Çat kapı gelen..

Kibarca uyarmanıza rağmen ısrarla getiriyorsa,bende hoş karşılamam.
Hayatımın her alanında ısrardan hoşlanmam.
Üstelik getirdiği yemeği kardeşine yedin mi diye teyit etmeside çok işkillendirici geldi bana.
Büyü müyü yapanlar böyle zorla yedirir içirir bişeyler,hiç hazetmedim bu durumu.
Herzaman akrabanla ye iç,uzak otur benimde hayat felsefem bu.
Tüm sorunların başı yakın oturmaktan geçiyor.

Aman hanımlar yorumlara büyü vb şeyler yazmayınız yasaktır.

Bende gecen abime sordum lahana sarmasi sever misin bi tabak koyayim ye demistim anneme soyledim kizdi bana ye degil yiyin demem gerekiyormus :)

Bana yapılsa aynisi , eşimin telefonundan kendi adima cevap yazar ellerine sağlık, yedik bitirdik diye mesaj atardım.

Rahatsız değilde bu durumdan aşırı memnun gibi davranıp. " 1 tabak fazla versene çok güzel olmuş, yarında şunu yapıver canım çekti. Bu yemekle salata iyi giderdi yaptıysan versene bizede" vb.. cümleler kur. Hatta arada bir kahvaltı saatinde fazla sucuğunuz var mı bizde kalmamış falan de. En fazla 1ay sonra azalarak biter bu yemek getirmeler. Keriz yerine koy direk. Ayrıca iyi niyetli gelmedi bana bu davranış. Arada bir normalde hergün olmaz. Ya senin yemeklerin bişeye benzemiyor alda gözün yemek görsün diyor. Yada kocan şikayet etti seni kötü yemek yapıyor diye. Ikramında bir adabı olmalı artık o ne öyle hergün hergün

Foruma Paranormal bir bölüm açsanız ne güzel olur ya. Şöyle gönlümüzce korksak da sabahlara kadar uyuyamasak
Çok korkuyor üyeler, hamileler, evde yalnız yaşayanlar ve eşi gece vardiyasında çalışanlar var, etkilenip uyuyamıyor, bu sebeple böyle bir bölüm açmama kararı aldık.

Bir daha getirirse bir dünya yemek yaptım ziyan olacak. Kabul edemeyeceğim de. Biraz bozulabilir ama daha kibar nir şekilde geri çeviremezsin.

Yazışmalarını okudum diyorum kardeşi için yolluyor bunları yoksa benim yiyip yemediğimi de sorardı beni hiç sormadan ondan da ye bundan da ye diye tembihlemiş ben kardeşini aç bırakıyorum da ablası doyuruyor imajı yaratıyor bu insan
Onun kardeşi tabiki ona soracak. Kendinize milletin bacısı kardeşi muamelesi yapılmasını beklemeyin. İstiyorsunuz ki evlenince kardeşi annesi elini eteğini çeksin kocamdan

kızlar biz görümcemle altlı üstlü oturuyoruz sürekli yemek getiriyor ben istemiyorum bunu burası öğrenci evi değil cenaze evi değil eşimin yazışmalarını okudum ablasıyla hep eşime sormuş gönderdiğimden yedin mi diye hiç son edebiyatta yedi mi dememiş ben de yemin ettim getirdiklerini asla yemiyeceğim evim onun tabaklarıyla dolu bıktım tabaklarını geç veriyorum anlar diye rahatsızlığımı ama devam ediyor
Amacı evli kardeşini beslemek sanki kardeşinin karısı evi barkı yokmuş gibi kırmadan da anlattım yine devam ediyor siz olsaydınız ne yapardınız bu durumda
Tabağı getırdıgınde almıyorum dersınz tabağı verıp kacıyorsa kapısının önüne bırakıverın .

yarınada şunu yapsana eşimle canımız çok istiyor diye listeler hazırlar verir eline keyfime bakardım... ohhh yemek yapmak için harcayacağim zamanı kendime ve eşime ayırırdım.... keyfinize bakın bence ben çok sevdim bu görümceyi

Çok korkuyor üyeler, hamileler, evde yalnız yaşayanlar ve eşi gece vardiyasında çalışanlar var, etkilenip uyuyamıyor, bu sebeple böyle bir bölüm açmama kararı aldık.
Hem korkup hem okumasinlar onlar da :D
Ben on yildir korku filmi bile izlemiyorum :27:

İstemiyorsan bunu açıkça belirt.
Sert kararlı net ol

Her gün geldiği için fesatlıkla suçlanmış konu sahibi bana bu durum çok tuhaf geldi. Bence de her gün yemek yapıp yollayıp üzerine yedin mi diye sorması çok hoş gelmedi. Abla kardeş arasına böyle mi girilir? E o zaman evine davet etsin konu sahibi de her gün akşam yemeğini inip yeyip gelsin ne diye uğraşıyor?
Bilemiyorum tuhaf bir durum var,sizi deli etmek için yapacak hali yok belki sizin ne düşündüğünüzü önemsemiyor olabilir ama büyütülecek bir konu değil en azından

kızlar biz görümcemle altlı üstlü oturuyoruz sürekli yemek getiriyor ben istemiyorum bunu burası öğrenci evi değil cenaze evi il eşimin yazışmalarını okudum ablasıyla hep eşime sormuş gönderdiğimden yedin mi diye hiç son edebiyatta yedi mi dememiş ben de yemin ettim getirdiklerini asla yemiyeceğim evim onun tabaklarıyla dolu bıktım tabaklarını geç veriyorum anlar diye rahatsızlığımı ama devam ediyor
Amacı evli kardeşini beslemek sanki kardeşinin karısı evi barkı yokmuş gibi kırmadan da anlattım yine devam ediyor siz olsaydınız ne yapardınız bu durumda
Ne kadar kötü insan var etrafımızda kimisi ihtiyaci olana yemek verilir falan yazmış yuhhhhh diyorum size nevar düşünüp getiriyor kardeşinin beğendiğini duymak içinde yedinci diye sormuş asıl sizin yiyip yemediğinizi sorsa art niyet arardım.. Havadan nem kapiyorsunuz.. Biz küçükken mahallede getir götür yapardık ne güzeldi.. Ki bu kardeşi bu kadar art niyetli haset olmayın içinizdeki kurtlar sizi yer

pardon kızlar kardeşinin eşi var o yapabilir yemeğini bizim burda ihtiyacı olana yemek gönderilir kırk yılın başı olsa neyse ben hiç doğru bulmuyorum bunu
İhtiyacı olana gönderilmez sadece ben sizin. Kimin ihtiyacı var yada yok haberiniz olduğunuda sanmıyorum sizene ya kardeşi koy sofraya yerse yer yemezse kendi bilir

Back
X