- 16 Aralık 2015
- 957
- 2.158
- 63
- 44
- Konu Sahibi kucukpiraye
-
Bkz. Okumaya üşenen KK üye profili yorumuResmen baskasina kapilmis adam. O kadarki seni watsaptan engelleyip kökten irtibati kesmek istemiş.
Bkz. Okumaya üşenen KK üye profili yorumu
Boşluktan oluyor bunlar. Daha iyisini bulursun emin ol. Çok iyi yapmışsın. Eğer yaptığının arkasında durursan o boş beleş insan bir hayat dersi almış bile olabilir. Tekrar söylüyorum bu adamın hiçbir özelliği yok , sadece denk gelmiş, sen de bosluktasin. Bu ne ya aramiyor sormuyor sallamiyor. Bu tarz durumlardan hiç hayırlı bir son çıktığını görmedim.yani şimdi ben bu adama karşı ciddi ciddi bişeyler hissediyorumyao nedenle öyle sallamamak umursamıyo gibi davranmak falan yapamadım denedim ama
ııı ııh aramadı mesaj atmadı....belkide evet canımı sıkabilirdi egosuna yediremeyip görüşmek istemiyorum dememiNedense engellemeseydiniz canınızı sıkacak bir şey söyleyecekmiş belki de hiç bir cevap vermeyecekmiş hissi oluştu bende..
Ayrıca hiç aramadı mı, mesaj atmadı mı? Hoş bana da biri böyle yapsa inat eder yazmayabilirdim ama o boş yere yaparsa olabilirdiSizin açınızdan kendinizi engellemek adına yaptığınız için kötü gelmedi pek...
Yazdığınızda bir sıkıntı yok bence.
ııı ııh aramadı mesaj atmadı....belkide evet canımı sıkabilirdi egosuna yediremeyip görüşmek istemiyorum dememi
evet :/ ozaman iyiki anında engellemişimEgosundan değil illa, bu yaptıklarının sebebi her neyse belki de işine geldiğinden söylediklerinizi onaylayabilirdi kısa ve net bir şekilde ya da sessiz kalabilirdi belki..
yani aslında güzel özellikleri var tabi benim ondan bu denli hoşlanmamı ve istememi sağlayan ama sinir oluyorum başta üstüne düşüp düşüp sonra kenara çekilen erkeklerden..buda onlardan biri...ne biliyim bi haltlarmı karıştırıyo yoksa taktik mi yapıyo, yada sadece sallamamaya mı başladı...bişeyide kanitlayabilmem mümkün değilki..böyle şeyleride sorsam kaç yazar dürüst cevap almayacağım aşikar..ben seni sallamıyorum mu diyecek, yok hayatımda başkalarımı var diyecek...demez hiçbir erkek..anca aaa canım yanlış anlamışsın beni falan der..buda yeterli değil...anca çözümü böyle bi mesajla engellemekte buldum kopabilmek içinBoşluktan oluyor bunlar. Daha iyisini bulursun emin ol. Çok iyi yapmışsın. Eğer yaptığının arkasında durursan o boş beleş insan bir hayat dersi almış bile olabilir. Tekrar söylüyorum bu adamın hiçbir özelliği yok , sadece denk gelmiş, sen de bosluktasin. Bu ne ya aramiyor sormuyor sallamiyor. Bu tarz durumlardan hiç hayırlı bir son çıktığını görmedim.
yaaaa demeyin demeyin öyleeMesajı atman iyi olmuş da adamı hemen engelleyip silmen hiç olgun bi hareket değil çok ergen bence. Adam da veda ederdi bitirirdiniz illa engellemeye ne gerek var.
Bence veda fln etmezdi . Böyle suruncemede bıraktığı halde tekmeyi basmayan kızı tutmak isterdi bir kenarda. Nokta koymazdi hiçbir zaman. Sen de bir öyle bir böyle yıllarını harcardinyaaaa demeyin demeyin öylee
evet :/ ozaman iyiki anında engellemişim
Amaan boşver değmeyecek biriymiş zaten bunu kafaya takma. Ama bi daha bir ilişkin olursa üslubunca bitir bence vedanı et adamın da cevabını al kapat defteri. Öyle engelleme silme işlerine girme, hiç cool değilyaaaa demeyin demeyin öylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?