ahh kuzum valla başlıyacaktım apandistim patlamış kaç gündr hastane ,ameşıyat, agrı vs derken hıc bır sey gormedı gozum,sızede yazamadım, daha dogrusu yataktan bıle kalkamadım bugun ıyıyım ve annem evde yokta kalktım yataktan gezınıyorum bıraz kızıyor dasızler naptınız bakalım nasıl gıdıyor
Geçmiş olsun canım yaa
çok sağolun kızlar çok teşekkür ederim allah başka dert vermesin.şimdilik doktorumun verdıgı egzersılerı yapıyorum bırde gunluk 15 dk yuruyuse baslıyacagım yarın sonr allhın ıznıyle normal rutınıme donecegımmGecmis olsun
canım dıger kızlardan da konustuklarım arasında cardıo yapanlar var ,ben de rahatsızlanmadan once yaptıklarımı sayayım sana nacizaneKızlar merhaba, bende 6 gündür beginner programını yapıyorum.casey ho ile pilates yapmamın sebebi videoları çok çeşitli ve eglenceli.sizler uzun zamandır yapıyorsunuz ilerleme kaydettinizmi kızlar.ve programın dışında herhangi bir egzersiz yapıyormusunuz bacaklar için falan.benım üst bacak problemim var çünkü
Geçen sene 1 ay falan düzenli olarak yapmıştım Casey'in spor günlüğünü.
Pilates en etkili spor bence.
İnanılmaz sıkılaştırıyor, dikleştiriyor insanı.
Başlangıç programından mı gidiyorsunuz yoksa bu ayki programını mı takip ediyorsunuz?
başlangıç takvımı ıle basladım canım sonra kendı ısteklerıme araya vıdeolar ekledım kendıme takvım yaptım dıyeyımbu ay movemberdan gıtmeye calısıyorum fakat ben her gün her bölgeyı calıstırmayı sevıyorum sonuc daha cabuk farkedılıyor cunku
böyle işte kuzum takılıyorum açıkçası kafama göre yaptıklarımıda atıyorum topıc ıme , şu aralar atamadım ama cunku yapamadım da
başlangıç takvımı ıle basladım canım sonra kendı ısteklerıme araya vıdeolar ekledım kendıme takvım yaptım dıyeyımGeçen sene 1 ay falan düzenli olarak yapmıştım Casey'in spor günlüğünü.
Pilates en etkili spor bence.
İnanılmaz sıkılaştırıyor, dikleştiriyor insanı.
Başlangıç programından mı gidiyorsunuz yoksa bu ayki programını mı takip ediyorsunuz?
başlangıç takvımı ıle basladım canım sonra kendı ısteklerıme araya vıdeolar ekledım kendıme takvım yaptım dıyeyımbu ay movemberdan gıtmeye calısıyorum fakat ben her gün her bölgeyı calıstırmayı sevıyorum sonuc daha cabuk farkedılıyor cunku
böyle işte kuzum takılıyorum açıkçası kafama göre yaptıklarımıda atıyorum topıc ıme , şu aralar atamadım ama cunku yapamadım da
Şöyle yapayım hem sana cevap olsun hemde beni takip eden diğer arkadaşlarıma ufak bir bilgi aktarımıDüzene oturunca çok keyifli oluyor.
Benim en sıkılmadan yaptığım spor Cassey'i takip ediyorken yaptığım oldu.
Hergün farklı çünkü ve dolayısıyla sıkmıyor insanı.
Hergün ayrı bölgeleri çalıştırmak daha sağlıklı bir yöntem yalnız, çalıştırdığın kası ertesi gün dinlendirmen gerekiyor. (;
canım ucretlı degıl bende cok fazla ıngılızce bılmıyorum ama halledersın yaı cevırı cevıre gıdebılırsın , vıdeolarda zaten sıkıntı olmaz bır sey olursa da elımden geldıgınce yardımcı olabılrımmmmne19 canım ben blogilatese kayıt olmak istiyorum ama ücretli mi bide ingilizce çok fazla bi şey anlamıyorum napıyım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?