Mutfak Dekorasyonu Çatal Bıçak Takımı

FalanFilan2025

❤ bin şükür Allah'ım..
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
13.790
13.669
498
Kızlar kullanan arkadaşlar hangi markayı önerirsiniz??
internete yazdığımda her marka ile ilgili bir dolu şikayet var kafam karıştı...
ayrıca 89-91 parça olmasını istiyorum,emsanınkiler 84 parça mesela ...artı olarak alcakmışız kevgiri filan iyi de ben takım olsun istiyorum...var mı önereceğiniz kararmayan kötü olmayan güzel bir marka lütfen???

ben de bu sorunun cevabını arıyorum bir iki aydır yavaştan çeyiz girişimlerine başlayayım dedim ama daha nette gezerken bile kafam karman çorman oldu..nerdeyse jumbo, hisar gibi kaliteli dediğim markalarda bile sürüyle şikayet var..yok mu bize bir fikir verecek olan :(

Ben emsan da ve aryildizla iki model beğenmiştim. Diğer markalara da baktım, begenemedim hiç. Aynı dediğin gibi her markaya bir dolu şikayet vardı. Madem öyle beğendiğimi alırım dedim aryildiz aldım gitti. İnsallah sorun yaşamam. 89 parça, sandıklı aldım.

beklentiler herkes için farklıdır. o yüzden şikayetlere pek aldırış etme bence. o zaman alacak ürün bulamazsın

Ben emsan da ve aryildizla iki model beğenmiştim. Diğer markalara da baktım, begenemedim hiç. Aynı dediğin gibi her markaya bir dolu şikayet vardı. Madem öyle beğendiğimi alırım dedim aryildiz aldım gitti. İnsallah sorun yaşamam. 89 parça, sandıklı aldım.
hangi model aldınız ne kadardı

ben misafir için olanı bernardodan çeyiz setimle aldım günlük olanı da karacadan anneler günü indirimiyle aldım. günük olan kaç parça hiç bilmiyorum ama ..

Kızlar kullanan arkadaşlar hangi markayı önerirsiniz??
internete yazdığımda her marka ile ilgili bir dolu şikayet var kafam karıştı...
ayrıca 89-91 parça olmasını istiyorum,emsanınkiler 84 parça mesela ...artı olarak alcakmışız kevgiri filan iyi de ben takım olsun istiyorum...var mı önereceğiniz kararmayan kötü olmayan güzel bir marka lütfen???
Nehir Dalyan modeli almıştım internetten çok cüzi bir fiyata. 300 TL falandı. 1 senedir kullanıyorum çok memnunum.

merhaba kızlar anneanem bana karacadan 12 kişilik takım almış ben onu misafirlikte kullanmayı düşüüyorum .çünkü karacayla ilgili olumsuz bi sürü yorum var az kullanım da çabuk deforme olmasın diye bu kararı verdim. günlük kullanım adı üstünde hergün kullanılacağı için daha sağlam bir şey olsun diyorum. bu aralar tencere ve çkb takımı için KORKMAZ a taktım. hatta çeyiz seti olarak almayı planlıyorum. korkmaz kullananız va r mıı?

Back
X