- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi kucukpiraye
-
ay sende mi öyle çat diye yaptın...hani bizdede bir kavga ani bir sinir harbi falan olmadı...muhtemelen şoka girmiştir..yada engelledim diye hakkımda salak ergen kız diye düşünmüştür sallamamıştır. hiçbir fikrim yok....dün kendi beynimle kendi kendime konuştum 'bak şimdi zaman geçtikçe daha çok bağlanıyosun ve aşık olmaya başlıyosun hergün biraz daha kafana takıyosun watsaba girip girip çevrimiçi oluşunu izleyip kimlerle bu kadar konuşuyo olabilir diye kendini yiyip bitiriyosun, hemde yanında olup sana mutluluk vermeyen bi adam için ' , diyee diyeee uzun uzadıya kendimle muhabbet ettimAy bi an konuyu okuyunca bunlari ben yazdim zannettim.Çok benzerini yasadim sonunda kandirildigimi öğrendim.Her yerden silip engelleyip önüme baktim.Sende öyle yap hayat kisa.
yok kız evli değil..bi kişi daha sormuşda evli değil çok çok eminimEvli mi acaba ?
ben sadece engellemek yada benim yazdığım mesaj çok mu ergence olmuş diye düşünüyorum bugun sabah uyandığımdan beri :/ sizce öyle mi?Iyi yapmissin ama madem yaptin o engeli acma. Bu senin tutarsiz oldugunu gosterir cunku.
Yazdiklarina bakilirsa zaten iki kisi degilsiniz . Baska biri de var . Cani isteyince sana donen biri zaten.
Ve bu tipler kadinlari aptal sanip istedigini yapacagini saniyor.
yani şimdi ben bu adama karşı ciddi ciddi bişeyler hissediyorumyaGörüşmeyi kesmekle iyi yapmışsın ama engelleme silme falan biraz ergence kaçmış hatta o son mesajına da gerek yokmuş. hiçbişey yazmayıp o sana yazarsa da müsait değilim çok yoğunum tarzı onu sallamayan cevaplarla geçiştirsen daha güzel olurmuş
Onu Yapamadıysan bu da iyi olmuş , boşver düşünme artık önemli olan senin kendini iyi hissetmen. kimdir 3 aylık adam , amanyani şimdi ben bu adama karşı ciddi ciddi bişeyler hissediyorumyao nedenle öyle sallamamak umursamıyo gibi davranmak falan yapamadım denedim ama
ay aklımda artıkEvet size karşı isteği kalmamış, bitirmekte haklısınız ama mesaj atıp engellemek onu önemsediğinizi düşündürecek. Bence yeniden mesaj attığında "aa x naber, ya ben biriyle tanıştım kusura bakma lütfen :/ " tarzında cevaplamak egolarına ağır darbe oluyorCanımı sıktıklarında böyle yapıyorum, biraz fenayım kabul
Sen onun icin ozel biri olmamissin, goruntude cift tarafli da olsa ruhen tek tarafli olan bir flort. İyi olmus. Siz degerlisiniz. bunu ona yansitmanin en guzel sekli buydu bence.4 aydır görüştüğüm flört ettiğim ve hoşlandığım birisi vardı..başlarda daha ilgiliyken son zamanlarda (son 1 ayda falan) önce günaydın iyi geceler mesajları kesildi. ardından hergün yazmamaya başladı. yani ben yazmasam yazmamaya başladı.görüşmek isteme sıklığı azaldı..
sonra bir gün bende yazmamaya karar verdim ve tam 8 gün sonra naber mesajını aldım.....Normal iyilikte konuşup sitem etmedim...özledim görüşelim mi dedi bende 'olur ama ailem burada iki gün sonra gidecekler ozaman çıkabilirim' dedim..anlaştık....ailemin gideceği günü bildiği halde yine yazmadı üstünden bikaç gün daha geçti ses yok......
bende dün gece ' seninle yaşadığım ilişkide kendimi rahat hissetmemeye başladım bu nedenle de seninle görüşmeme kararı aldım kendine iyi bak' yazdım ve cevabını bile beklemeden engelleyip sildim......
iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum ...ama günlerdir 'acaba öylemi acaba böylemi, acaba hoşlanmıyomu benden ,acaba yanlışmı anlıyorum, işlerimi yoğun, acaba böyle rahatlıktanmı hoşlanıyor, acaba başkası mı var acaba acabaaa' diyee diyee düşünmekten helak oldum..... böyle net bi şekilde kesip atmasam atamayacaktım herhalde, çünkü onda şeytan tüyü var resmen, öncesinde, o yazsada cevap vermicem görüşmücem artık diye kendimi kursamda bir naber mesajına hemen yumuşuyorum nasıl oluyor bende anlamadım....
Sonuç olarak hiç kavga, gürültü, sitem, kırıcı söz vb. bir konuşmamız olmamasına ragmen hatta günlerdir konuşmuyo olmamıza ragmen tak diye bunu yaptım.
iyi etmiş miyim sizce?yazdığım mesaj güzel mi? saçma mı olmuş yoksa?
dimi yaa dimii aynen öyle...peki o mesajım yada engellemem çok mu ergence ..? daha asilce gidebilirdim sanki dimi?Sen onun icin ozel biri olmamissin, goruntude cift tarafli da olsa ruhen tek tarafli olan bir flort. İyi olmus. Siz degerlisiniz. bunu ona yansitmanin en guzel sekli buydu bence.
ben sadece engellemek yada benim yazdığım mesaj çok mu ergence olmuş diye düşünüyorum bugun sabah uyandığımdan beri :/ sizce öyle mi?
engeli açmam numarayıda sildim zaten, esas engellemediğim zamanlar kendi kendimi ne kadar yazsada cevap vermeyeceğim diye telkin etsemde adamda şeytan tüyü var yazınca yine normal normal konuşmaya devam ediyordum..
ya en son görüşmemizde baya uzunca dertleşmiştik aslında. o görüşmemize kadar kesin başkası yada başkaları var bunun hayatında diye düşünürken o görüşmeden sonra olleeyy kimse yok hayatında moduna girmiştim...çünkü '10 yıldır yalnız yaşıyorum ama son 1 yıldır falan yalnızlığımı çok hissediyorum bazı geceler aynı filmi arka arkaya izliyorum kendi kendime içiyorum depresyona giriyo gibi oluyorum, sana da oluyor mu böyle yoksa ben mi anormalim' tarzında içten bir dertleşme yapmıştık..
zaten sürekli öyle yapıyodum ki...bi gece buna çevrimiçiyken denk geldim gece 2 gibi...çüş dedimbu saatte kimle konuşulurki ...durdum durdum, oda durdu çevrim içi saatlerce gece 5e kadar..inadına bişey yazmadım baktım öyle..sonra sızmışım....sürekli telefonumu elime alınca bakma huyu falan geldi...ne durumlara düştüm yaengellemekle iyi yapmışsın. yoksa kendini tutamayıp ''gördü mü, çevrimiçi oldu mu'' diye bakmaya devam ederdin. son görülmesini takip ederdin. boşver gitsin. yeni aşklara yelken aç. hem whatsaptan engellemekle hayatından engellemiş olmuyorsun, istese arar zaten değil mi? yol ver gitsin, düşünme bile.
zaten sürekli öyle yapıyodum ki...bi gece buna çevrimiçiyken denk geldim gece 2 gibi...çüş dedimbu saatte kimle konuşulurki ...durdum durdum, oda durdu çevrim içi saatlerce gece 5e kadar..inadına bişey yazmadım baktım öyle..sonra sızmışım....sürekli telefonumu elime alınca bakma huyu falan geldi...ne durumlara düştüm yaengellemek kendimce tek çözümümdü..biliyorum biraz ergence ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?