çat diye whatsupp tan engelleyip silmek

en doğru kararı vermmişsin... lastik gibi uzadıkça uzardı. insan geri döndüğünde eşşek değilse bir açıklama yapar, karşıdaki bostan korkuluğu mu istediğin zaman gir hayatına, istediğinde çık !!!

al işte o zaman da o insan seni hayatından defeder .... ergence değil gayet olgunlukla alınmış bir karar. yeter ki geri dönmeyin, asıl o zaman ergenliğin en babasını yapmış olursunuz

Aman iyi etmissin bosver ergence mergencede degil bence bazen kendi menfaatin icin butun kopruleri yakmak lazim diger turlu muhabbet uzardi cektigin restle kalirdin.Ararsa falan umarim yumusamazsin degmez boyle kiymetini bilmeyen insanlar icin daha fazla uzulmeye

yani şimdi ben bu adama karşı ciddi ciddi bişeyler hissediyorumyao nedenle öyle sallamamak umursamıyo gibi davranmak falan yapamadım denedim ama
Boşluktan oluyor bunlar. Daha iyisini bulursun emin ol. Çok iyi yapmışsın. Eğer yaptığının arkasında durursan o boş beleş insan bir hayat dersi almış bile olabilir. Tekrar söylüyorum bu adamın hiçbir özelliği yok , sadece denk gelmiş, sen de bosluktasin. Bu ne ya aramiyor sormuyor sallamiyor. Bu tarz durumlardan hiç hayırlı bir son çıktığını görmedim.

Böyle 5 kurus etmez adamlara 5 kurus etmeyip size deger vermedikleri için zaten seytan tuyu var diyorsunuz...Olay hırsa baglanıyor burdaki tek sey o nasıl vazgecer benden de baskasına gider...Bırakın gitsin kalsa da hayrı olmayacak cunku

Nedense engellemeseydiniz canınızı sıkacak bir şey söyleyecekmiş belki de hiç bir cevap vermeyecekmiş hissi oluştu bende..
Ayrıca hiç aramadı mı, mesaj atmadı mı? Hoş bana da biri böyle yapsa inat eder yazmayabilirdim ama o boş yere yaparsa olabilirdi Sizin açınızdan kendinizi engellemek adına yaptığınız için kötü gelmedi pek...
Yazdığınızda bir sıkıntı yok bence.

ııı ııh aramadı mesaj atmadı....belkide evet canımı sıkabilirdi egosuna yediremeyip görüşmek istemiyorum dememi

ııı ııh aramadı mesaj atmadı....belkide evet canımı sıkabilirdi egosuna yediremeyip görüşmek istemiyorum dememi

Egosundan değil illa, bu yaptıklarının sebebi her neyse belki de işine geldiğinden söylediklerinizi onaylayabilirdi kısa ve net bir şekilde ya da sessiz kalabilirdi belki..

Egosundan değil illa, bu yaptıklarının sebebi her neyse belki de işine geldiğinden söylediklerinizi onaylayabilirdi kısa ve net bir şekilde ya da sessiz kalabilirdi belki..
evet :/ ozaman iyiki anında engellemişim

yani aslında güzel özellikleri var tabi benim ondan bu denli hoşlanmamı ve istememi sağlayan ama sinir oluyorum başta üstüne düşüp düşüp sonra kenara çekilen erkeklerden..buda onlardan biri...ne biliyim bi haltlarmı karıştırıyo yoksa taktik mi yapıyo, yada sadece sallamamaya mı başladı...bişeyide kanitlayabilmem mümkün değilki..böyle şeyleride sorsam kaç yazar dürüst cevap almayacağım aşikar..ben seni sallamıyorum mu diyecek, yok hayatımda başkalarımı var diyecek...demez hiçbir erkek..anca aaa canım yanlış anlamışsın beni falan der..buda yeterli değil...anca çözümü böyle bi mesajla engellemekte buldum kopabilmek için

Mesajı atman iyi olmuş da adamı hemen engelleyip silmen hiç olgun bi hareket değil çok ergen bence. Adam da veda ederdi bitirirdiniz illa engellemeye ne gerek var.

İyi yapmışsın engellemekle sonra sürekli bakıp duracaktın , zaten önemli olsan o kişi için bir şekilde ulaşırdı size .

evet :/ ozaman iyiki anında engellemişim

Sevgili olsanız doğru olmazdı konuşmak gerekirdi. Aman adam çok olgunca davranmış da sanki.. Belirsizliği kesip atmak istemişsiniz.
Ne yaptığının farkındadır bence.. İsteseydi, önemsemiş olsaydı şimdiye yazardı diye düşünüyorum.
Ama nedense bana çabalamazmış gibi geldi bilmiyorum, 8 gün sonra dalga geçer gibi naber yazan bir tipi bu tavra uygun gördüm ben.

yaaaa demeyin demeyin öylee
Amaan boşver değmeyecek biriymiş zaten bunu kafaya takma. Ama bi daha bir ilişkin olursa üslubunca bitir bence vedanı et adamın da cevabını al kapat defteri. Öyle engelleme silme işlerine girme, hiç cool değil umarım daha iyisi çıkar karşına :)

Yani bu kisinin ya sevgilisi var. Yada sevgilisiyle kavgali... benimkisi olmasin bu.

En son kavgamizda gene baska kiza yazmis. Itiraf etti. Simdi gene baristik biz. O kizla yazisiyo musun dedim hayir dedi. E naptin kiza bisey yazmadin mi dedim yazmadim dedi. Kiz da mi yazmio dedim? Yok dedi ben yazmayinca oda yazmiyor. Yani kiza hic aciklama yapmamis. Kizla kapisini kapatmamis. Gene kavga etsek gene gidecek... kesin. Nefret ediyorum su erkeklerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…