ÇAT KAPI GELEN KOMŞU

Nevvreste

PATRON ANA
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2018
675
1.265
33
32
DÜNYALI
Siz boyle komşu ister miydiniz ?
Müsait misin demeden demeden içeri girmeye çalışan komşu ?

Siz 2 bebekli biriyken çocuğunu acil durumlarda bırakmak isteyen bakmak istemeyince de kırılan bir komşunuz olsa ne yapardınız ?

Bana gelecek kişi en az 10 dakika önce haber versin istiyorum arayıp sorsun istiyorum . Her gelene kapim açık ama haberli olursa.
Inanın bu komşum yüzünden kendimi kötü bir insan komşu gibi hissetmeye başladım.

Güzel yorumlarinizi esirgemeyin

Benimde basımda var maaalesef . Ve hergun hergun bıkmadan geliyo . En son eşime açtırdım kapıyı ve müsait değiliz dedirttim ama nafile hala ayni . Eşim 5 ten sonra evde oluyo bunu biliyo ve eşim evdeyken bile çat kapı geliyo keske kendi derdime çare bulabilsem sizede Öner’i verirdim 😊

Siz 2 bebekli biriyken çocuğunu acil durumlarda bırakmak isteyen bakmak istemeyince de kırılan bir komşunuz olsa ne yapardınız ?

Bana gelecek kişi en az 10 dakika önce haber versin istiyorum arayıp sorsun istiyorum . Her gelene kapim açık ama haberli olursa.
Inanın bu komşum yüzünden kendimi kötü bir insan komşu gibi hissetmeye başladım.

Eşinizi öne atsanız çok mu acımasızca olur acaba? O istemiyor gibi.

Hiçbir komsumla catı kapı gelecek yakınlığı özellikle kurmadığım için böyle bir sıkıntı yaşamadım ama yerinizde olsam açık açık gelmeden haber vermesini istediğimi söylerdim. Her an da müsait olamayacağınızı aynı şekilde. Sınırlarınızı çizin muhakkak.

Kötü değilsiniz komşunuz düşüncesiz ve rahat bir insan.

Hiçbir komsumla catı kapı gelecek yakınlığı özellikle kurmadığım için böyle bir sıkıntı yaşamadım ama yerinizde olsam açık açık gelmeden haber vermesini istediğimi söylerdim. Her an da müsait olamayacağınızı aynı şekilde. Sınırlarınızı çizin muhakkak.

Kötü değilsiniz komşunuz düşüncesiz ve rahat bir insan.
Söyledim . Dün yine geldi. 7 yaşında bir oğlu var onu bana bırakmaya gelmiş benim de çocuklarım uyuyordu. Içeri buyur etmedim diye çekti gitti .surat astı .
Ben suçlu oldum yani

Söyledim . Dün yine geldi. 7 yaşında bir oğlu var onu bana bırakmaya gelmiş benim de çocuklarım uyuyordu. Içeri buyur etmedim diye çekti gitti .surat astı .
Ben suçlu oldum yani
Assın suratını umursamayın. Ben gidip gelme değil ama çocuklar oynasın diye düşünüp torununu bize birakan bir komşu teyzeyle sorun yaşadım. En son çocuğun annesiyle konuşup , açık açık eve almayarak kurtuldum bu durumdan. Öyle komşuya da ihtiyaç yok zaten, boşverin.

Yani çok acil ihtiyaçtan bir iki tamam da sürekli yapıyorsa suistimal’e girer artık.İki çocuklu birinin evine de her gün her gün çat kapı gidilmez,emri vaki yapılmaz,ve çocuk bırakılmaz.Bir de surat aşıyormuş siz bırakın bakalım iki çocuğu napıcak hanımefendi.Haklısınız düşüncenizde kötü filan değilsiniz karşınızdaki düşüncesiz.

Benim de öyle gereksiz çat kapı gelen günde en az 10 kez zile basan patavatsız bir komşum vardı gerçi hala yan dairemde oturuyor ilk zamanlar kapıyı her çaldığında açardım pat diye girer oturur herşeye karışmaya çalışırdı.
Ama ben ne yaptım bir süre sonra her kapıyı çaldığında açmadım duymadım dedim uyuyordum dedim müsait değildim dedim oda anladı bir daha gelmedi kapıda karşılaşırsak merhaba merhaba ondan ötesi yok sizde aynısını yapın anlar inşallah.

Ben olsam ölü taklidi yapardım.Gerçi bebek sesinden evde oldugunuzu anlayabilir ama yaptıgı cok yanlıs

Yani çok acil ihtiyaçtan bir iki tamam da sürekli yapıyorsa suistimal’e girer artık.İki çocuklu birinin evine de her gün her gün çat kapı gidilmez,emri vaki yapılmaz,ve çocuk bırakılmaz.Bir de surat aşıyormuş siz bırakın bakalım iki çocuğu napıcak hanımefendi.Haklısınız düşüncenizde kötü filan değilsiniz karşınızdaki düşüncesiz.

Emrivaki ve catkapi olmasa yine sıkıntı değil ama ben bu durumlardan has etmiyorum. Aramız çok iyiyken bu huyu yüzünden aramız bozulacak. O bana 10 geliyorsa ben 1 gitmişimdir.
Bir yere giderken ararım ben kim olursa olsun gidince de diken üstünde otururum benim çocuklar biraz hareketli. Rahatsızlık vericek korkusuyla.

Benim de öyle bi komşum var şuan şehir dışında iyi bi insan ama ansızın kapımı çalar müsait misin değil misin demeden de içeriye dalar er küçük bebeğim var evim her zaman müsait olmuyo baktım önüne geçemiyorum en sonunda çaldığında kapıyı açmıyorum niye açmadın diye sorarsada benim çocuk aşırı eziyetli gündüzleri o uyuyunca dinlenmek için bende yatıyorum duyulmuyo arka odadan diyorum napayım her gün her gün çat kapı

Benimki de böyleydi. Sevmem ben böyle şeyleri dedim ayağını kestim. Çocuk bırakma konusu da oldu ne kimseye çocuğumu gönderirim ne de kimsenin çocuğunu emanet alırım dedim. Rahatsız olduğunuz şeyleri söyleyin açıkça.

Back
X