- 28 Eylül 2014
- 82
- 64
- 53
- 36
tamam canım benim ayarlarım sağolkendini zorlamıcak şekilde ayarla kuşum 3 video fazla geliyorsa 2 yap herkesin yapısı farklı ya da 3 az da gelebilir daha fazla yap ,yeter ki yansın kalorilerrrrr![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam canım benim ayarlarım sağolkendini zorlamıcak şekilde ayarla kuşum 3 video fazla geliyorsa 2 yap herkesin yapısı farklı ya da 3 az da gelebilir daha fazla yap ,yeter ki yansın kalorilerrrrr![]()
Bu programın faydasını gördün mü canım?sabah 05.30'da kalkıp yaptım bunlarınormalde hayatta uyanmam
yalnız uykum gelmeye başladı ,insanların içinde tak diye uyuya kalıcam
ve canım kuru incir istiyor bugün çok
böyle 1-2 kg yerim herlade özel günüm yaklaşıyor
![]()
evet canım olculerımı yazmıstım onlara bı bak ortala 1,5 2 cm ıncelmem oldu 1 haftadaBu programın faydasını gördün mü canım?
evet canım olculerımı yazmıstım onlara bı bak ortala 1,5 2 cm ıncelmem oldu 1 haftadaBu programın faydasını gördün mü canım?
kızlarrrr ben siteye giremedim bi kaç gündür i,nternet problemınden dolayı , vıdeolarıda yukleyemedım kusra bkmayınn lutfennn , su an hepsını gun gun atıcam ve bugunu de yuklıcemmm haydı gazamız mubarek olsunnnnBen devam ediyorum kızlaarsizleerin nasıl gidiyo