Çatal görmekten bıktım

Çalıştığım ortamda böyle biri var ve kişisel temizliğne de dikkat etmiyor
sizi çok iyi anlıyorum çooook rahatsız edici bi durum siz yine sakinsiniz ben dayanamıyorum
he bak calıştıgım yerde böyle biri varsa bence söylemelisin. direkt kendine degilse de müdüre şefe birşeye. ortak bir toplantı yapıp _ lütfen beyler-hanımlar kişisel temizliginize ve giyim kuşamınıza dikk. edin. sıcaklar geliyor ter kokusu, tertipsiz giyinme vb.. istemiyorum gibi birşeyler demeleri iyi olur.

tencere kapağını bulmuş yanak yanağa ne güzel

Öylede rastgeldi,kör talihim.Hastanede banklarda sıra bekliyoruz
Kadının biri,önümüzden geçti uzaklaşıyor.Bir gariplik yok,plili eteği var.Arkadan görüntüye gelince,sanırım tuvaletten çıkmış,etek beline yada çamaşırına kısılmış sanırım,önden uzun,arkadan bir karış,gidiyor.Yürümeyi bıraktım koşarak yetiştim,düzeltti.Kendi başımıza gelse de söylenmese,Allah korusun...

o arazi boş. sadece dunki adam degil bu aralar genel bir işeme yeri. belediyemizden kamera istedik ve oradaki sokak aydınlatması da ikide bir bozuluyor az karanlıkta kalıyor orası... umumi hela alanı gibi bu aralar.
valla oturdugum yerdeki esnafların elbette hepsi degil ama anlattıklarım böle.

Bebekleri var mı

Hani face de altı açık fotosu var mı diye soracağım

tencere kapağını bulmuş yanak yanağa ne güzel

haha çocukları var ama çatalını görmedim sabinin, az büyümesi lazım

ya bi de şimdi hatırladım, bir gün de piknikte bir abla görmüştüm de poposuna bakmaktan sinirlerim bozulmuştu yemek yiyememiştim, hava da serindi biz mangal başında montlara sarınmış ısınmaya çalışıyoruz, ablanın aradan rüzgar esiyor püfür püfür kocası çocukları da uyarmıyordu kapat şu popoyu üşüteceksin diye, ben takıntı yapmıştım

:: hahahahah denk düşmüşler
bir kerede hastanade memur kız öyle oturyordu. catal dahil az daha aşagısı, tanga don. barkod verilen yerde oturuyordu. arkası duvar kimse görmez sanıyor ama banko u şeklinde
her gelen hasta erkek kadın kız cocuk baktı kıza. bi teyze kızım o ne öle diyince biri şal vardi sardı beline.
hemde istanbulda bir özel hastanede gördüm bunu.

Son düzenleme:
Rahatsız olduğun için bukadar sık karşılasıyosun bence.
Kısaca algıda seçicilik diyelim .
Arkadaşım sokalta öpüşenlerden rahatsız olur heryerde de görür ben görmem gösterir .

Bende sokakta yürürken telefona bakmak için zınk diye duranlara sinir olurum 10 dakika yürüsem 10 kişi durur önümde .

ben de çok görüyorum ve inanılmaz iğrenç
şikayetlenir dururum bi kıçlarına sahip çıkamıolar diye
aniden pat çatal hazırlıksızsın yoksa kaçarsın felan
çocukluğumdan beri bi aileyle kurban keserdik kurban kesme boyunca neredeyse tam gun yani çatala maruz kalırdık
kurbanı yine onlarla kesersek soyleniyordum ben mecburmuyum tüm gün çatal göremeye diye
Allahdan 10 yıldır görmüom murat abinin çatalını

bu kadar çatal görmek olası değil. algıda seçiçilik filan mı yapıyosun?
her gun görmüyorum canım. o kadar da degil. gördügüm anları toplayıp -dun ki adamında beli düşüklüğünü ekleyince oha seviyesine ulaştım
bir zamandan sonra elbette algıda secicilik olacak. catal sebebi ile travma geciriyorum baksana

yaa ben de nefret ederim bu durumdan yaaaa... hele klimacılar var yaaa, pencereden aşağı sarktıklarında aşağı atasım geliyo... bunların çoğu aslında bu mesleği hobi olarak yapıyolar, bunlar aslında fetişist... nasıl çatal gösteririz diye bu meslekleri seçiyorlar... bana öyle geliyo..

oldu olacak almanyadaki Türk boksörlerin sırtlarına GAZİ reklamı aldığı gibi çatallarına reklam alsınlar. töööbee yarabbi...

aaa aynısı demek olabiliyor ben kadının yaşının büyüklügne vermiştim beceremedi herhalde toplanmayı filan demiştimm..
hepimiz dikkat edelim..

Hanım hanımcık,terbiyeli kız

İşim gereği çok usta görüyorum ben, kıyamet gibi teknisyen =)) hepsi öyle, alıştım artık =)))
Güldürdün beni ya çok tatlısın =))

İşim gereği çok usta görüyorum ben, kıyamet gibi teknisyen =)) hepsi öyle, alıştım artık =)))
Güldürdün beni ya çok tatlısın =))
neden söylenmiyor o teknisyenlere giyiminiz dikkat filan diye ?
iş yeri farklı bir ortam... terleme, giyim kuşama dikkat edilmeli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…