benim uc yasinda bi oglum var ben yurt disinda yasiyorum sanirim cati muannesi burda tabiki baska isimle cati muanesi 35 haftadan sonra yapiyliyo doguma yakin yani.bebeyin basi rahme yerlesmiismi yok asaginiz acilmismi gibi.mesela bende simdi 35 hafta bes gunluk hamileyim gecen hafta doktorum muane etti altan.elerimle bebeyin basina dokunuyorum dediya dusunun:1shok:sok oldum yok bebek asagi inmeye baslamis .anne karnindaki su iyi falan.sanirim cati muanesi bu.ama yanilgim varsa kusura bakmayin.herkeze saglikli bebekler dilerim saglicakla kalin.Şeniz
arkadaşım sanırım normal doğum yapacaksın ve doktorun erkek her türlü seni görecek yani nereye kadar kaçabilirsin ki?
Ayrıca öle sanıldığı gibi doktor eğilip incelemiyo yani sadece eliyle muayne ediyo bence korkulacak ve abartacak bişi yok bu muaynede...
ayyy hic gulecegim yoktu:roflol: amma abartmis arkadasin....malesef ölçülmüyormuş canım ßenim arkadaşım da geçen hafta sancılandı erken doğum oluyordu neredeyse alttan doktor elini sokmuş kompLe çok canım yandı dedi bana.ßen normal doğum istiyordum ama korktum..herkese göre değişiyor sanırım bu can yanma oLayı..
komple elinimi :1shok:allahtan doktorum zayıf bi kadın elleride küçük ve ince:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?