- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 773
- Konu Sahibi champagneshimmer
-
he bak calıştıgım yerde böyle biri varsa bence söylemelisin. direkt kendine degilse de müdüre şefe birşeye. ortak bir toplantı yapıp _ lütfen beyler-hanımlar kişisel temizliginize ve giyim kuşamınıza dikk. edin. sıcaklar geliyor ter kokusu, tertipsiz giyinme vb.. istemiyorum gibi birşeyler demeleri iyi olur.Çalıştığım ortamda böyle biri var ve kişisel temizliğne de dikkat etmiyor
sizi çok iyi anlıyorum çooook rahatsız edici bi durum siz yine sakinsiniz ben dayanamıyorum
meme çatalı güzel oluyor da en süper poponun bile çatalı çok sevimsiz.
benim eski ofis arkadaşlarından ikisinin (biri kadın diğeri erkek) sürekli çatalları açıktaydı, hele erkek olanın artık çatal değil yani komple yanaklar meydandasonra sevgili oldu evlendiler
Öylede rastgeldi,kör talihimiyi yapmışsın biz kadınlr birbirimizi gözetmek zorundayız. bence...
adamda haklı ne bilsin hırsız mısın değil misin... şaşırmıştır.
bende wc de bir kadın görmüştüm avm içinde kadın wc kapagına tuvalet kagıdı sermiş herhalde. oturmuş. kalmış etegini donunu toplamış ama arkadan sarkan kuyruk gibi wc kagıdını görmemiş.
nasıl fark edemedi anlamadım ama wc den cıkıyordu bende giriyordum. ablaa ayna bak sonra cık istersen dedim. utandı ama avm içinde öyle gezmesi daha utanc verici olacaktı
o arazi boş. sadece dunki adam degil bu aralar genel bir işeme yeri. belediyemizden kamera istedik ve oradaki sokak aydınlatması da ikide bir bozuluyor az karanlıkta kalıyor orası...Hepsi mi beli düşük pantolon giyiyor da eğilince açılıyor anlamadım ben ayrıca tesisatçı falan anlarım çok eğilirler mecburen dizlerinin üzerine öne doğru ama manav çatalını gösterecek kadar nasıl eğiliyor yahu ya da tüpçü kamyonete tüp koyuyordur en fazla onda da eğilmiyor ki çatal nasıl gözüküyor, ayrıca sokağınızdan geçen adamın pantolunu belden aşağıda diye araziye işemiştir ne yahuu görememişsiniz bile. Bana hiç denk gelmedi öyle yani abartı geldi bana ama yapacak bir şey yok.
Bebekleri var mı
Hani face de altı açık fotosu var mı diye soracağım
tencere kapağını bulmuş yanak yanağa ne güzel
meme çatalı güzel oluyor da en süper poponun bile çatalı çok sevimsiz.
benim eski ofis arkadaşlarından ikisinin (biri kadın diğeri erkek) sürekli çatalları açıktaydı, hele erkek olanın artık çatal değil yani komple yanaklar meydandasonra sevgili oldu evlendiler
ben de çok görüyorum ve inanılmaz iğrençgecenin bu saatinde ne catalı demeyin.
oturdugum ev hem yol üzeri hemde köpegim var. onu kulubesine yatırıp sevdim okşadım, her akşam bu böyle :)
şimdi yoldan gecen adamın pantolunu sarkmış aşagıya düşdüm düşecek..sarhoş muhtemelen... bir ev yanımda da boş arazi var. oraya da işedi sanırım herif . bunu neden mi yazdım? aşagıda anlayacaksınız...
bunu gectim hadi... saat geç oldugu için net görmedim ... ama gündüzleri de bir yere gidiyorum dükkanların önünden geçiyorum. esnaf adamlar (bakkal- kasap- arabasına birşey yükleyen tüpcü, sucu, manav vb.. ) cart bir egiliyorlar ÇATAL MEYDANDA ... tavuk besleyen amca tavuklara yem atacak yeme egiliyor cart ÇATAL.
eve tamirci cagırmam ama nadiren uyducu, elektrik tesisati için veya makine bakımı için gelen servisci amcalar egiliyorlar gene kıllı catal...
ben artık kıllı catal görmek istemiyorum! vallahi doydum, bıktım.
eve gelen servis dışarda gördügüm adamlara önce bakıyorum pantolon seviyesi ne alemde. ona göre kendime catal alarmı verip. hemen ya başka yere bakıyorum veya mekanı terk ediyorum..
örnek : normalde ustanın başında durur sorarım nedir ne arızası varmış ne olmuş filan ama alarm varsa hemen salona geciyorum. gibi...
ama cogu esnafa veya tavukcu amcaya birşey yapamıyorum. maalesef futursuzca eğiliyorlar..
bu bir tek bana mı oluyor ya ? ben mi cok görüyorum ?
her gun görmüyorum canım. o kadar da degil. gördügüm anları toplayıp -dun ki adamında beli düşüklüğünü ekleyince oha seviyesine ulaştımbu kadar çatal görmek olası değil. algıda seçiçilik filan mı yapıyosun?
yaa ben de nefret ederim bu durumdan yaaaa... hele klimacılar var yaaa, pencereden aşağı sarktıklarında aşağı atasım geliyo... bunların çoğu aslında bu mesleği hobi olarak yapıyolar, bunlar aslında fetişist... nasıl çatal gösteririz diye bu meslekleri seçiyorlar... bana öyle geliyo..gecenin bu saatinde ne catalı demeyin.
oturdugum ev hem yol üzeri hemde köpegim var. onu kulubesine yatırıp sevdim okşadım, her akşam bu böyle :)
şimdi yoldan gecen adamın pantolunu sarkmış aşagıya düşdüm düşecek..sarhoş muhtemelen... bir ev yanımda da boş arazi var. oraya da işedi sanırım herif . bunu neden mi yazdım? aşagıda anlayacaksınız...
bunu gectim hadi... saat geç oldugu için net görmedim ... ama gündüzleri de bir yere gidiyorum dükkanların önünden geçiyorum. esnaf adamlar (bakkal- kasap- arabasına birşey yükleyen tüpcü, sucu, manav vb.. ) cart bir egiliyorlar ÇATAL MEYDANDA ... tavuk besleyen amca tavuklara yem atacak yeme egiliyor cart ÇATAL.
eve tamirci cagırmam ama nadiren uyducu, elektrik tesisati için veya makine bakımı için gelen servisci amcalar egiliyorlar gene kıllı catal...
eve gelen servis dışarda gördügüm adamlara önce bakıyorum pantolon seviyesi ne alemde. ona göre kendime catal alarmı verip. hemen ya başka yere bakıyorum veya mekanı terk ediyorum..
örnek : normalde ustanın başında durur sorarım nedir ne arızası varmış ne olmuş filan ama alarm varsa hemen salona geciyorum. gibi...
ama cogu esnafa veya tavukcu amcaya birşey yapamıyorum. maalesef futursuzca eğiliyorlar..
aaa aynısı demek olabiliyor ben kadının yaşının büyüklügne vermiştim beceremedi herhalde toplanmayı filan demiştimm..Öylede rastgeldi,kör talihim.Hastanede banklarda sıra bekliyoruz
Kadının biri,önümüzden geçti uzaklaşıyor.Bir gariplik yok,plili eteği var.Arkadan görüntüye gelince,sanırım tuvaletten çıkmış,etek beline yada çamaşırına kısılmış sanırım,önden uzun,arkadan bir karış,gidiyor.Yürümeyi bıraktım koşarak yetiştim,düzeltti.Kendi başımıza gelse de söylenmese,Allah korusun...
aferimAyyy bende takıntı yaptın şimdi belimi düzelttim
Atletim, bir de üstünde bady var ofiste tekim ve yüksek arkalıklı koltukta oturuyorum
Pantolonum da düşük bel değil
Ben bile toparlanma ihtiyacı hissettim yaa
Hanım hanımcık,terbiyeli kızAyyy bende takıntı yaptın şimdi belimi düzelttim
Atletim, bir de üstünde bady var ofiste tekim ve yüksek arkalıklı koltukta oturuyorum
Pantolonum da düşük bel değil
Ben bile toparlanma ihtiyacı hissettim yaa
gecenin bu saatinde ne catalı demeyin.
neden söylenmiyor o teknisyenlere giyiminiz dikkat filan diye ?İşim gereği çok usta görüyorum ben, kıyamet gibi teknisyen =)) hepsi öyle, alıştım artık =)))
Güldürdün beni ya çok tatlısın =))
kurbanda kasaplık yapan abi de güzeldibende çok güldüm bir de klimacılara yazana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?