Çat kapı gelen..

Abartıyorsunuz artik. Adam sizin kocanızsa onunda kardesi, sanki eve bomba gondermis gibi tepki vermissiniz.
Ister onsuz yiyemedigi icin gondersin ister o da tadina baksin diye gonderdin sizi hic alakadar etmez. Siz yokken o abla vardi belki siz gideceksiniz yine o abla kalacak et tirnaktan ayrilmaz. Evlendiniz diye her seyi olmuyorsunuz adamın.
Bence siz yemekleriniz lezsetli olmadigi icin kiskaniyorsunuz bu da bahaneniz oldu.
Bunlar nasıl cümleler şaşırdım kaldım... Kocamın her şeyi olmayacaksam neden evlendim ki:s evlilik mahremiyeti olması geteken bir kırumdur. Anneler, babalar, kardeşler kapının önünde kalmalıdır. Ya bekarsınız ya da erkek kardeşiniz var bilemedim

Bunlar nasıl cümleler şaşırdım kaldım... Kocamın her şeyi olmayacaksam neden evlendim ki:s evlilik mahremiyeti olması geteken bir kırumdur. Anneler, babalar, kardeşler kapının önünde kalmalıdır. Ya bekarsınız ya da erkek kardeşiniz var bilemedim
Ayy bu mahremiyet dediginiz sey yemek gondermeklemi bozuluyor. Yukarda dediklerinizden sizin kiskanc oldugunuzu anladim. Canim aile ne deme bunu anlayamamussin sen, diyosun ki o sadece benim. Herkes disarda kalmali. Bu ne ya pes. Ya bekarsiniz yada erkek kardesiniz var demek nedir?!!! Size busey yazmicam artik gercekten insanlarin bu kadar haset fesat olmasi migdemi bulandiriyor. Bi kasik yemegi nerelere getirmisdinuz..

Demek ki eşin senin yemeğini kardeşine şikayet etmiş lezzetsiz yapıyorsundur ondan aklıma bi geldi ama tabi eşin bunu sana itiraf etmez

Her gün her gün yapıyorsa çok haklısınız.
Güzel değişik bir şey yapar tamam tatsın ister yollar.
Bu her gün yollamak "Yedin mi?" diye sormak başka bir şey.
Ben olsam uyarırdım yemek pişiriyorum zaten çöpe gidiyor bayatlıyor buna bir son ver, diye.

Bir de herkes yerim ne güzel falan demiş ben her bulduğumu yiyemem kimse kusura bakmasın, ya gönderdiği çöpe gidecek ya gelinin yaptığı yemek. Herkesin bir düzeni var ona göre yemek yapıyor. Fazla fazla gerek yok.

Ayy bu mahremiyet dediginiz sey yemek gondermeklemi bozuluyor. Yukarda dediklerinizden sizin kiskanc oldugunuzu anladim. Canim aile ne deme bunu anlayamamussin sen, diyosun ki o sadece benim. Herkes disarda kalmali. Bu ne ya pes. Ya bekarsiniz yada erkek kardesiniz var demek nedir?!!! Size busey yazmicam artik gercekten insanlarin bu kadar haset fesat olmasi migdemi bulandiriyor. Bi kasik yemegi nerelere getirmisdinuz..[/QUOT
Evin hanımı bir tane olmalıdır. Dü zen olan yerde düzen olmaz demişler

Evde hanım bir tane olur benim bildiğim. Yemekti temizlikti tek elden idare edilirse huzurlu olunur. Dü zen olan yerde düzen olmaz demişler

Mahremiyet ile yemek gondermenin ne ilgisi oldugunu anlayamadim.
Deseniz ki geliyor gelince 2 saat kalkmıyor ya da dinleme cihazi koymus anlarim ama o bir tabak gonderince nasik ozelinize girmis olmus oluyor?
Neden evlendik ki sorusuna gelince hayatı daha yasanilabilir bir duruma getirmekmicin evlenilir saniyorum, bi kap yemege kavga cikarmak isleri yokusa surer ki ben art niyet göremedim komsuya bile gondeririz biz. Hamile kalinca komsumuz her gun ne yaptıysak gonderdik nerdeyse. Boyle seyler hoşluktur jesttir ama sanirim hak edene yapmak gerekli

Mahremiyet ile yemek gondermenin ne ilgisi oldugunu anlayamadim.
Deseniz ki geliyor gelince 2 saat kalkmıyor ya da dinleme cihazi koymus anlarim ama o bir tabak gonderince nasik ozelinize girmis olmus oluyor?
Neden evlendik ki sorusuna gelince hayatı daha yasanilabilir bir duruma getirmekmicin evlenilir saniyorum, bi kap yemege kavga cikarmak isleri yokusa surer ki ben art niyet göremedim komsuya bile gondeririz biz. Hamile kalinca komsumuz her gun ne yaptıysak gonderdik nerdeyse. Boyle seyler hoşluktur jesttir ama sanirim hak edene yapmak gerekli
Hak edene değil de ihtiyaç duyana, istekli olana diyelim.

Yani özel bir yemek olur kardeşinin çok sevdiği falan bişey yaparsın verirsinde sürekli nedir yani gereksiz ama bu konuda eşinize yada eşinizin ailesinden birine şikayet ederseniz de ne var bunda iyilik yaramıyor nankör cevabı alacaksınız net. İki kişiyiz bende yemek yapıyorum yiyemiyoruz çöpe gidiyor ziyan olmasın getirme zahmet etme deyin bence

Yuh yani görümcem her gün pat diye evime geliyor dersen anlarım kadın yemek getiriyor gerçi adı görümce dimi ne yapsa yaranmaz..yazışmalar olayına ayrıca kızdım kadın tabakla getiriyormuş daha ne yapsın sadece kardeşi yesin isteseydi eve çağırırdı..

Yine bir koca eşi ve ablası arasında paylaşılamayan olmuş :)
Altlı üstlü oturunca böyle samimiyet olması normal. Hatta doğal olan bu bence. Ne güzel hazır yemek işte. Yiyin afiyetle. Boşu boşuna da kendini strese sokma. Birşey yok bunda

Bende kuzenimle 5 aydir ayni binadayim.onun esinin calisma saatleri benimki gibi degil ne haftasonu var ne de cikis saati belli.her zaman olmasa da sık sık pisenden götürüyorum.sanki cocuklarin canı pisenden cekecek gibi geliyor. Yiyemiyorum.hazir aldigim pastadan bile götürürüm.tabagim yuk olmasin dolu getirmek icin cabalamasin diye de bosaltir alırım.acaba o da sizin gibi mi düşünüyor diye çekindim simdi.aman herseyde kulp arar olduk.getirmiş yiyin afiyetle işte

her yemek yaptıgında ıcıne sınmeyıp sıze getırıyor olması
gercekden ıyı nıyetlı davranması sızı nıye rahatsız ettı konu sahıbı ?

varsa cesaretınız yuzune getırmene gerek yok canım kalıyor yenmıyor deyın ozaman bosuna zahmet etmesın

Getirdiği tabağın içine çaktırmadan saç atın ( görümce ile aynı renkse ) yerken kocanıza gösterin:kk77: ıyyyhhh falan yapın midesini bulandırın. :deli: bir kaç gün sonra yine yapın ayh yeter ya bu ne iğrenç havalarında konuşun kocanız da tiksinecektir elbet :KK45:
Uydururken bile içim kalktı:kusmuk:

Back
X