ÇAT KAPI GELEN KOMŞU

Siz boyle komşu ister miydiniz ?
Müsait misin demeden demeden içeri girmeye çalışan komşu ?

Siz 2 bebekli biriyken çocuğunu acil durumlarda bırakmak isteyen bakmak istemeyince de kırılan bir komşunuz olsa ne yapardınız ?

Bana gelecek kişi en az 10 dakika önce haber versin istiyorum arayıp sorsun istiyorum . Her gelene kapim açık ama haberli olursa.
Inanın bu komşum yüzünden kendimi kötü bir insan komşu gibi hissetmeye başladım.

Güzel yorumlarinizi esirgemeyin
Eskiden insanlar kapılarını kitlemezmiş yada anahtarı kapının oralara biryere koyarmış bu tür bir güven varmış biz bunu kaybetmişiz zaten kötü komşuyuz...

Eşimle aramı bozmak hatta başardı biz mahkemeden döndük sonra her dediği yaptığı ortaya çıktı rezil oldu ama kendi boşanıyor şimdi kendisi eşimin akrabasının eşi kadının başına gelmeyen kaldı.Ama bunlara sebep benim çocuklarımın olmasi onun çocuğunun olmaması bizim maddi durumumuz meğer kadın her şeyi kendine dert ediyormus.

Herkese güven olmuyor bu devirde.
Eskiden insanlar kapılarını kitlemezmiş yada anahtarı kapının oralara biryere koyarmış bu tür bir güven varmış biz bunu kaybetmişiz zaten kötü komşuyuz...

O eski insanlardan bir atasözü kalmış bizde kapini kilitle komşunu hırsız etme diye.

Bırak arkadasım.
Komsu degıl o arkadas da degil dısıne göre kullanacak insan arayan gerzegın teki
Assın surat, hatta küssün.
Ikı bebekli kadına otur kahve ıc ver cocukları yarim saat bana diyen, anne olmamıs hemde calisan bir kadınım.
Alt komsuma yapardım bu jesti.
Hatta kocasıyla sinemaya gitsin diye ısrar eder iner evınde dururdum cocuklarla, uyurdu onlar baslarında beklerdim.
Gorusme o komsunla.
Siz insan mısınız yoksa Melek mi . Sadece şunu soyleyebilirim komsunuz çok şanslı.

Ben bu tarz aynı yerde yaşamaktan dolayı oluşacak arkadaşlıkları sevmiyorum.Benim tarzım değil açıkçası.Kişiyle sırf yakın oturuyoruz diye ortak paydalarımız olabileceğini düşünmüyorum .O yüzden kapıda karşılaşırsam kişi de merhabalaşmaya gönüllüyse bir merhaba deyip geçiyorum.Daha ilerisini yapabileceğimi de sanmıyorum.Sizde memnun değilseniz mesafenizi koruyun.

Siz insan mısınız yoksa Melek mi . Sadece şunu soyleyebilirim komsunuz çok şanslı.
Cocukları buyudu, işe başladı kendısı. Annesi yanına yerlestı. Ev Kucuk gelmeye basladı, ani bir kararla ben tatildeyken tasınmıs telefon edip ne haber verdi ne helallik istedi ne verdi.
Öylece gitti.
İşi bitti ve gitti.
Melek degıl de, iflah olmaz bir aptalım

Siz boyle komşu ister miydiniz ?
Müsait misin demeden demeden içeri girmeye çalışan komşu ?

Siz 2 bebekli biriyken çocuğunu acil durumlarda bırakmak isteyen bakmak istemeyince de kırılan bir komşunuz olsa ne yapardınız ?

Bana gelecek kişi en az 10 dakika önce haber versin istiyorum arayıp sorsun istiyorum . Her gelene kapim açık ama haberli olursa.
Inanın bu komşum yüzünden kendimi kötü bir insan komşu gibi hissetmeye başladım.

Güzel yorumlarinizi esirgemeyin
tavrınızı ortaya koymanızı tavsiye ederim her an müsaitlik olunmaz heleki 2 cocuklu bir anne

Back
X