kızlar ya ilk aşılamada tutarmı acaba...eşimin spermleri iyi beimde yumurtam büyüyo catlıyo bi sorun yok yani önemli....ilk aşılamayı tutturan birileri oldumu etrafınızda
en azından şansın yüksek arkadaşım.. ilk aşılamada tutanları çok duydum sen yeter ki stres yapma ben gibi olacağı varsa da olmaz allah korusun ...
çok teşekkür ederim arkadaşım.. bu ay artık geçti çünkü 10 gün sonra adet olcam ... önümüzdeki ay artık çalışmalara doğal yönden devam edicez :))
kızlar ya ilk aşılamada tutarmı acaba...eşimin spermleri iyi beimde yumurtam büyüyo catlıyo bi sorun yok yani önemli....ilk aşılamayı tutturan birileri oldumu etrafınızda
Canım benimde ilk.Ama nedense bende çok korkuyorum Eşimde Hipospadias var sperm problemimiz yok yumurta problemi de yok offf yarın inşallah sorun çıkmaz :' 5:
Öyle deme Allah'tan ümit kesilmez cnm benim. Bence zaten bir sorununuz yok gibi canım . Doğal yolla da hamile kalabilirsin. Yine de bi başka doktora gidip aşılama değil de ilaç tedavisine devam edebilirsin. Mesela klomeni 2 doz verir bu defa. Zaten senin aşılama olacak bir sorunun da yok gibi. İnşallah rabbim hayırlı bir evlat verir sana en kısa zamanda. Gidip çocuğu da doktora gösterirsin öyle bol keseden sallamaz bi daha
sende cok umutsuz gibisin canım stres cok önemliymiş bu konuda stres yapmamaya calış elde değil ama...
çok teşekkür ederim arkadaşlar.. bakalım eşimle karar verdik bu ay no stres no psikolojik baskı oluruna görev baskısı yok sakin olacaz hatta yaza kadar yazın kısmetse konyada tedavi... hadi bakalım.. ama önümüzdeki ay için dr klomeni 2 ye çıkarttı zaten bende tatlıcık ın dediği gibi incir falan denicem sizler de dua edin olur mu ... keşke bu ay geç döllenme falan tutsa :) ay ne güzel olurdu
sorun yarınmı belli olcak canım hadi inş allahım güldürür yüzünü...yarın yaz buraya mutlaka...aşılama sırasında ağrı sancı hissediyomusun...
çok teşekkür ederim arkadaşlar.. bakalım eşimle karar verdik bu ay no stres no psikolojik baskı oluruna görev baskısı yok sakin olacaz hatta yaza kadar yazın kısmetse konyada tedavi... hadi bakalım.. ama önümüzdeki ay için dr klomeni 2 ye çıkarttı zaten bende tatlıcık ın dediği gibi incir falan denicem sizler de dua edin olur mu ... keşke bu ay geç döllenme falan tutsa :) ay ne güzel olurdu
canım arkadaşım biz de aynı fikireyiz eşim saolsun çok morel veriyor bana bi de burdaki arkadaşlar da epey morel verdiler herkesten allah razı olsun... bende artık oluruna bakcam... nasip kısmet :))
kızlarr bugun kontrolum vardı . doktor asılamayı ıptal ettı . dogal yolla hamıle kalabılırsın dedı catlatma ıgnemı vurdum . yarın dogal yoldan calısmalar var. bırde hazneden verılecek ılac var nasıl olacak bılmıorum . allah sonumu hayr etsın. sızden de haberlerıızı beklıorum...
Aşılamam yapıldı kızlar. Dün çok zor geçti benim için o yüzden nete giremedim. Nedenini bilmiyorum ama çok ümitsizim. Allah gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin ...
senin için heyecanlı bi bekleme süreci başladı canım:=)nasıl gecti aşılama anlatsana acı sancı oluyomu...kaç dk lık bi işlem
Evet canım heyecanlı bir bekleyiş ama ben ümitsizim çokAşılama 10 dk falan sürüyor. spekulum biraz can acıtıyor canım. Ama hsgnin binde biri kadar falan :) Korkma yani :) Sonradan sancım oldu ama o da dayanılmayacak gibi degil. Dualarınızı esirgemeyin
Aşılamam yapıldı kızlar. Dün çok zor geçti benim için o yüzden nete giremedim. Nedenini bilmiyorum ama çok ümitsizim. Allah gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin ...
Evet canım heyecanlı bir bekleyiş ama ben ümitsizim çokAşılama 10 dk falan sürüyor. spekulum biraz can acıtıyor canım. Ama hsgnin binde biri kadar falan :) Korkma yani :) Sonradan sancım oldu ama o da dayanılmayacak gibi degil. Dualarınızı esirgemeyin
Sağol cnm Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah.allah hepimizin gönlüne göre versin canım
allah yardımcın olsun arkadaşım... inşallah güzel haberler verirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?