- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.345
- 723
- Konu Sahibi champagneshimmer
-
Kadın erkek ayırmıyorum o çatal cidden mide bulandırıcı. Bilinçsiz yapıyorlar aslında ama "hiç mi kendilerini uyaran bir yakın arkadaşları yok " diye düşünürüm. Neyse düşük bel modası diyor geçiyorumbu genc yaşımda kabusum oldun çatal!
gözümü nereye cevirsem bir popo
yeter artık bitsin bu cilem...
kendime ve benim gibi catal magdurlarına gelsin...
ben insan degil myiimmmm? ...ben kuuluunn degil miyiyimmm? çile çektirdin derman aarrraaattıınnnn...
kilot seviye şort burada gecen sene modaydı. umarım bu sene moda olmaz.Ben ABD de yasiyorum beni dusun bir de. Biktim artik memeli kizlari/kadinlari ve de kilot seviyesinde sort giyenleri gormekten, tamamen biktim hem de, bakmamaya calismak gibi birsey de soz konusu degil ki hem.
yazık olmuş cocuga.. bu sayılmaz kaza var. :)Konuyu okuyunca istemsizce güldüm :))
Geçenler de çarşı da dolanırken bir baktım bir genç abartmıyorum pantolunu düşer faziyette tutuyor falan bir dükkanın önün de eğil di ve ben şok görmez olaydım çatal hak getire yarıya kadar düşmüş sonra yoluma devam ve üzüldüm de doğrusu düğmesi koptu zaar
en derin catalBen en derin çatalı geçen sene gördüm
Adamların dekoltesi hiç çekilmiyor yaf
Kaza var doğru ama yine de gülmekten bi tuaf oldum :))yazık olmuş cocuga.. bu sayılmaz kaza var. :)
Cok sirin anlatmissiniz bende bulasik yikamaktan biktiniz sandim catal görmek istemiyorum deyinceee hayal dünyam hep mutfakla alakaligecenin bu saatinde ne catalı demeyin.
oturdugum ev hem yol üzeri hemde köpegim var. onu kulubesine yatırıp sevdim okşadım, her akşam bu böyle :)
şimdi yoldan gecen adamın pantolunu sarkmış aşagıya düşdüm düşecek..sarhoş muhtemelen... bir ev yanımda da boş arazi var. oraya da işedi sanırım herif . bunu neden mi yazdım? aşagıda anlayacaksınız...
bunu gectim hadi... saat geç oldugu için net görmedim ... ama gündüzleri de bir yere gidiyorum dükkanların önünden geçiyorum. esnaf adamlar (bakkal- kasap- arabasına birşey yükleyen tüpcü, sucu, manav vb.. ) cart bir egiliyorlar ÇATAL MEYDANDA ... tavuk besleyen amca tavuklara yem atacak yeme egiliyor cart ÇATAL.
eve tamirci cagırmam ama nadiren uyducu, elektrik tesisati için veya makine bakımı için gelen servisci amcalar egiliyorlar gene kıllı catal...
ben artık kıllı catal görmek istemiyorum! vallahi doydum, bıktım.
eve gelen servis dışarda gördügüm adamlara önce bakıyorum pantolon seviyesi ne alemde. ona göre kendime catal alarmı verip. hemen ya başka yere bakıyorum veya mekanı terk ediyorum..
örnek : normalde ustanın başında durur sorarım nedir ne arızası varmış ne olmuş filan ama alarm varsa hemen salona geciyorum. gibi...
ama cogu esnafa veya tavukcu amcaya birşey yapamıyorum. maalesef futursuzca eğiliyorlar..
bu bir tek bana mı oluyor ya ? ben mi cok görüyorum ?
Reklamın iyisi kötüsü olmaz hacıDegerlendir bence;
Eki Görüntüle 1978005
Bakma. Ben de denk geliyorum ancak daha ne oldugunu anlamadan gozumu ceviriyorum. Bakmamak elinde. Tavuklara yem veren amcanin catalini nasil goruyorsun. Bence odak noktan olmus. Egilen her erkegin totosuna bakiyorsun catal gorur muyum diyegecenin bu saatinde ne catalı demeyin.
oturdugum ev hem yol üzeri hemde köpegim var. onu kulubesine yatırıp sevdim okşadım, her akşam bu böyle :)
şimdi yoldan gecen adamın pantolunu sarkmış aşagıya düşdüm düşecek..sarhoş muhtemelen... bir ev yanımda da boş arazi var. oraya da işedi sanırım herif . bunu neden mi yazdım? aşagıda anlayacaksınız...
bunu gectim hadi... saat geç oldugu için net görmedim ... ama gündüzleri de bir yere gidiyorum dükkanların önünden geçiyorum. esnaf adamlar (bakkal- kasap- arabasına birşey yükleyen tüpcü, sucu, manav vb.. ) cart bir egiliyorlar ÇATAL MEYDANDA ... tavuk besleyen amca tavuklara yem atacak yeme egiliyor cart ÇATAL.
eve tamirci cagırmam ama nadiren uyducu, elektrik tesisati için veya makine bakımı için gelen servisci amcalar egiliyorlar gene kıllı catal...
ben artık kıllı catal görmek istemiyorum! vallahi doydum, bıktım.
eve gelen servis dışarda gördügüm adamlara önce bakıyorum pantolon seviyesi ne alemde. ona göre kendime catal alarmı verip. hemen ya başka yere bakıyorum veya mekanı terk ediyorum..
örnek : normalde ustanın başında durur sorarım nedir ne arızası varmış ne olmuş filan ama alarm varsa hemen salona geciyorum. gibi...
ama cogu esnafa veya tavukcu amcaya birşey yapamıyorum. maalesef futursuzca eğiliyorlar..
bu bir tek bana mı oluyor ya ? ben mi cok görüyorum ?
Ben de esimi yuz kere uyardim ama o götünü gostermekten hic gocunmuyor. Hadi evde yalnizken neyse de. Annem babam gelince, disarda sagda solda hep acik. Farkinda olmamaktan degil. Eminim hepsi farkindalar ama umursamiyorlar.
bacim derdim keske bulasik olsa..Cok sirin anlatmissiniz bende bulasik yikamaktan biktiniz sandim catal görmek istemiyorum deyinceee hayal dünyam hep mutfakla alakali
tavukcu amcanin yanindan geciyorum . zaten buyuk sehirde yasamiyorum. 1500 (yarisi yazin gelir )haneli bir kasabada yasiyorum. tavuklari gorsen burada kendi cumhuriyetlerini kurdular. okula girip masalarin altins tuneyen bile varBakma. Ben de denk geliyorum ancak daha ne oldugunu anlamadan gozumu ceviriyorum. Bakmamak elinde. Tavuklara yem veren amcanin catalini nasil goruyorsun. Bence odak noktan olmus. Egilen her erkegin totosuna bakiyorsun catal gorur muyum diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?