- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Size bişey sorabilir miyim? Bu kişiyi ne kadar tanıyorsunuz? yani sizin idelolojileinize, siyasi görüşünüze ne kadar yakın?
AKP'liler tutuştu mu ?
Valla bir akp'li olarak adamı tanımıyoruz bile ve kimse de tanımıyor hemen hemen
Hanımefendi şahsen inan bana etrafımdaki bütün akp'liler oy vermeyiz diyorlar.
Ben de size şunu diyeyim asla oyumu chp'ye vermem tıpkı sizin akp'ye vermeyeceginiz gibi..
Neyse buna da şükür ya ben bir an uydu antenini cati aday olarak gösterecekleri herhalde diyordum :)) millet tanimiyoruz bu adam da kim ya diyo :)) bende dedim ki iki ay var tanisir kaynasirsiniz pek sevgili adayinizla yanliz iki ayda adini doğru telaffuz etmeyi anca ogrenirsiniz gibi geliyor bana :)) hatta heyecan olsun ya bende bu adamdan yana kullanayim oyumu nasil olsa ise yaramicak :))) keşke turabiyi aday gösterselerdi :))) adamin adini söyleyebilen bilen yok hala muhalefet yapti yine yapacagini yine tüm ülkeyi güldürdü kendine :))
Özetle, adaya başarılar diliyorum benim gönlüme yattı bilgi birikimiyle ayrıca da çok karizmatik o makama yakışacak bir profil çiziyor güleryüzlü.
:)
Ne AKPsi ne CHPsi?
Cumhurbaşkanı seçeceğiz.
AKP seçmeni sizden oluşmuyor neyse ki, önümüzdeki seçimlerde milletvekili değil Cumhurbaşkanı seçeceğinin farkında olan çok AKPli var.
Uydu anteni espri anlayışınız sanırım. Bunu okumamış sayıp devam ettim.
Millet bu adamı tanımıyoruz diyor, nasıl bir bakış açısı?
Hülya Avşar'ı herkes tanıyor o mu mantıklı olurdu?
Siz Cumhurbaşkanlığı seçiminin ne olduğunu bir okuyun ve anlayın önce.
Adamın ismiyle dalga geçmek neyin kafası ayrıca? Nasıl bir anlayışın ürünü?
Tayyip ismi de komiğinize gidiyor mu?
RT Erdoğan'ın Başbakan olarak olmayan İktisat diploması veya hiç yabancı dil bilmemesi, Akdenize White Sea demesi de sizi güldürüyor mu?
??????
Çok mu düşündün hulya avşar örneğini verirken :) tanimadigin birini aday yapmak nasil mantikli ? Merak ettim anlat da bileyim tanimadigimiz bir adayin mantikli olmasini :)) valla ben CB seçiminin ne olduğunu biliyorum zirt pirt dört dil biliyor lafindan öteye gidemediniz... CB adil olmali, kamu islerini yönetebiliecrk bilgiye sahip olmali, cesaretli ikmali vs vs daha bir çok özellik var eee bu özelliklerin hepsi mevcut mu çok sevgili adayiniz da ... Veya sizde iki ayda bütün bu özellikleri SIP diye anlama gibi üstün kabiliyet var mi :))) geri sayfaları oku bak bakalim adi ne diye düşündüm durdum yorumları var :)) sanirim ayni hakaretleriniz o yorumları yazan arkadaslar içinde geçerli :)) CHP den 20 mv tepki göstermiş partinin kendi içindekiler bile istemiyor ki siz neyin savunmasini yapiyorsunuz hala :))
bu konuşma boş.
çok okumanız ve öğrenmeniz gereken şey var, tavsiyem şurdan başlamanız:
cumhurbaşkanlığı tanıdıklardan seçilen bir makam değildir.
bu konuşma boş.
çok okumanız ve öğrenmeniz gereken şey var, tavsiyem şurdan başlamanız:
cumhurbaşkanlığı tanıdıklardan seçilen bir makam değildir.
Peki kim çıkmalıydı bu aday yerine ? :44: Konu açacaktım ama,malum kaynaksız olacaktı,o yüzden açamadım.:26:
Baykal,çatı için fazla sol.Bahçeli'nin hiç şansı olmazdı.Bu isimler de dolaştı ortalıkta.
Yani kim olabilirdi ? Herkese hitap eden biri imkansız neredeyse.
Çok mu düşündün hulya avşar örneğini verirken :) tanimadigin birini aday yapmak nasil mantikli ? Merak ettim anlat da bileyim tanimadigimiz bir adayin mantikli olmasini :)) valla ben CB seçiminin ne olduğunu biliyorum zirt pirt dört dil biliyor lafindan öteye gidemediniz... CB adil olmali, kamu islerini yönetebiliecrk bilgiye sahip olmali, cesaretli ikmali vs vs daha bir çok özellik var eee bu özelliklerin hepsi mevcut mu çok sevgili adayiniz da ... Veya sizde iki ayda bütün bu özellikleri SIP diye anlama gibi üstün kabiliyet var mi :))) geri sayfaları oku bak bakalim adi ne diye düşündüm durdum yorumları var :)) sanirim ayni hakaretleriniz o yorumları yazan arkadaslar içinde geçerli :)) CHP den 20 mv tepki göstermiş partinin kendi içindekiler bile istemiyor ki siz neyin savunmasini yapiyorsunuz hala :))
AKP fanatikleri Baykal ismini bekliyordu ki RTE kazansın. Panik ondan. :)
Dört dil biliyor lafından öteye gidemediysek burada uzun uzun yazmayalım diye isterseniz konu açıp tüm biyografisini de paylaşabiliriz sorun yok. Siz keşke açıp bir okuma tanıma fırsatı bulsaydınız burada yazılanlarla yorum yapacağınıza. Erdoğan ne biliyor eğitim geçmişi, bilim kültür araştırmaları, dil üzerine kendini geliştirmesi, yurtdışı ile bağlantıları. Şu an farkındaysanız herkesle el çekmiş durumda. Abdullah Gül ne kadar tanınıyordu halk tarafından sanki Cumhurbaşkanı seçildiğinde geçmişini kim araştırdı? Cumhurbaşkanı tanınan biri değilmiş ya ne kadar tanıyabilirsin ki zaten. İş başında belli olur insanlar. 20 milletvekili reddetmiş onlar bizi bağlamaz tabii ki destek vermeyenler olabilir Akp den de çıkarılan aday için itirazlar olabilir ama direkt söylenmez işte arkadan konuşulur sanıyor musunuz ki akp içinde aslında Erdoğan ya da Gül'üm Cumhurbaşkanı olmasını istiyorlar kendisine şans verilmesini isteyen çok kişi var ama dile getirmezler. Verilen bir karar var ortada 20 kişi için mi vazgeçilecek. Yani 2 ayda neden biri insanı tamamen tanımak için çaba gösterelim ki biyografisine bakmak yeterli biz bu ülke için yararlı olacak kişiyi arıyoruz. Bu çalışmalarla bu bilgi birikimiyle de olacağını düşünüyoruz. Bir insanı istersen 10 senedir tanı yine de tanıyor sayılmazsın kendi arkadaşlarımız mesela kaç sene yediğin içtiğin ayrı gitmez çok iyi tanıyorum dersin bir gün bir kazık yersin tanıyamamışım dersin. Mesela Erdoğan Başbakanlık vasıflarına sahip değil ki Cumhurbaşkanlığına hakim oldun yabancı dili yok bir kere kaç kere rezil oldu bu yüzden. Ayrıca siyasi görüşü bu kadar baskın birinin bu makama gelmemesi lazım o makamda alınacak kararlar tarafsız olmalı. Bir siyasi partiye bağlı olmaması bile bu adayı seçmem için yeterli.
Ayrıca adam kendi cikip ekranlarda vs konusmayacakmis :)) neden konuşmuyor ? Ciksin ortaya taniyalim... Google te yazip arastirmayi herkes yapar ki her yerde ayni şey yaziyor eğitimi su kariyeri su diye... Eeee başka ? Konussunda bir görelim ne diyor yaklasimi nasil ? Yeni gelinmi bu konuşmuyor süzülüyor :))
Başbakanı tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?