yada başka bi şekilde ölçülmezmi çatı darlıgı
malesef ölçülmüyormuş canım ßenim arkadaşım da geçen hafta sancılandı erken doğum oluyordu neredeyse alttan doktor elini sokmuş kompLe çok canım yandı dedi bana.ßen normal doğum istiyordum ama korktum..herkese göre değişiyor sanırım bu can yanma oLayı..
aynenn canım ole oluyo ıste erken dogum rıskım vardı ve 2 cm bı acılmam vardı bunu elını yaglayıp sokarak baktı canım yanmadı degıl ama cok yanmadı daha cok utancımdan acıyı fazla hıssetmedım ama olması gereken bısey bu cunku bebegın saglıgı ıcın eger olculmezse bebek ıcın problem yaratabılır ne bılıyım gecısı zor olur yada catır darlıgı olabılır ıste bole seyler zaten dogum yaparkende acmıycakmıyız kii :asigim:ben dr anlattığını yazıyım genellde normal doğum 37 haftadan sonra olurmuş 35 haftadan itibaren rahim kendini doğuma hazırlarmış ben ilk gittiğimde dr eliyle kafasına dokunuyorum dediğin de çok şaşırmıştım dr çatının dar olup olmadığına açılma olup olmadığına bakıyo benim hiç acımadı ilkin çok utanmıştım
yaa cati muayenesi cok utandirici biseye benziyor. benim doktorum da erkek. bayan doktor bakarken bile kasilmistim hayatta yaptiramam herhalde. bi kacis yolu yok mu ya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?