Aşılama çarşambaya aşılama var... tedirginim...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar ya ilk aşılamada tutarmı acaba...eşimin spermleri iyi beimde yumurtam büyüyo catlıyo bi sorun yok yani önemli....ilk aşılamayı tutturan birileri oldumu etrafınızda

kızlar ya ilk aşılamada tutarmı acaba...eşimin spermleri iyi beimde yumurtam büyüyo catlıyo bi sorun yok yani önemli....ilk aşılamayı tutturan birileri oldumu etrafınızda

en azından şansın yüksek arkadaşım.. ilk aşılamada tutanları çok duydum sen yeter ki stres yapma ben gibi olacağı varsa da olmaz allah korusun ...

en azından şansın yüksek arkadaşım.. ilk aşılamada tutanları çok duydum sen yeter ki stres yapma ben gibi olacağı varsa da olmaz allah korusun ...

sende cok umutsuz gibisin canım stres cok önemliymiş bu konuda stres yapmamaya calış elde değil ama...

çok teşekkür ederim arkadaşım.. bu ay artık geçti çünkü 10 gün sonra adet olcam ... önümüzdeki ay artık çalışmalara doğal yönden devam edicez :))

Öyle deme Allah'tan ümit kesilmez cnm benim. Bence zaten bir sorununuz yok gibi canım . Doğal yolla da hamile kalabilirsin. Yine de bi başka doktora gidip aşılama değil de ilaç tedavisine devam edebilirsin. Mesela klomeni 2 doz verir bu defa. Zaten senin aşılama olacak bir sorunun da yok gibi. İnşallah rabbim hayırlı bir evlat verir sana en kısa zamanda. Gidip çocuğu da doktora gösterirsin öyle bol keseden sallamaz bi daha

olmuştur mutlaka canım inşallah seninde olucak ilk aşılamada

Canım benimde ilk. Ama nedense bende çok korkuyorum Eşimde Hipospadias var sperm problemimiz yok yumurta problemi de yok offf yarın inşallah sorun çıkmaz :'5:

Canım benimde ilk. Ama nedense bende çok korkuyorum Eşimde Hipospadias var sperm problemimiz yok yumurta problemi de yok offf yarın inşallah sorun çıkmaz :'5:

sorun yarınmı belli olcak canım hadi inş allahım güldürür yüzünü...yarın yaz buraya mutlaka...aşılama sırasında ağrı sancı hissediyomusun...

sende cok umutsuz gibisin canım stres cok önemliymiş bu konuda stres yapmamaya calış elde değil ama...

çok teşekkür ederim arkadaşlar.. bakalım eşimle karar verdik bu ay no stres no psikolojik baskı oluruna görev baskısı yok sakin olacaz hatta yaza kadar yazın kısmetse konyada tedavi... hadi bakalım.. ama önümüzdeki ay için dr klomeni 2 ye çıkarttı zaten bende tatlıcık ın dediği gibi incir falan denicem sizler de dua edin olur mu ... keşke bu ay geç döllenme falan tutsa :) ay ne güzel olurdu

inşallah cnm sen ümidini kesme bence. Hem daha yumurta çatlamamış demekki hala önünde zaman var... Rabbim gönlüne göre versin insallah.

sorun yarınmı belli olcak canım hadi inş allahım güldürür yüzünü...yarın yaz buraya mutlaka...aşılama sırasında ağrı sancı hissediyomusun...

Canım ya inşallah rabbim hepimizi güldürsün. evet arkadasım yarın asılamam var ama bu akıntı hiç hayra alamet gibi durmuyor. Moralim bozuldu Yarın anlatırım herseyi inşallah.

canım arkadaşım biz de aynı fikireyiz eşim saolsun çok morel veriyor bana bi de burdaki arkadaşlar da epey morel verdiler herkesten allah razı olsun... bende artık oluruna bakcam... nasip kısmet :))

Herşey moralle canım moralin düzgün olursa işlerinde olumlu yönde gelişir.Allah gönlüne göre kısa sürede nasip eder inşallah.Hayırlısı olsun hepimiz için

kızlarr bugun kontrolum vardı . doktor asılamayı ıptal ettı . dogal yolla hamıle kalabılırsın dedı catlatma ıgnemı vurdum . yarın dogal yoldan calısmalar var . bırde hazneden verılecek ılac var nasıl olacak bılmıorum . allah sonumu hayr etsın. sızden de haberlerıızı beklıorum...

hadihayırlısı arkadaşım.. çlışmlarda başarılar dilerim

Aşılamam yapıldı kızlar. Dün çok zor geçti benim için o yüzden nete giremedim. Nedenini bilmiyorum ama çok ümitsizim. Allah gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin ...

Aşılamam yapıldı kızlar. Dün çok zor geçti benim için o yüzden nete giremedim. Nedenini bilmiyorum ama çok ümitsizim. Allah gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin ...

senin için heyecanlı bi bekleme süreci başladı canım:=)nasıl gecti aşılama anlatsana acı sancı oluyomu...kaç dk lık bi işlem

senin için heyecanlı bi bekleme süreci başladı canım:=)nasıl gecti aşılama anlatsana acı sancı oluyomu...kaç dk lık bi işlem

Evet canım heyecanlı bir bekleyiş ama ben ümitsizim çok Aşılama 10 dk falan sürüyor. spekulum biraz can acıtıyor canım. Ama hsgnin binde biri kadar falan :) Korkma yani :) Sonradan sancım oldu ama o da dayanılmayacak gibi degil. Dualarınızı esirgemeyin

allah hepimizin gönlüne göre versin canım

allah yardımcın olsun arkadaşım... inşallah güzel haberler verirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…