Çatal görmekten bıktım

Kadın erkek ayırmıyorum o çatal cidden mide bulandırıcı. Bilinçsiz yapıyorlar aslında ama "hiç mi kendilerini uyaran bir yakın arkadaşları yok " diye düşünürüm. Neyse düşük bel modası diyor geçiyorum

Konuyu okuyunca istemsizce güldüm :))
Geçenler de çarşı da dolanırken bir baktım bir genç abartmıyorum pantolunu düşer faziyette tutuyor falan bir dükkanın önün de eğil di ve ben şok görmez olaydım çatal hak getire yarıya kadar düşmüş sonra yoluma devam ve üzüldüm de doğrusu düğmesi koptu zaar

Ben ABD de yasiyorum beni dusun bir de. Biktim artik memeli kizlari/kadinlari ve de kilot seviyesinde sort giyenleri gormekten, tamamen biktim hem de, bakmamaya calismak gibi birsey de soz konusu degil ki hem.

Ben ABD de yasiyorum beni dusun bir de. Biktim artik memeli kizlari/kadinlari ve de kilot seviyesinde sort giyenleri gormekten, tamamen biktim hem de, bakmamaya calismak gibi birsey de soz konusu degil ki hem.
kilot seviye şort burada gecen sene modaydı. umarım bu sene moda olmaz.
amerika hayaller ve özgürlük şehri
hiç sevemedim orayı bee..gelip gitmedim bile..

yazık olmuş cocuga.. bu sayılmaz kaza var. :)

Cok sirin anlatmissiniz bende bulasik yikamaktan biktiniz sandim catal görmek istemiyorum deyinceee hayal dünyam hep mutfakla alakali

Bende görmedim hiç,cidden hatırlamıyorum,eşim fanila giydiği için en yakınımda dahi görmedim o derece,sanırım en son Bir Kadın Bir Erkek'te izlemiştim ustanın çatalı görünüyordu.
Siz çok fazla taktığınız için daha dikkatli bakıyor olabilirsiniz diye düşünüyorum. Muhakkak vardır etrafta zira kısa paça ,düşük bel pantalon modası var malum ama dikkat etmedim hiç.

Ben de esimi yuz kere uyardim ama o götünü gostermekten hic gocunmuyor. Hadi evde yalnizken neyse de. Annem babam gelince, disarda sagda solda hep acik. Farkinda olmamaktan degil. Eminim hepsi farkindalar ama umursamiyorlar.

Bende görüyorum. Tutup yukarı çekme isteğimi tatmin etmek için yanımdaki kızımın pantolununu yukarı çekiyorum :/ Önceden umursamazdım ama ayy üşütecek karnını belini de diyorum içimden. Anne içgüdüsüyle bakmak daha zor konu sahibi

Bakma. Ben de denk geliyorum ancak daha ne oldugunu anlamadan gozumu ceviriyorum. Bakmamak elinde. Tavuklara yem veren amcanin catalini nasil goruyorsun. Bence odak noktan olmus. Egilen her erkegin totosuna bakiyorsun catal gorur muyum diye

gunayydin sabah sabah guldum seslisinden hemde senin icin sinir bozucudur eminim ama 'gostermekten gocunmuyor' yazin cok hosuma gitti :)))))
bende farkinda olduklarini dusunuyorum.
Ben de esimi yuz kere uyardim ama o götünü gostermekten hic gocunmuyor. Hadi evde yalnizken neyse de. Annem babam gelince, disarda sagda solda hep acik. Farkinda olmamaktan degil. Eminim hepsi farkindalar ama umursamiyorlar.

Bakma. Ben de denk geliyorum ancak daha ne oldugunu anlamadan gozumu ceviriyorum. Bakmamak elinde. Tavuklara yem veren amcanin catalini nasil goruyorsun. Bence odak noktan olmus. Egilen her erkegin totosuna bakiyorsun catal gorur muyum diye
tavukcu amcanin yanindan geciyorum . zaten buyuk sehirde yasamiyorum. 1500 (yarisi yazin gelir )haneli bir kasabada yasiyorum. tavuklari gorsen burada kendi cumhuriyetlerini kurdular. okula girip masalarin altins tuneyen bile var
bende bakarken dikizler gibi bakmiyorum ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…