- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.781
- 388
- 45
- Konu Sahibi kucukpiraye
-
Yani bu kisinin ya sevgilisi var. Yada sevgilisiyle kavgali... benimkisi olmasin bu.
En son kavgamizda gene baska kiza yazmis. Itiraf etti. Simdi gene baristik biz. O kizla yazisiyo musun dedim hayir dedi. E naptin kiza bisey yazmadin mi dedim yazmadim dedi. Kiz da mi yazmio dedim? Yok dedi ben yazmayinca oda yazmiyor. Yani kiza hic aciklama yapmamis. Kizla kapisini kapatmamis. Gene kavga etsek gene gidecek... kesin. Nefret ediyorum su erkeklerden.
Yalan....
Yine uzuleceksin sen
Niye barıstım diye kızacaksın
Aman seninki olmasınYani bu kisinin ya sevgilisi var. Yada sevgilisiyle kavgali... benimkisi olmasin bu.
En son kavgamizda gene baska kiza yazmis. Itiraf etti. Simdi gene baristik biz. O kizla yazisiyo musun dedim hayir dedi. E naptin kiza bisey yazmadin mi dedim yazmadim dedi. Kiz da mi yazmio dedim? Yok dedi ben yazmayinca oda yazmiyor. Yani kiza hic aciklama yapmamis. Kizla kapisini kapatmamis. Gene kavga etsek gene gidecek... kesin. Nefret ediyorum su erkeklerden.
Böyle insanlardan ne hayır bekliyorsunuz allahınızı severseniz basın tekmeyi sizi seven vazgeçilmez yapan hayatının odak noktası yapan insanları hayatınıza alın neymiş silermiş sen kimsin be diyin siz silin onu allah allah ego tavan bak... Bence midenizde yok kızla konuşmakmış filan bunları kaldırmasın ne demek başka kızla konuşmak ondan ne sevgili olur ne koca yok verin gitsin... Gitsin konuştuğu kızlara allah bilir o kızları da kandırıyor dur...valla bu beni kesip atiyor kavga edince. Hatta bugün daha aci sey soyledi. Sen niye geldinki sen yokken gecen hafta 1 saniye bile seni dusunmedim dedi. Ben babasini silmis adamim seni mi silemicem dedi. Eşini de silermisin boyle dedim. Beni aldatsa silerim dedi. Hic mi aklinda kalmaz dedimm.. hayir dedi bu benim karakterim. Eh dedim baska bi hata yapsam yada vefat etsem aninda silcen unutcanmi dedim? Konuyu yanlis anliyorsun tabiiki hayir dedi. Vijdasiz adam.
Bugun zaten bu sozler soguttu beni...
Ama cidden tarif edilen adam bu adam olabilir. Benim dedigim belediyede calisio gerci cok var.
Ya canimm... neyseki bi baskasiymisAman seninki olmasınkız seninkisiyse el birliğiyle bi pataklarız..
şaka bi yana inş sevgilisi yoktur benimle konultugu süre içerisinde.. bilgim haricinde 3. Kişi ettiyse beni vay onun şerefine..
buarada son yorumunu okudum yok seninki değil rahat ol belediyede çalışmıyo benimki
Yok giden gitti biten bitti zaten bende:) dahada ugraşmamaya karar verdim engelledim bile. Arayacagını yada herhangi birşekilde yazacagınıda sanmıyorum. Kapandı bu defterde. Çok ani oldu dünYa canimm... neyseki bi baskasiymis.. ama seni anliyorum... hani bi söz vardir... yazmaz etmez tüm buzlar sogur sonra bi merhaba gelir ve hersey gene degisir. (Biraz daha güzel tabii sözün normali)
Ama kisasi. Biz boyle kimsesiz oluyoruz. Sevgiye açonun icin malesef boyle merhabalar, naberler kalbimizi kipirdatiyor. Bide boyle gel gitli davranan adamlar hele ki niyese ilgimizi ceker. Full iyi davransa soguruz. Full soguk davransa ugrasmayiz. Boyle gel gitli olunca ne oluyosa kafayi buluyoruz bunlarla..... sen fazla ümit yapmamaya calis, her ihtimali acik birak da gene giderse üzülme... gene gelirse de ümit yapma... yakinda ortaya cikar derdi
Yok giden gitti biten bitti zaten bende:) dahada ugraşmamaya karar verdim engelledim bile. Arayacagını yada herhangi birşekilde yazacagınıda sanmıyorum. Kapandı bu defterde. Çok ani oldu dün
Böyle insanlardan ne hayır bekliyorsunuz allahınızı severseniz basın tekmeyi sizi seven vazgeçilmez yapan hayatının odak noktası yapan insanları hayatınıza alın neymiş silermiş sen kimsin be diyin siz silin onu allah allah ego tavan bak... Bence midenizde yok kızla konuşmakmış filan bunları kaldırmasın ne demek başka kızla konuşmak ondan ne sevgili olur ne koca yok verin gitsin... Gitsin konuştuğu kızlara allah bilir o kızları da kandırıyor dur...
Bak arkadaşım ben kocamla sevgili döneminde dahil kavga edip ayrıldık dediğimiz anda dahi tek bir kızla konuştuğunu görseydim allah biliyor ya geri dönmezdim aşk meşk boş şimdi yapan evlenince de yapar kolay lokma zannediyor seni sende onun vazgeçilmez biri olmadığını göster ona bağlanmışsın zaten daha fazla bağlanma derim sana zararı olan insandan uzak durmalı vur tekmeyi de görsün nasıl silinirmiş bak sonra nasıl peşinden geliyor ki aşıksa zaten peşinden gelir değilse o kızlarla konuşamaya devam eder sana aşık olmayan kişiyle zatem işin ne?Malesef ask girince isin icine bazen salakca affedebiliyoruz. Ama bugun biraz aklim basima geldi... heleki o silerim lap diye sozu beynime kazindi.
Bak arkadaşım ben kocamla sevgili döneminde dahil kavga edip ayrıldık dediğimiz anda dahi tek bir kızla konuştuğunu görseydim allah biliyor ya geri dönmezdim aşk meşk boş şimdi yapan evlenince de yapar kolay lokma zannediyor seni sende onun vazgeçilmez biri olmadığını göster ona bağlanmışsın zaten daha fazla bağlanma derim sana zararı olan insandan uzak durmalı vur tekmeyi de görsün nasıl silinirmiş bak sonra nasıl peşinden geliyor ki aşıksa zaten peşinden gelir değilse o kızlarla konuşamaya devam eder sana aşık olmayan kişiyle zatem işin ne?
o mesaj atmadıysa siz de atmamışsınız neden hep erkeklerden bekleniyorki
Vardır tabi olmaz mı inan ki insan bulamam dediği anda yalnızım dediği anda Rabbim öyle bir çıkarıyor ki karşına bence bitir gitsin ne hali varsa görsün seni delicesine sevecek kişiyi bekle hakkında hayırlısı olsun inşallah...Haklisiniz.. :/ ama gercekten asik olan insani bulur muyum? Zaten ben saf salak asikmisim ki bu insani affetmisim... oyle karsilikli gercek anlamda asik olan insanlar oluyo mu? Tek tarafli mi yoksa hep
canm bırsey nasıl baslarsa oyle gıder.ıyı yapmıssın sonuçta adamda kaybetme korkusu yok.eger senı bırazcık sevıyorsa bırsekılde ulasır sana bunu unutma4 aydır görüştüğüm flört ettiğim ve hoşlandığım birisi vardı..başlarda daha ilgiliyken son zamanlarda (son 1 ayda falan) önce günaydın iyi geceler mesajları kesildi. ardından hergün yazmamaya başladı. yani ben yazmasam yazmamaya başladı.görüşmek isteme sıklığı azaldı..
sonra bir gün bende yazmamaya karar verdim ve tam 8 gün sonra naber mesajını aldım.....Normal iyilikte konuşup sitem etmedim...özledim görüşelim mi dedi bende 'olur ama ailem burada iki gün sonra gidecekler ozaman çıkabilirim' dedim..anlaştık....ailemin gideceği günü bildiği halde yine yazmadı üstünden bikaç gün daha geçti ses yok......
bende dün gece ' seninle yaşadığım ilişkide kendimi rahat hissetmemeye başladım bu nedenle de seninle görüşmeme kararı aldım kendine iyi bak' yazdım ve cevabını bile beklemeden engelleyip sildim......
iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum ...ama günlerdir 'acaba öylemi acaba böylemi, acaba hoşlanmıyomu benden ,acaba yanlışmı anlıyorum, işlerimi yoğun, acaba böyle rahatlıktanmı hoşlanıyor, acaba başkası mı var acaba acabaaa' diyee diyee düşünmekten helak oldum..... böyle net bi şekilde kesip atmasam atamayacaktım herhalde, çünkü onda şeytan tüyü var resmen, öncesinde, o yazsada cevap vermicem görüşmücem artık diye kendimi kursamda bir naber mesajına hemen yumuşuyorum nasıl oluyor bende anlamadım....
Sonuç olarak hiç kavga, gürültü, sitem, kırıcı söz vb. bir konuşmamız olmamasına ragmen hatta günlerdir konuşmuyo olmamıza ragmen tak diye bunu yaptım.
iyi etmiş miyim sizce?yazdığım mesaj güzel mi? saçma mı olmuş yoksa?
4 aydır görüştüğüm flört ettiğim ve hoşlandığım birisi vardı..başlarda daha ilgiliyken son zamanlarda (son 1 ayda falan) önce günaydın iyi geceler mesajları kesildi. ardından hergün yazmamaya başladı. yani ben yazmasam yazmamaya başladı.görüşmek isteme sıklığı azaldı..
sonra bir gün bende yazmamaya karar verdim ve tam 8 gün sonra naber mesajını aldım.....Normal iyilikte konuşup sitem etmedim...özledim görüşelim mi dedi bende 'olur ama ailem burada iki gün sonra gidecekler ozaman çıkabilirim' dedim..anlaştık....ailemin gideceği günü bildiği halde yine yazmadı üstünden bikaç gün daha geçti ses yok......
bende dün gece ' seninle yaşadığım ilişkide kendimi rahat hissetmemeye başladım bu nedenle de seninle görüşmeme kararı aldım kendine iyi bak' yazdım ve cevabını bile beklemeden engelleyip sildim......
iyi mi ettim kötü mü bilmiyorum ...ama günlerdir 'acaba öylemi acaba böylemi, acaba hoşlanmıyomu benden ,acaba yanlışmı anlıyorum, işlerimi yoğun, acaba böyle rahatlıktanmı hoşlanıyor, acaba başkası mı var acaba acabaaa' diyee diyee düşünmekten helak oldum..... böyle net bi şekilde kesip atmasam atamayacaktım herhalde, çünkü onda şeytan tüyü var resmen, öncesinde, o yazsada cevap vermicem görüşmücem artık diye kendimi kursamda bir naber mesajına hemen yumuşuyorum nasıl oluyor bende anlamadım....
Sonuç olarak hiç kavga, gürültü, sitem, kırıcı söz vb. bir konuşmamız olmamasına ragmen hatta günlerdir konuşmuyo olmamıza ragmen tak diye bunu yaptım.
iyi etmiş miyim sizce?yazdığım mesaj güzel mi? saçma mı olmuş yoksa?
ay zaten evlenmek falan yok düşünmüyorum cok uzun süre de ciddi mantıklı sadık doyumlu bir ilişkim olsa hic hayır demezdimde adam vermedi bana...umarım hiçbişeyi yanlış anlamamışımdır ve doğru yapmışımdır..çünkü hiç konuşmadım bu konu üstüne onunla hiççKesinlikle cok iyi yapmışsın. Bu adam birkaç yıl kaptırıp yine ayrılacaktın, evlensen mutlu olmayacaktın. Öyle düşün.
yaa evet aslında muhetmelen oda ergen oldugumu düşünmüştür ama napıyım sonradan mesaj falan atsa yelkenler fora yapabilirdim bende atar yaptığımla kalırdım.taraflardan birinin aklına acabalar düştümü ilişki bitmiştir demek, uzatmanın anlamı yok he keşke engelleyip silmeseydiniz o davranış biraz çocukça olmuş.Ama bitirdiğinize hiç mi hiç üzülmeyin belliki bugün bitmese yarın bitecekti,arkadaşın aradığı bir ilişki değil boş zamanlarında beraber takılabileceği bir bayan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?