama ) konyadaki tüp bebek merkezlerinde taksit yapıyorlar mı
ya bi şey sorcam (gerçi komik bi soru ama ) konyadaki tüp bebek merkezlerinde taksit yapıyorlar mı
evet.canım.her.yerde.geçerli.fakat.kredi.kartlarına.
işte buna sevindim çünkü eşim biraz tedirgindi para konusunda biriktremeyiz diye korkuyordu da o yüzden teşekkür ederim...
tüp.bebekmi.yaptırıyorsunuz.
Canım bende çok sevindim bu habere bilmiyordum çünkü :) cnm sen ne kadara yaptırıyorsun aşılamanı sorması ayıp?
Yine iyiymis ...Burda daha pahalı yani :Sbenim hastanede sperm temizlemesi yapılmadığından sadece aşılamaya 250 300 tutar dedi dr... temizleme başka hastanede olacak...
Canım bende çok sevindim bu habere bilmiyordum çünkü :) cnm sen ne kadara yaptırıyorsun aşılamanı sorması ayıp?
Merhaba kızlar.Bende perşembe rahim filmi çekilicem bir daha ki aya da aşılama olacak. Göbekten kendimiz vuruyoruz ya iğneyi acıyor mu ve becerebilir miyim bilmiyorum dr yerini gösteriyor dimi nereden vuracağımızı bir de iğne dozu ayarlama falan hepsini gösteriyor mu nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum. Çatlatma iğnesini dr mu vuruyor. Özelde yaptırıcam sigortam var ama kaça çıkacak bakalım bilmiyorum rahim filmine 250 dedi ama anestezi ile olacak ona ayrıca para alacaklar mı bilmiyorum. Bir 500-600 konusu geçti ama aşılama için söyledi sanırım onu özelde o kadara çıkarsak iyi yani benim için acıbadem de yaptırıcam. Ama yıkama işlemi dışarıda olacak sanırım ona ayrca vericez ayrıca ilaçlara da yine 1000 falan bulur heralde.
benım 2 çi aşılamam olacak.bugun kontrolum vardı yumurtlama olmuş.bu akşam çatlatma iğnesini olacağım kısmetse çarşamba aşılama olacak.inş sonuçu olumlu olur.rabbim hepimize nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?