Aşılamam yapıldı kızlar. Dün çok zor geçti benim için o yüzden nete giremedim. Nedenini bilmiyorum ama çok ümitsizim. Allah gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin ...
umıtsızım mı dedın .. oyle dedıgını duymayım sakın.. bende oyleydım ama ne kadar kızssamda olmuor dıye kücück bıle olsa umudum var . sabırla beklıorum .. sakın umıtsız olma guzel moreller ver kendıne lutfen ..hayırlısı ıle bebıslerımız gelcek cenetten bıze ..
Ben önümüzdeki ay başlıcam ama bakalım reglimi 40 günde oldum bir daha ki regl de öyle olursa olmayacak çünkü eşimin iş için şehir dışına gitmesi şart önceden planlanan birşeydi biz önümüzdeki ay aşılamaya geçer zannetmiyorduk dün rahim filmimi çektirdim anestezi ile temiz herşey iyi şükür. Erken regl olursam yapıcaz. Dr bana ilaçları şimdiden yazdı son anda bulmak zor oluyor diye. Gonal f yazdı 3 kutu ama kaç mg lık bilmiyorum reçeteyi tam okuyamıyorum ki:)) bir de otrivelle yaxdı çatlatma iğnesi yazdı ilaçlar raporlu ne kadar tutuyor daha alamadık sistemde sorun varmış sisteme geçemediler arıcaz sizi dediler haber beliyoruz öyle alıcaz ilaçları.
hadi hayırlısı olsun canım... allah yardımcın olsun...
valla hiç riske atmıcam sanırım aralıkta yaptırıcam çünkü regl erken gelse bile yumurtalar geç gelişirse yine aşılama zamanına denk gelirse eşimin gidişi, iğneler boşa gitmiş olacak o kadar zor gelecek ki bir ay daha beklemek ama napıyım yanii. Genelde 14-15 günde gelişiyor iğnelerle ama bilemiyorum işte ilk defa aşıama yaptırıcam sonuçta iğneler heb olursa çok üzülürüm ancak 28 günde regl olursam ki düşük ihtimal, o zaman başlarım iğneleri alıcaz dr sordum rapr bu ay için geçerşiymiş dolapta duracak aralıka kadar.
ben de bir yıl öncesine kadar ben de 45 günde bir adet oluyordum... taki bartına yani eşimin yanına tayinim çıkıp sinir stres kalmayana kadar çok şükür 1 yıldır düzenliyim 30 dedimi geliyor pco falan stres oldu mu sarkıyor pek bu stres yaramadı bana ekstradan 7 kilo aldımbiri bana dur demesi lazımmm :) benim gibi stres manyağı biri düzene girdiyse eğer senin ki de stresten falan gelmiyorsa tabi başka şikayetin yoksa sen de düzene girersin inşallah .. ve istediğin aşılamayı yaptırıp güzel sonuçlar alırsın inaşllah....
evet hep stresten canım yoksa görülen bir sorun yok rahim filmi de temiz. Benim annemin bir rahatsızlığı çıktı ona kafayı taktım kendsi başka şehirde ve ara kanamalar başladı gerçi daha önce de olurdu ama bir iki ay olur geçerdi bu sefer 4-5 ay sürdü sonra geçti ama geçen ay 40 günde oldum işte bu ay ne olur bilmiyorum rahat olmak istiyorum ama bu ay çünkü zaten pas geçicez rahim filmi de temiz takacağım birşey de yok. Bende filmden sonra az kanama geliyor baya koyu renk akıntı gibi ama bugün uzayan akıntı da vardı içinde yumurtlama akıntısı mıydı yoksa filmden dolayı mı öyle geldi bilmiyorum aslında çok erken ama bakalım belki erken regl olup başlarım tabii ki hayırlısı. Sen aşılamamı yaptırdın nedir durumun. Ben bir de ilaç fiyatlarını merak ediyorum raporlu ne kadar olacak acaba.
Ben önümüzdeki ay başlıcam ama bakalım reglimi 40 günde oldum bir daha ki regl de öyle olursa olmayacak çünkü eşimin iş için şehir dışına gitmesi şart önceden planlanan birşeydi biz önümüzdeki ay aşılamaya geçer zannetmiyorduk dün rahim filmimi çektirdim anestezi ile temiz herşey iyi şükür. Erken regl olursam yapıcaz. Dr bana ilaçları şimdiden yazdı son anda bulmak zor oluyor diye. Gonal f yazdı 3 kutu ama kaç mg lık bilmiyorum reçeteyi tam okuyamıyorum ki:)) bir de otrivelle yaxdı çatlatma iğnesi yazdı ilaçlar raporlu ne kadar tutuyor daha alamadık sistemde sorun varmış sisteme geçemediler arıcaz sizi dediler haber beliyoruz öyle alıcaz ilaçları.
malesef ben aşılamamı yaptıramadım. iptal oldu . yumurtalar gelişmedi. 15 mm de kaldı. bakalım önümüzdeki ay bakacaz duruma göre...
Ben raporlu 2 kutusunu 400e aldım. Birini boşuna almış oldum. Çok pahalı iğnelerAllah yardımcın olsun inşallah.
hayırlıısı olsun canım demek zamanı gelmemiş daha bu sefer herşey yolunda gider inşallah ilaç dozunu da ona göre ayarlar doktorun.
Evey baya varmış meblağ yaa. Bana 3 kutu verdi aslında 2 kutu yeter ama ne olur ne olmaz elimizde olsun son anda bulmak zor oluyor dedi. Ben daha fazla para vericem o zaman bir de çatlatma iğnesi var napalım artık alıcaz. Ama fiyatlar yerden yere değişiyor mu anlamadım başka bir yerde de dört kutu alan biri farklı mg larda, aynı parayı ödemiş mg la alakalı belki de bilmiyorum. Gidip görücem daha sistem açılmadı galiba raporlarla ilgilenen bey arayacaktı sistem düzeldiğinde dah aramadı arasın gidip alıcaz hemen eczaneden.
slm arkadaşlar
adetim 2 gün gecikti.olcak gibiyim sancı bi çoğalıyo bi azalıyo... sıcak basıyo bel ağrısı falan... bakalım pazartesiye kadar gelmezse test yaptırcam.. inşallah aşılamaya gerek kalmadanhamile kalmışımdır... eğer öyle bi şey olursa senin çocuğun olmaz diyen o dr a gidicem kontrol için...
slm arkadaşlar
adetim 2 gün gecikti.olcak gibiyim sancı bi çoğalıyo bi azalıyo... sıcak basıyo bel ağrısı falan... bakalım pazartesiye kadar gelmezse test yaptırcam.. inşallah aşılamaya gerek kalmadanhamile kalmışımdır... eğer öyle bi şey olursa senin çocuğun olmaz diyen o dr a gidicem kontrol için...
kuzum ınsalah hamılesındır ... hayırlısı olsun.
Canım inşallah Rabbim gönlüne göre versin. İyi haber alırız inşallah.
ay inşallah bakalım hala adet olmadım.. eşime takılıyorum hamişim de hamişim diye :) ama eşim umutlandırma beni diye kızıyor :) pazartesi test yapcaktım ama eşim acele etme diyor bakalım ne zaman inatı kırılacak :)
Canım inşallah Rabbim gönlüne göre versin. İyi haber alırız inşallah.
ay inşallah bakalım hala adet olmadım.. eşime takılıyorum hamişim de hamişim diye :) ama eşim umutlandırma beni diye kızıyor :) pazartesi test yapcaktım ama eşim acele etme diyor bakalım ne zaman inatı kırılacak :)
tatlımm hadi sen bizim umudumuz ol:) yaptınmı test
merhaba
size birşey sormak istiyorum benimde aşılamam iptal edildi en son gittigim muayene 14ml bir yumurtam olmuştu iki gün sonra tekrar muayeneye gittim hiç yumurtalık yok gözükmüyo dendi.. sizin durumda böylemi olmuştu yoksa yumurta 15 ml gözüküyor ama gelişmiyormu denmişti?bu arada inşallah hamilesindir çifte bayram yaşarsın aşılamamızın iptal olmasındada vardır bir hayır bakarsın kendiliginden gelmek için yapmışlardır meleklerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?